Uniunea Fascista Europeana doreste privatizarea apei pentru a nu mai fi gratis! Seful corporatiei toxice Nestle, Peter Barabeck, a declarat ca "apa nu trebuie sa fie un drept fundamental al oamenilor"! Acesti ticalosi se afla in spatele acestui proiect!

by Asta e cea mai mare ticalosie pe care UE, ca si aripa a Guvernului Mondial, finantata fiind de bancherii evrei internationali, Rockefeller si Rothschild sustin ca si apa trebuie sa intre sub domeniul privatizarii. Apa si aerul ramasesera necontabilizate, inca ! Avand in vedere ca este 9 mai, ziua […]
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Asta e cea mai mare ticalosie pe care UE, ca si aripa a Guvernului Mondial, finantata fiind de bancherii evrei internationali, Rockefeller si Rothschild sustin ca si apa trebuie sa intre sub domeniul privatizarii. Apa si aerul ramasesera necontabilizate, inca !

Avand in vedere ca este 9 mai, ziua acestui superstat, fascist, si ca se va promova prin mass-media ticalosita, prin institutiile de invatamant si prin alte locuri, “cat de bine ca sintem in UE”. De exemplu, Norvegia a refuzat sa intre in UE si… surpriza, tara e plina de bogatasi, iar oamenii traiesc foarte bine, fata de cei pacaliti de iluzia “traiului mai bine” numit UE.

Eu vreau sa va prezint 10 motive care demonstreaza ca Uniunea Europeana este o organizatie fascista ce lupta impotriva nationalismului, distruge granitele, doreste o populatie implantata cu microcipuri si doreste ca statele membre sa nu mai aiba suveranitate nationala!

UE face parte din planul Iluminatilor pentru Globalizare si pentru instaurarea Noii Ordini Mondiale!

Ce urmeaza sa public acum, nu este visat de mine intr-o noapte si cu siguranta nu mi-a fost revelat de vreo entitate ci totul este analizat, filtrat de mult timp si vreau ca si voi sa vedeti un top 10 dovezi incontestabile, care arata in modul cel mai limpede ca UE este o organizatie de tip totalitar (fascist) care lupta impotriva nationalismului, doreste sa distruga granitele, doreste o populatie cu microcip-uri, doreste sa nu mai dea voie nimanui sa mai cultive seminte naturale ci doar modificate genetic.

Acestea sint doar cateva exemple pe care ticalosii de la Brexelles vor sa le impuna. Culmea e ca toata presa asta jidanica din Romania doreste sa ne prezinte totul zugravit in roz, dar chiar si asa mai comit si ei greseli prin care expun adevarata agenda si planul criminal al acestei organizatii numite UE.

Cu cât centralizarea este mai mare, cu atât mai mare este puterea asupra oamenilor. Iată de ce a crescut ritmul planurilor, mai ales în ultimii 150 de ani, iar tendinţa de creştere continuă şi în prezent. Strângerea laolaltă a triburilor a durat cel mai mult, dar de îndată ce s-a realizat şi aceasta, totul a devenit mai uşor. Preluarea băştinaşilor americani de către europeni a fost un exemplu elocvent al modului în care cultura vastă a diverselor triburi şi luarea deciziilor au fost amalgamate într-o naţiune controlată la nivel central, şi anume Statele Unite.

Aceasta s-a realizat într-un timp relativ scurt, deoarece până atunci Iluminaţii construiseră o bază puternică în interiorul naţiunilor Europei, mai ales în cazul Marii Britanii şi al Franţei. In sistemul tribal era imposibil ca Iluminaţii sa controleze centralizat băştinaşii americani. Dar sub guvernul federal american, este o joacă de copii să se dicteze unui popor de 260 de milioane de oameni.

Nu sugerez că trebuie să ne întoarcem la stilul de viaţă primitv. Doresc doar să subliniez nivelul decizional. O societate modernă înseamnă şi o diversitate a procesului decizional, iar Iluminaţii sunt disperaţi să ne facă să credem că este imposibil, iar tehnologizarea din ce în ce mai avansată înseamnă centralizare din ce în ce mai mare. Nu este adevărat; ei vor doar să credem asta, pentru a-şi justifica planurile.”

