Uniunea Fascista Europeana construieste o uriasa baza de date biometrice sub pretextul luptei impotriva terorismului si impotriva imigratiei ilegale! UE isi doreste ca toti cetatenii sa fie supravegheati inca de la nastere, controlati si subjugati!

by Ce urmeaza sa public acum, nu este visat de mine intr-o noapte si cu siguranta nu mi-a fost revelat de vreo entitate ci totul este analizat, filtrat de mult timp si vreau ca si voi sa vedeti un top 10 dovezi incontestabile, care arata in modul cel mai limpede […]
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Ce urmeaza sa public acum, nu este visat de mine intr-o noapte si cu siguranta nu mi-a fost revelat de vreo entitate ci totul este analizat, filtrat de mult timp si vreau ca si voi sa vedeti un top 10 dovezi incontestabile, care arata in modul cel mai limpede ca UE este o organizatie de tip totalitar (fascist) care lupta impotriva nationalismului, doreste sa distruga granitele, doreste o populatie cu microcip-uri, doreste sa nu mai dea voie nimanui sa mai cultive seminte naturale ci doar modificate genetic.

Cele trei familii evreiesti khazare care conduc Planeta dupa legea talmudica!

Acestea sint doar cateva exemple pe care ticalosii de la Brexelles vor sa le impuna. Culmea e ca toata presa asta jidanica din Romania doreste sa ne prezinte totul zugravit in roz, dar chiar si asa mai comit si ei greseli prin care expun adevarata agenda si planul criminal al acestei organizatii numite UE.

Cu cât centralizarea este mai mare, cu atât mai mare este puterea asupra oamenilor. Iată de ce a crescut ritmul planurilor, mai ales în ultimii 150 de ani, iar tendinţa de creştere continuă şi în prezent. Strângerea laolaltă a triburilor a durat cel mai mult, dar de îndată ce s-a realizat şi aceasta, totul a devenit mai uşor. Preluarea băştinaşilor americani de către europeni a fost un exemplu elocvent al modului în care cultura vastă a diverselor triburi şi luarea deciziilor au fost amalgamate într-o naţiune controlată la nivel central, şi anume Statele Unite.

Aceasta s-a realizat într-un timp relativ scurt, deoarece până atunci Iluminaţii construiseră o bază puternică în interiorul naţiunilor Europei, mai ales în cazul Marii Britanii şi al Franţei. In sistemul tribal era imposibil ca Iluminaţii sa controleze centralizat băştinaşii americani. Dar sub guvernul federal american, este o joacă de copii să se dicteze unui popor de 260 de milioane de oameni.

Nu sugerez că trebuie să ne întoarcem la stilul de viaţă primitv. Doresc doar să subliniez nivelul decizional. O societate modernă înseamnă şi o diversitate a procesului decizional, iar Iluminaţii sunt disperaţi să ne facă să credem că este imposibil, iar tehnologizarea din ce în ce mai avansată înseamnă centralizare din ce în ce mai mare. Nu este adevărat; ei vor doar să credem asta, pentru a-şi justifica planurile.”

Dictatura fascistă europeană

Reţeaua globală a Iluminaţilor este acum un labirint de grupări secrete şi semisecrete interconectate, care manipulează în acelaşi scop: centralizarea puterii în toate aspectele vieţii. Aceste grupări au fost şi sunt responsabile pentru apariţia statului fascist centralizat, numit Uniunea Europeană. Structura sa este o oglindă a simbolului fascia, de unde provine cuvântul fascism. Fascia este un simbol al Imperiului Roman, un mănunchi de nuiele cu un cap de topor care simbolizează distrugerea diversităţii şi impunerea dictaturii centralizate.

Acesta este simbolul multor societăţi secrete, cum ar fi Cavalerii lui Columb din Statele Unite, şi se regăseşte pe Clădirea Congresului American şi pe sigiliul statului Colorado. Nuielele din această reprezentare simbolizează ţările europene, iar toporul – dictatura centralizată care le controlează. Uniunea Europeană înseamnă fascism, de fapt ţelul Iluminaţilor privitor la această lume.

UE este o creaţie 100% a Iluminaţilor, manipulată prin agenţi ascunşi şi reţele de organizaţii coordonate de o societate secretă numită Masa Rotundă. Această societate a fost condusă Ia început de infamul agent al Iluminaţilor Cecil Rhodes, care a finanţat aşa-numitele Burse Rhodes şi care continuă să finanţeze educaţia studenţilor din întreaga lume, selectaţi de Iluminaţi, care studiază la Universitatea Oxford.

