Vicepremierul Ungariei: "Autonomia ni se cuvine, nu este o favoare a romanilor pentru maghiari" ! Autonomia voastra este in stepele Asiei de unde ati venit !

by Liderii unguri isi arata inca o data ostilitatea la adresa Romaniei, asta desi arogantul bozgor, Kelement Hunor, ne tinea un discurs astazi, in limba romana, culmea, iar in cadrul acelui discurs ne-a vorbit despre “importanta intelegerii intre comunitati”, despre faptul ca “nu trebuie sa existe dusmanie” si brusc, vine […]
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Liderii unguri isi arata inca o data ostilitatea la adresa Romaniei, asta desi arogantul bozgor, Kelement Hunor, ne tinea un discurs astazi, in limba romana, culmea, iar in cadrul acelui discurs ne-a vorbit despre “importanta intelegerii intre comunitati”, despre faptul ca “nu trebuie sa existe dusmanie” si brusc, vine un imbecil ca vicepremierul Ungariei care le strica planul, deoarece le expune marsavia.

autonomie pe luna

Citez:

“Vicepremierul Semjen Zsolt (KDNP) sustine ca “cel mai important mesaj al marsului secuilor de duminica este ca maghiarii nu sunt inferiori nici unei alte natiuni”.

“Romania nu a respectat prevederile Tratatului de la Trianon si promisiunile declaratiei de la Alba-Iulia. Initiativa de regionalizare a Guvernului Ponta ne aduce aminte de desfiintarea Regiunii Autonome Maghiare si de redesenarea de catre Ceausescu a granitelor seculare ale judetelor secuiesti”, a spus Semjen, citat de Kronika.

Marele mars al secuilor – Scandal, lesinuri si acuzatii de sabotaj

“Trebuie sa acceptam ca tacerea nu duce nicaieri. Ne-am saturat ca secuii si maghiarii din Transilvania sa fie marioneta politicii interne romanesti.

Autonomia nu este o favoare ce trebuie facuta cadou de romani catre maghiari, ci un drept al omului la autodeterminare la nivel de comunitate, deci ni se cuvine”, a incheiat vicepremierul Semjen Zsolt.”[1]

P.S. Autonomia s-o cautati ori pe Luna ori in stepele Asiei de unde ati venit, conform cartilor de istorie universala !

P.P.S. Articolul nu se adreseaza simplilor cetateni de origine maghiara !

SURSE

1. http://www.ziare.com/stiri/maghiari/vicepremierul-ungariei-autonomia-ni-se-cuvine-nu-este-o-favoare-a-romanilor-pentru-maghiari-1265344

Citiți și...

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul Zamolxe România (DZR)

Departamentul Zamolxe România (DZR) – Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință.

Contact: office@dzr.org.ro