Dictatura fascistă europeană

Reţeaua globală a Iluminaţilor este acum un labirint de grupări secrete şi semisecrete interconectate, care manipulează în acelaşi scop: centralizarea puterii în toate aspectele vieţii. Aceste grupări au fost şi sunt responsabile pentru apariţia statului fascist centralizat, numit Uniunea Europeană. Structura sa este o oglindă a simbolului fascia, de unde provine cuvântul fascism. Fascia este un simbol al Imperiului Roman, un mănunchi de nuiele cu un cap de topor care simbolizează distrugerea diversităţii şi impunerea dictaturii centralizate.

Acesta este simbolul multor societăţi secrete, cum ar fi Cavalerii lui Columb din Statele Unite, şi se regăseşte pe Clădirea Congresului American şi pe sigiliul statului Colorado. Nuielele din această reprezentare simbolizează ţările europene, iar toporul – dictatura centralizată care le controlează. Uniunea Europeană înseamnă fascism, de fapt ţelul Iluminaţilor privitor la această lume.

UE este o creaţie 100% a Iluminaţilor, manipulată prin agenţi ascunşi şi reţele de organizaţii coordonate de o societate secretă numită Masa Rotundă. Această societate a fost condusă Ia început de infamul agent al Iluminaţilor Cecil Rhodes, care a finanţat aşa-numitele Burse Rhodes şi care continuă să finanţeze educaţia studenţilor din întreaga lume, selectaţi de Iluminaţi, care studiază la Universitatea Oxford.

Aici ei sunt şcoliţi să devină agenţi ai Iluminaţilor, iar în cazul în care decid să-şi slujească stăpânii, ei se întorc în ţările lor şi ocupă apoi poziţii importante de putere. Bill Clinton este un excelent exemplu de bursier Rhodes, ca şi fostul prim-ministru australian Bob Havvke. Reţeaua Burselor Rhodes are contacte cu Masa Rotundă şi restul lumii, iar Universitatea Oxford este centrul mondial de manipulare a „educaţiei” de către Iluminaţi. Nu este întâmplător că zona din apropierea actualei Universităţi Oxford a fost unul din primele locuri ale şcolilor de iniţiere druidică din Marea Britanic.

1. Spatiul Schengen – ultimul lucru ramas pe Agenda Reptiliana in vederea instaurarii Noii Ordini Mondiale. Nu vor mai exista state, ci doar un stat fascist global!

2. UE doreste ca nimeni sa nu mai cultive seminte naturale ci doar modificate genetic!

3. Uniunea Fascista Europeana pregateste 3000 de super-soldati care sa bata pe protestatarii anti-Guvern!

4. Uniunea Fascista Europeana da o lovitura crunta Romaniei aducand straini sa ne cumpere pamantul agricol din tara!
Romania nu are voie de la UE sa se opuna!

5. Liderii Iluminati ai Uniunii Fasciste Europene spuneau doresc sa implementeze un sistem de supraveghere in fiecare tara membra UE, pentru a se monitoriza cetatenii suspecti de “intoleranta” sau nesupunere fata de politica sionista! Sionistii evrei khazari se tem de criticii lor!
UE atenteaza la libertatea fundamentala a oamenilor!

6. Politia greaca ameninta pe oficialii UE ca-i vor ancheta si vor sa-i aresteze pentru ca au produs in mod intentionat criza financiara in Grecia pentru a o supune lor.

7. UE a rasturnat guvernul din Ucraina dupa ce Ianukovici a refuzat asocierea cu UE, respectiv SUA.

8. UE obliga statele membre ca din luna Mai 2014 sa imaplanteze fiecarui copil nou-nascut un microcip sub piele!

9. UE da o lovitura crunta ecologistilor dupa ce obliga statele membre sa exploateze gazele de sist!

10. 10. UE lupta impotriva nationalismului si doreste cedarea suveranitatii statelor!