Aici ei sunt şcoliţi să devină agenţi ai Iluminaţilor, iar în cazul în care decid să-şi slujească stăpânii, ei se întorc în ţările lor şi ocupă apoi poziţii importante de putere. Bill Clinton este un excelent exemplu de bursier Rhodes, ca şi fostul prim-ministru australian Bob Havvke. Reţeaua Burselor Rhodes are contacte cu Masa Rotundă şi restul lumii, iar Universitatea Oxford este centrul mondial de manipulare a „educaţiei” de către Iluminaţi. Nu este întâmplător că zona din apropierea actualei Universităţi Oxford a fost unul din primele locuri ale şcolilor de iniţiere druidică din Marea Britanic.

Mai multe cititi aici -> www.fara-secrete.ro/dictatura-fascista-a-uniunii-europene-mascata-in-falsa-democratie.

M-am ocupat special pentru a face un top 10 motive care demonstreaza ca UE este o organizatie fascista ce lupta impotriva nationalismului, distruge granitele, doreste o populatie implantata cu microcipuri si doreste ca statele membre sa nu mai aiba suveranitate nationala -> http://www.fara-secrete.ro/10-motive-care-demonstreaza-ca-uniunea-europeana-este-o-organizatie-fascista-ce-lupta-impotriva-nationalismului-distruge-granitele-doreste-o-populatie-implantata-cu-microcipuri-si-doreste-ca-statele.

Preiau un articol de pe site-ul homelandsecuritynewswire.com[1] si tradus de pagina, de facebook Noua Ordine Mondiala:

“UE construieşte o uriaşă bază de date biometrice

Sub pretextul luptei împotriva terorismului şi a combaterii imigraţiei ilegale, UE a aprobat încă de la 7 iunie 2007, construirea celei mai mari baze de date biometrice din lume – European Visa Information System (VIS). Sistemul stochezează milioane de înregistrări ale vocii, ADN-ului, amprentelor digitale şi fotografiei irisului, indiferent dacă persoanele în cauză sunt pe lista suspecţilor de terorism sau a infractorilor. Practic, în această bază de date pot fi înregistrate datele oricărui cetăţean al Uniunii Europene. Pasul următor va fi solicitarea obligatorie a acestor date biometrice pentru a putea călători într-o altă ţară.

„Implicaţiile sunt mari şi îi vor afecta pe toţi cetăţenii Uniunii Europene”, a declarat Philip Bradbourn. „Acest proiect prevede utilizarea datelor ADN ale oricărui cetăţean UE, chiar dacă acesta nu este suspectat sau condamnat pentru vreo infracţiune. Este un exemplu clasic despre cum încearcă anumite ţări să-şi impună propriul sistem asupra celorlalte state membre.”

Peter Hustinx, , şi-a exprimat şi el îngrijorarea: „Categoria subiecţilor ce pot fi incluşi în acest sistem nu este limitată la persoanele suspecte sau condamnate pentru o infracţiune.”[1][2]

Daca as fi scris acum 10 ani despre asa ceva lumea ignoranta m-ar fi considerat “nebun”. Acum “nebunia” sau “fictiunea” devine incet incet adevar, evident daca oamenii o sa le permita, iar daca ne uitam la masivele revolte din Franta impotriva Guvernului, din octombrie 2013, observam ca francezii sint destul de uniti, exact cum am fost noi cand am oprit Proiectul Rosia Montana.

Iluminatii au inceput sa implanteze microcip-uri copiilor americani fara ca parintii acestora sa stie!
Ticalosul Obama a dat acest ordin pentru toata America!
Se vede clar disperarea Iluminatilor pentru a nu pierde controlul! Mai multe cititi aici -> http://www.fara-secrete.ro/iluminatii-au-inceput-sa-implanteze-microcip-uri-copiilor-americani-fara-ca-parintii-acestora-sa-stie.

Inca din Martie 2013, Obama incepuse o campanie agresiva in mass-media sionisto-masonica, care se ocupa de spalarea creierului american si a inceput sa promulge o lege “Obamacare”, prin care toti cei care primesc ajutoare sociale sau orice tip de ajutor care are legatura cu statul sa aiba neaparat un microcip sub piele pentru identificare. Mai multe cititi aici -> http://www.fara-secrete.ro/obama-doreste-ca-toti-americanii-care-primesc-ajutoare-sociale-sau-asistente-guvernamentale-sa-aiba-implantat-un-microcip-in-mana.

Apoi in Aprilie 2013, vicepresedintele american Joe Biden, a iesit la rampa sustinand cat de importanta este o Noua Ordine Mondiala -> http://www.fara-secrete.ro/joe-biden-vicepresedintele-american-din-administratia-obama-face-apel-pentru-nevoia-crearii-unei-noi-ordini-mondiale-cum-se-dau-de-gol-nemernicii-astia.

In Octombrie 2013 ca si chinezii, aliatii imperialistilor americani, fac si ei aceeasi propaganda cu privire la Noua Ordine Mondiala, avand ca “argument” evitarea crizei financiare din SUA. Mai multe cititi aici -> http://www.fara-secrete.ro/china-face-apel-pentru-o-noua-ordine-mondiala-aceasta-fiind-singura-solutie-pentru-a-nu-mai-fi-probleme-pe-planeta.

Guvernul Masonic al Frantei doreste din ianuarie 2018 toti francezii sa aiba un microcip implantat in palma!
Pretextul este “protectia impotriva fraudei de identitate”! Mai multe puteti citi aici -> http://www.fara-secrete.ro/guvernul-masonic-al-frantei-doreste-ca-toti-francezii-sa-aiba-un-microcip-implantat.

Intr-un articol publicat in publicat in Martie 2012 pe site-ul beforeitsnews.com[1] si tradus in romana de site-ul prietenei mele cocoon.ro[2] aflam niste informatii socante din spusele unei femei cu care a fost implatat impotriva vointei sale:

“O femeie descrie efectele implantului cu cip impotriva vointei sale si chinurile pe care acestea le provoaca: Dureri fulgeratoare din coloana pana in varful picioarelor, dureri de cap, de stomac, crampe, spasme, arsuri ale pielii, lipsa de concentrare, tinitus, vibratii si mancarimi la scanarea pielii – persistente, ridicarea necontrolata a tensiunii arteriale, ameteli, stari de voma, tortura prin invadarea permanenta a intimitatii, dependenta de doctori pentru a-i prescrie tratament impotriva efectelor cipului.

Un om care poarta asemenea dispozitiv nu va mai avea libera alegere asupra gandurilor si actiunilor sale, va fi ca o masinarie teleghidata de altii, programata pentru consum, pentru a ucide, pentru a fi la dispozitia permanenta a sistemului, adica un robot. Oricand acesta va vrea sa se revolte, va fi eliminat, iar cand cineva din sistem va avea nevoie de organele sale, le va “darui”. Oamenii controlati cu microcip s-au mai plans ca aud voci naucitoare in cap, de sunete insuportabile in ureche care ii scoteau din minti si ii provocau sa execute anumite ordine.

Acum intelegeti cum se efectueaza si acele atacuri armate si crime prin scoli?
Exista si tehnologia SMD, adica chipuri care pot fi vizibile doar la microscop, iar cele mai mari le poti lua cu penseta.”

Potrivit site-ului de stiri conspirationiste beforeitsnews.com[1] un pastor crestin din America a primit cu mare bucurie microcip-ul
“Obamacare” si acum se lauda cu asta in fata enoriasilor sai desi ar fi trebuit sa-l respinga cu vehementa. John MacArthur sustine in fata enoriasilor ca:

“poti fi salvat dupa ce primesti insemnul”

Acum ca v-am facut un scurt istoric al initierii procesului de incepere al microciparilor oilor fara minte (adica a oamenilor naivi), acum vreau sa va citez o stire din presa oficiala, din Romania cu privire la implementarea cartilor de identitate cu microcip de pe site-ul de stiri romanialibera.ro:

“Noi cărţi de identitate din aprilie 2014. Vor conţine date despre asigurările medicale şi date biometrice

Românii vor avea noi cărţi de identitate de la 1 aprilie 2014, potrivit unei decizii luate de Ministerul Afacerilor Interne. Documentele de identitate nu vor mai putea fi falsificate, susţin autorităţile, deoarece vor conţine cip-uri şi amprentele titularilor, dar şi dovada că aceştia sunt asiguraţi medical, informează digi24.ro.