La data de 18 septembrie 2012, presedintele Basescu ceda suveranitatea Romaniei catre Uniunea Europeana, asta pentru “a ne fi mai bine”.

„Acesta este viitorul”

Fostul ministru de Externe Adrian Cioroianu crede că propunerea lui Barroso este singura măsură prin care se poate salva UE. „Acesta este viitorul, în condiţile în care naţionalismele sunt în creştere. Trebuie să se facă paşi decisivi în vederea creşterii coeziunii, pentru că, altfel, se poate ajunge la ruperea UE”, a spus Cioroianu. „Cedarea suveranităţii naţionale nu o poţi face decât atunci când trăieşti prost, iar prin destrămarea proiectului european nu s-ar întări suveranitatea naţională, ci ar scădea radical nivelul de trai”, a completat Cioroianu. Un alt fost ministru de Externe, Teodor Baconschi, priveşte acest proiect ca o concluzie a crizei din interiorul UE. „Liderii europeni au stabilit diagnosticul, iar acum se caută un remediu pe termen lung. Trebuie continuată construcţia politică pentru a putea rămâne în competiţia globală cu SUA şi China”, a spus Baconschi.

Europarlamentarul PDL Cristian Preda spune că Barroso a propus „o soluţie la mijloc de drum, între o Europă dominată de firma statului-naţiune şi o Europă federalistă, în care naţiunile să dispară cu totul”. Însă, liderul PDL se întreabă „dacă nu avem naţiune, ce avem ca referinţă?” şi care vor fi noile frontiere ale Federaţiei Europene.

Poziţia lui Traian Băsescu

Ideea unei reorganizări a Uniunii a fost vehiculată încă de anul trecut în cadrul întâlnirilor informale dintre reprezentanţii statelor europene. Preşedintele Traian Băsescu vorbea despre o nouă reconfigurare europeană la începutul acestui an. Şeful statului opina atunci că singura soluţie pentru ca statele din zona euro să reziste în faţa crizelor economice este realizarea Statelor Unite ale Europei, prin cedarea de suveranitate.

„Nu mă feresc să spun că va trebui să avem curajul să spunem naţiunilor noastre că soluţia corectă este realizarea Statelor Unite ale Europei. Va trebui, mai devreme sau mai târziu, să ne punem cu toţii la un loc suveranitatea, pentru a crea suveranitatea UE”, spunea, în primăvară, Băsescu.

La data de 9 noiembrie 2013, Herman Van Rampuy, supranumit de jurnalişti „preşedintele Bilderberg“ pentru faptul că singura sa recomandare pentru acest post este cea de membru al grupului elitist secret a inceput sa faca o serie de declaratii socante, pentru orice om cu mintea limpede impotriva nationalismului si a statului de drept pe care ni-l tot flutura ei peste nas.

Potrivit site-ului de stiri dw.de[2] Herman Van Rampuy a declarat ca:

“Populismul si nationalismul nu poate oferi raspuns timpului nostru.”

Ca un bilderberg ticalos ce e, acesta ca si Barosso a militat pentru o “libera” circulatie si sa nu mai existe granite, exact ce am subliniat la punctul 1.

Bukovski: Comisarii UE, mai tari ca cei ai URSS

Numirea baronesei Ashton ca ministru de Externe al UE a fost făcută în spatele uşilor închise, în cele mai bune tradiţii ale Biroului Politic sovietic. Parlamentele naţionale, presa şi publicul nu au avut nicio şansă să discute meritele candidaturii ei în avans – ne-au fost prezentate ca un fapt împlinit. Şi, bineînţeles, viitoarea aprobare a Sovietului Suprem European este văzută ca o concluzie anticipată – după cum nu au întârziat nici felicitările în cor de la liderii mondiali. În orice caz, după mine, şi nu numai, există mari probleme care se ridică faţă de ea în Marea Britanie.

Între 1980-1983, Cathy Ashton a fost trezorier şi apoi vicepreşedinte al Campaniei pentru Dezarmarea Nucleară (CND). La vremea aceea, CND a fost un pivot al „campaniei de pace“ sponsorizate de sovietici în Regatul Unit al Marii Britanii şi al Irlandei de Nord. Cu bună ştiinţă sau nu, activiştii CND au fost coloana a cincea sovietică. Mai mult, la acel moment CND a acceptat donaţii uriaşe din partea unor binefăcători neindentificaţi, pe care a refuzat ferm să-i numească, aceştia rămânând anonimi până în ziua de azi.

Am demonstrat cu sute de documente strict secrete din arhivele sovietice (a se vedea „Judecata în Moscova“) că acea campanie de dezarmare nucleară de la începutul anilor ‘80 a fost orchestrată pe ascuns de la Moscova. Într-o măsură substanţială, a fost, de asemenea, finanţată de către Blocul Sovietic. Banii au fost direcţionaţi prin intermediul partidelor comuniste şi a altor organizaţii pro-sovietice sau individuale, cu scopul de a le creşte influenţa în „mişcarea de pace“.

Mai multe cititi pe larg aici -> http://www.fara-secrete.ro/10-motive-care-demonstreaza-ca-uniunea-europeana-este-o-organizatie-fascista-ce-lupta-impotriva-nationalismului-distruge-granitele-doreste-o-populatie-implantata-cu-microcipuri-si-doreste-ca-statele.

Site-ul anti-masonic, yogaesoteric.net ne prezinta acest adevar socant:

“O mare ticăloşie pe care o pregăteşte de câţiva ani Comisia Europeană este privatizarea apei în toată Uniunea Europeană. Totul este făcut sub pretextul unei reglementări europene şi prin presiuni exercitate asupra unor state membre, cum ar fi Grecia de exemplu, pentru a lăsa un bun public pe mâna unor privaţi, oferindu-le astfel acestora o oportunitate de profit de câteva miliarde de euro numai în Germania.

Nemţii, după câteva privatizări parţiale ale apei publice şi-au dat seama că acest lucru ar putea avea efecte nefaste pentru cetăţeni, cele mai mari temeri fiind acelea că după privatizare preţul va creşte foarte mult, iar calitatea apei va scădea.

Îngrijorarea autorităţilor germane a crescut mai ales după privatizarea apei în Portugalia, în urma căreia preţul apei în această țară s-a majorat cu 400% şi continuă să crească cu circa 6% în fiecare an. Aceasta în timp ce în unele locuri calitatea apei potabile a scăzut atât de mult, încât nu mai poate fi băută, iar mulţi cetăţeni nu îşi mai pot permite să achite facturile tot mai mari. Ca urmare a acestor lucruri, în Portugalia protestele populaţiei împotriva privatizării apei s-au intensificat tot mai mult în ultima vreme.

Explicaţia pentru aceste rezultate este simplă: companiile private sunt interesate de profit rapid şi de aceea au făcut investiţii minime, dar au mărit foarte mult tarifele. La infrastructură, din motive de economie, au fost folosite ţevi şi instalaţii de proastă calitate, fapt ce a necesitat clorinarea intensă a apei pentru a o dezinfecta, rezultând astfel o apă mult mai slabă calitativ decât înainte.

Aceste efecte negative au fost observate şi în Germania, fapt care a determinat autorităţile să încerce să recupereze, în anumite cazuri, la un preţ mult mai mare, o parte din acţiunile companiilor de apă vândute, doar ca să preia din nou controlul asupra apei publice.

La Berlin, după ce apa a fost privatizată parţial prima oară în 1999, în februarie 2011 a avut loc un referendum, la care cetăţenii au fost consultaţi în legătură cu privatizarea acestui bun de utilitate publică. Cu respectiva ocazie, peste 665.000 de cetăţeni din Berlin au votat în favoarea desecretizării unor documente care să dezvăluie detalii legate de afacerea privatizării parţiale a companiei Berlin Water Works (BWB).
Referendumul a fost precedat de o petiţie de succes, în care iniţiativa cetăţenilor numită „Lista Apei Berlinului” a strâns în termen de şase luni mai mult de 320.000 de semnături.
Totodată, în Germania au apărut o serie de documentare şi reportaje, menite să informeze cetăţenii în legătură cu problema privatizării apei şi să declanşeze dezbateri publice pe marginea acestui subiect, aşa cum este şi cazul următorului reportaj, difuzat pe postul naţional german de televiziune.