Noile cărţi de identitate vor conţine date în format tipărit, dar vor fi şi inscripţionate prin tehnici speciale. Astfel, datele personale ce vor fi inscripţionate sunt cele cunoscute: numele şi prenumele, sexul, cetăţenia, data şi locul naşterii, semnătură, fotografia, codul numeric personal şi adresa de domiciliu. Cărţile electronice vor conţine însă şi informaţii inscripţionate pe cip-ul încorporat. Se vor relua toate datele din formatul tipărit pe suportul electronic, cu excepţia semnăturii.

Vor fi trecute pe cip prenumele părinţilor, dar şi date biometrice, precum imaginea facială şi amprentele a două degete. Acestea din urmă vor fi preluate doar cu acordul expres al titularului sau al părinţilor, în cazul minorilor.

Noile documente de identitate vor include şi informaţii de pe cardul de sănătate, respectiv codul unic de identificare în sistemul de asigurări sociale de sănătate şi numărul cardului de asigurat. Tot acolo vor apărea şi diagnostice medicale cu risc vital, grupa sanguină şi RH-ul, dar şi acceptul pentru prelevarea de organe după deces. Şi datele de contact ale medicului de familie vor trebui să se regăsească pe cartea de identitate electronică.”[1]

Aceste vorbe frumoase redate in cadrul stirii de mai sus nu sint nici pe departe adevarul, adevarul este acela crud pe care il prezint eu mai sus. Nu uitati ca acest buletin o sa aiba microcip, iar microcip-ul avand legatura cu sistemul informatic POATE FI HACK-uit, pentru ca s-au spart coduri la NASA, dar un amarat de microcip. Ia imaginati-va voi cineva sa va sparga actul de identitate si sa se joace putin pe la fisierele de acolo si sa va modifice informatii contrar celor afirmate de catre dvs., cum ar fi?

Vedeti, asta e un motiv sa va opuneti acestor idiotenii. Un alt motiv este faptul ca pe baza acelui microcip se stie intotdeauna unde esti, ceea ce nu e corect deoarece se incalca libertatea la intimitate si nimeni nu poate sa-mi garanteze ca nu mi se va incalca, avand in vedere ca traim intr-o lume a hacker-ilor.

Aceste buletine nu sint obligatorii, intelegeti bine asta si le puteti refuza, aveti dreptul democratic de a le refuza si nimeni nu poate face abuz incercand sa va oblige pentru ca altfel aveti dreptul legal de a-l actiona in instanta pentru ingradirea libertatii de a alege.

De pe site-ul de stiri italian, corrieredelmattino.altervista.org[1] aflam despre o intentie a Uniunii Fasciste Europene care ar trebui sa ingrijoreze orice om cu mintea lucida. Din luna Mai 2014, UE obliga statele membre, asa cum le obliga in toate cazurile caci aici este vorba de dictatura de tip fascist, ca fiecare nou-nascut sa aiba implantat un microcip sub piele. Evident ca acesti ticalosi au folosit din nou acelasi pretext expirat, pueril, penibil si absurd cum ca acesta “asigura protectia”.

Asigura pe naiba, orice sistem electronic se poate hack-uii si consecintele pot fi printre cele mai nefasta pentru o astfel de persoana. Persoanele ca si cea de mai sus citata, care au facut greseala sa-si bage cip au declarat ca, viata lor s-a schimbat in rau. Acel cip ii provoaca mult rau, iar acea persoana nu este singura care pateste asa ceva sint destui naivi, mai ales in America unde au fost spalati pe creier, mai ales dupa evenimentele din 11 septembrie 2001.

Cu cât centralizarea este mai mare, cu atât mai mare este puterea asupra oamenilor. Iată de ce a crescut ritmul planurilor, mai ales în ultimii 150 de ani, iar tendinţa de creştere continuă şi în prezent. Strângerea laolaltă a triburilor a durat cel mai mult, dar de îndată ce s-a realizat şi aceasta, totul a devenit mai uşor. Preluarea băştinaşilor americani de către europeni a fost un exemplu elocvent al modului în care cultura vastă a diverselor triburi şi luarea deciziilor au fost amalgamate într-o naţiune controlată la nivel central, şi anume Statele Unite.