Trebuie să mai lămurim un lucru. Privatizarea apei presupune doar distribuţia sau şi dreptul de proprietate asupra resursei în sine? Pentru că, dacă se privatizează aşa cum s-a procedat în Bolivia de exemplu, oamenii nu vor mai avea dreptul să folosească în gospodărie nici măcar apa de ploaie care se scurge de pe ştreaşină, deoarece aceasta va deveni proprietatea firmei private care o administrează.

Un alt aspect interesant este acela că privatizarea apei vine la pachet cu exploatarea gazelor de şist, procedeu care, după cum se ştie, este un mare consumator şi poluator al resurselor naturale de apă. În timp, din cauza poluării, apa va deveni o marfă de lux şi asta va urca până la cer profitul firmelor private care o vor distribui populaţiei.

Revenind la biata noastră ţărişoară, după cum se vede, subiectul privatizării apei şi lucrurile grave care se întâmplă în Europa nu există, nici pentru presă, nici pentru autorităţile de la Bucureşti. În schimb avem zilnic în mass-media dezbateri aprinse despre bişniţari şi animalele lor sălbatice, divorţuri de celebrităţi, scandaluri generate de moartea unor vedete, clovneriile lui Băsescu şi alte idioţenii bazaconistice şi fără importanţă.

Iar postul naţional de televiziune nu numai că nu informează corect cetăţenii şi nu supune dezbaterii naţionale problemele importante legate de privatizări, securitatea cetăţeanului şi a bunurilor publice, ba dimpotrivă, prezintă privatizările, liberalizările, regionalizarea şi acordurile cu FMI, ca fiind soluţiile cele mai bune de urmat şi calea sigură pentru redresare economică şi prosperitate!
Dacă statul şi presa ne-au trădat, singura soluţie este aceea să ne ajutăm singuri şi să trecem la acţiuni civice concrete. Legat de privatizarea apei la nivel european există deja o mişcare cetăţenească care luptă pentru păstrarea accesului la apă şi salubrizare pentru fiecare cetăţean, ca serviciu public, nesupus controlului privat.

Site-ul http://www.caseyresearch.com prezintă o imagine foarte sugestivă a resurselor de apă potabilă existente pe planeta noastră.

Cea mai mare sferă albastră din această imagine reprezintă toată apa existentă pe planeta noastră (în oceane, calotele glaciare, gheţari, lacuri şi râuri, apa subterană şi cea din atmosferă), care este 0,07% din masa Pământului, sau 0,4% din volumul său.
Sfera albastră mijlocie reprezintă apa dulce din subteran, lacuri, râuri și mlaștini, iar cea mai mică sferă, de dimensiuni punctiforme, reprezintă apa dulce din lacuri și râuri.

Scopul elitei malefice de a otrăvi într-un mod insidios apa pe toată planeta

Privatizarea apei nu presupune doar interese financiare vizate de buzunarele nesățioase ale unor afaceriști de top (top secret, adesea). Fiind o resursă indispensabilă vieții, apa este privită ca un eficient instrument de control de mințile demente ale „elitei” criminale ce conduce din umbră. Otrăvind o mare parte din rezervele de apă potabilă – iar exploatarea gazelor de șist prin metoda fracturării hidraulice se potrivește ca o manușă planurilor lor diabolice – și în acelaşi timp asigurându-se că a „privatizat” în propriul beneficiu ceea ce a rămas neotrăvit (toate izvoarele de apă curată ale naţiunilor), având sub control strict respectivele resurse prin intermediul ONG-urilor de „protecţia mediului” şi agenţiilor criminale ale ONU, elita malefică ajunge să controleze întreaga umanitate!

Acestor psihopaţi nu le pasă dacă ucid milioane de oameni. Dimpotrivă, face parte din planul lor criminal de reducere a populației globului la 1 miliard, pentru ca apoi, cei care supravieţuiesc să fie mai uşor controlabili, prin implantări de microcipuri sau tatuaje electronice pe mâna dreaptă sau pe frunte (microcipurile au ajuns la dimensiunea unui ADN!) şi alte dispozitive tehnologice pe care deja le-au pregătit!

Bunul-simț ne spune că apa este o resursă naturală la care toți oamenii ar trebui să aibă acces liber. Însă conform afirmațiilor lui Peter Brabeck, CEO al companiei Nestlé, apa este un aliment care ar trebui privatizat, nu un drept uman: „Accesul la apă NU ar trebui să fie un drept public.”[1]

Germanii si alti nationalisti speriati si revoltati de intentia UE dea privatiza apa !

Germanii nationalisti au reactionat extrem de vehement, in special partidele de extrema dreapta, care sint deja o problema pentru mafia sionista, datorita ultra-nationalismului pe care il exercita si influenteaza constiinta oamenilor. De site-ul neurope.eu[2] aflam faptul ca Directorul Afacerilor Europene pentru hrana si apa, Gabriella Zanzanaini, a inceput sa critice Comisia Europeana ticaloasa care a venit cu acest proiect tembel. Zanzanaini, spunea ca:

“Asta demonstreaza modul in care Comisia Europeana a pierdut contactul cu realitatea. Argumentele lor ideologice nu sint bazate pe fapte dovedite si se duce catre extremism ignorand vointa democratica a oamenilor.”

UE incalca articole-cheie ale Tratatului ! Asa au facut dintotdeauna !

Decizia Comisiei Europene de a privatiza apa este o incalcare a insasi Tratatului UE cu care a pornit acest concept. Deputatii europene au adresat cateva intrebari Comisiei Europene in acest sens, dar Comisia Europeana prefera sa tergiverseze raspunsurile.

Peter Brabeck – seful corporatiei chimicale Nestle sustine: “Apa este un aliment care ar trebui privatizat, nu un drept fundamental al oamenilor”! Asadar bucurati-va de produsele “naturale” de la Nestle!

Seful corporatiei Nestle, face niste declaratii socante si e culmea ca nimeni nu s-a autosesizat, se pare ca influenta acestui mason e cam mare.

 

El a spus asa: “Apa este un aliment care ar trebui privatizat, nu un drept fundamental al oamenilor”

“Peter Brabeck , CEO al companiei Nestle: “Accesul la apă nu ar trebui să fie un drept public”
Credeţi că apa este un drept uman fundamental? Conform spuseselor lui Peter Brabeck, CEO al companiei Nestlé, apa este un aliment care ar trebui privatizat, nu un drept uman. Peter Brabeck afirmă că, de vreme ce populaţia la nivel global creşte, apa nu este un drept public, ci o resursă care ar trebui să fie manageriată de către oamenii de afaceri.”

Inregistrarea in care el spune asta fara niciun fel de retinere a fost stearsa de pe YouTube, nu stiu de ce acest canal penibil sterge un video care nu incalca in niciun fel Termenii si Conditiile YouTube, caci nu este nici video cu continut sexual, nici cu continut horror, nici cu injuraturi, deci de aici rezulta o frica teribila a acestor ticalosi. Totusi, in ciuda faptului ca acest video a fost cenzurat pe YouTube, exista si servere proprii unde jurnalistii independenti nu au ezitat si publicat acest video[3]:

SURSE

1. http://www.yogaesoteric.net/content.aspx?lang=RO&item=7855

2. http://www.neurope.eu/article/commission-favor-water-privatisation-countries-receiving-bailout

3. http://www.realfarmacy.com/nestle-ceo-water-right/

Citiți și...

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul Zamolxe România (DZR)

Departamentul Zamolxe România (DZR) - Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dzr.org.ro