Aceasta s-a realizat într-un timp relativ scurt, deoarece până atunci Iluminaţii construiseră o bază puternică în interiorul naţiunilor Europei, mai ales în cazul Marii Britanii şi al Franţei. In sistemul tribal era imposibil ca Iluminaţii sa controleze centralizat băştinaşii americani. Dar sub guvernul federal american, este o joacă de copii să se dicteze unui popor de 260 de milioane de oameni.

Nu sugerez că trebuie să ne întoarcem la stilul de viaţă primitv. Doresc doar să subliniez nivelul decizional. O societate modernă înseamnă şi o diversitate a procesului decizional, iar Iluminaţii sunt disperaţi să ne facă să credem că este imposibil, iar tehnologizarea din ce în ce mai avansată înseamnă centralizare din ce în ce mai mare. Nu este adevărat; ei vor doar să credem asta, pentru a-şi justifica planurile.”

Dictatura fascistă europeană

Reţeaua globală a Iluminaţilor este acum un labirint de grupări secrete şi semisecrete interconectate, care manipulează în acelaşi scop: centralizarea puterii în toate aspectele vieţii. Aceste grupări au fost şi sunt responsabile pentru apariţia statului fascist centralizat, numit Uniunea Europeană. Structura sa este o oglindă a simbolului fascia, de unde provine cuvântul fascism. Fascia este un simbol al Imperiului Roman, un mănunchi de nuiele cu un cap de topor care simbolizează distrugerea diversităţii şi impunerea dictaturii centralizate.

Acesta este simbolul multor societăţi secrete, cum ar fi Cavalerii lui Columb din Statele Unite, şi se regăseşte pe Clădirea Congresului American şi pe sigiliul statului Colorado (Figura 39). Nuielele din această reprezentare simbolizează ţările europene, iar toporul – dictatura centralizată care le controlează. Uniunea Europeană înseamnă fascism, de fapt ţelul Iluminaţilor privitor la această lume.

UE este o creaţie 100% a Iluminaţilor, manipulată prin agenţi ascunşi şi reţele de organizaţii coordonate de o societate secretă numită Masa Rotundă. Această societate a fost condusă Ia început de infamul agent al Iluminaţilor Cecil Rhodes, care a finanţat aşa-numitele Burse Rhodes şi care continuă să finanţeze educaţia studenţilor din întreaga lume, selectaţi de Iluminaţi, care studiază la Universitatea Oxford.

Aici ei sunt şcoliţi să devină agenţi ai Iluminaţilor, iar în cazul în care decid să-şi slujească stăpânii, ei se întorc în ţările lor şi ocupă apoi poziţii importante de putere. Bill Clinton este un excelent exemplu de bursier Rhodes, ca şi fostul prim-ministru australian Bob Havvke. Reţeaua Burselor Rhodes are contacte cu Masa Rotundă şi restul lumii, iar Universitatea Oxford este centrul mondial de manipulare a „educaţiei” de către Iluminaţi. Nu este întâmplător că zona din apropierea actualei Universităţi Oxford a fost unul din primele locuri ale şcolilor de iniţiere druidică din Marea Britanic.

Mai multe cititi aici -> www.fara-secrete.ro/dictatura-fascista-a-uniunii-europene-mascata-in-falsa-democratie.

Spatiul Schengen – ultimul lucru ramas pe Agenda Reptiliana in vederea instaurarii Noii Ordini Mondiale. Nu vor mai exista state, ci doar un stat fascist global!
La data de 10 Septembrie 2013 Traian Basescu cedeaza Uniunii Fasciste Europene suveranitatea Romaniei!
De ce credeti voi ca s-a format UE, Uniunea Asiatica, Uniunea Nord Americana, Uniunea Africana?

David Rockefeller spunea acum 60 de ani ca:

“vom avea un Guvern Mondial, fie care ne place sau nu, dar intrebarea este, daca acest guvern mondial, va fi instaurat prin consemnare libera ori prin forta bruta!”

Presa din Romania isi face menirea de a manipula zugravind in roz tot acest zid al Guvernului Mondiala! NU II CREDETI!

Mai multe informatii aici -> http://www.fara-secrete.ro/spatiul-schengen-ultimul-lucru-ramas-pe-agenda-reptiliana-in-vederea-instaurarii-noii-ordini-mondiale.

La data de 15 Septembrie 2013 Uniunea Fascista Europeana a afirmat ca doreste, ca niciun om sa nu mai cultive seminte ori sa vanda legume sau fructe daca acestea nu sint “testate” de autoritati! Cei care vor face asta vor fi considerati criminali si arestati! Uniunea Europeana isi arata adevarata fata a dictaturii sale!

Mai multe informatii aici -> http://www.fara-secrete.ro/uniunea-fascista-europeana-doreste-ca-niciun-om-sa-nu-mai-cultive-seminte-ori-sa-vanda-legume-sau-fructe-daca-acestea-nu-sint-testate-de-autoritati.

La data de 16 Septembrie 2013 Uniunea Fascista Europeana pregatea 3000 de super-soldati care sa bata pe protestatarii anti-Guvern!
UE isi arata inca o data adevarata sa fata fascista!
Noi sintem mult mai multi decat ei…

Mai multe informatii aici -> http://www.fara-secrete.ro/uniunea-fascista-europeana-pregateste-3000-de-super-soldati-care-sa-bata-pe-protestatarii-anti-guvern.

La data de 20 Octombrie 2013 Uniunea Fascista Europeana da o lovitura crunta Romaniei aducand straini sa ne cumpere pamantul agricol din tara!
Romania nu are voie de la UE sa se opuna!

Mai multe informatii aici -> http://www.fara-secrete.ro/uniunea-fascista-europeana-da-o-lovitura-crunta-romaniei-aducand-straini-sa-ne-cumpere-pamantul-agricol-din-tara.

La data de 30 Octombrie 2013 Liderii Iluminati ai Uniunii Fasciste Europene spuneau doresc sa implementeze un sistem de supraveghere in fiecare tara membra UE, pentru a se monitoriza cetatenii suspecti de “intoleranta” sau nesupunere fata de politica sionista! Sionistii evrei khazari se tem de criticii lor!
UE atenteaza la libertatea fundamentala a oamenilor!

Ati crezut cumva ca Uniunea Fascista Europeana are vreo limita? Inseamna ca i-ati subestimat pe acesti ticalosi, caci am repetat in multe randuri cum aceasta organizatie, a fost pusa clar pentru a sterge suveranitatile statelor membre, care apoi sa fie conduse de catre Bruxelles, iar o data cu spatiul Schengen sa nu mai existe nici frontiere, adica un superstat european, in care tarile sa nu mai existe. Ce va spun eu aici e planuit de secole de Iluminati, inca din 1773, iluminatul doctorand in teologie crestina, Adam Weischaupt, care alaturi de alti iluminati germeni au pus bazele acestei doctrina Ordo Ullumines.

Mai multe aici -> http://www.fara-secrete.ro/liderii-iluminati-ai-uniunii-fasciste-europene-doresc-sa-implementeze-un-sistem-de-supraveghere-in-fiecare-tara-membra-ue-pentru-a-se-monitoriza-cetatenii-suspecti-de-intoleranta-sau-nesupunere-f.

La data de 31 Octombrie 2013, politia greaca ameninta pe oficialii UE ca-i vor ancheta si vor sa-i aresteze pentru ca au produs in mod intentionat criza financiara in Grecia pentru a o supune lor.

Mai multe aici -> http://www.fara-secrete.ro/politia-greaca-ameninta-oficialii-uniunii-fasciste-europene-cu-arestarea-pentru-masurile-de-austeritate-care-le-au-fost-impuse-de-catre-ue.

Inca de la jumatatea lunii Noiembrie 2013 Iluminatii din Uniunea Fascista Europeana provoaca proteste in Ucraina dupa ce Ucraina a refuzat sa adere la UE!
UE incearca acum sa rastoarne guvernul ucrainian!
UE ataca orice forma de independenta care se opune Globalizarii si Noii Ordini Mondiale!

Mai multe informatii aici -> http://www.fara-secrete.ro/iluminatii-din-uniunea-fascista-europeana-provoaca-proteste-in-ucraina-dupa-ce-ucraina-a-refuzat-sa-adere-la-ue.

SURSE

1. http://www.homelandsecuritynewswire.com/more-confusion-about-uk-biometric-id-scheme

2. https://www.facebook.com/photo.php?fbid=225646870952758&set=a.201160000068112.1073742384.143141262536653&type=1&theater

Citiți și...

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul Zamolxe România (DZR)

Departamentul Zamolxe România (DZR) - Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dzr.org.ro