Un Tribunal din Lituania a scos de sub incidenta legii folosirea svasticii ! Acest tribunal sustine ca svastica este simbolul pacii !

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Stirea este din 21 mai 2010, dar o repun in discutie, avand in vedere faptul ca mafia evreiasca, iar aici ma refer exclusiv la sionisti, au incercat, sa minta, asa cum au facut secole la rand, referitor la svastica cum ca “ea este un simbol al nazismului”. Nazismul si tot ce cuprinde Al Doilea Razboi Mondial, a fost pus la punct, inca de la 15 august 1871, cand evreul Albert Pike, un fruntas al francmasoneriei Universale, ii scria lui Giuseppe Mazzini, despre cum vor arata cele trei razboaie mondiale.

Mai multe pe larg aici -> http://www.fara-secrete.ro/scrisoarea-maestrului-mason-de-grad-33-albert-pike-catre-giuseppe-mazzini-in-care-se-planuiau-cele-trei-razboaie-mondiale-din-aceste-trei-razboaie-mondiale-trebuie-sa-rezulte-o-noua-ordine-mondiala.

Citez de pe Ziare.com:

“Tribunalul din orasul lituanian Klaipeda a stabilit ca zvastica nu este un simbol al Germaniei naziste, ci o mostenire istorica a Lituaniei. Aceasta decizie a fost data intr-un dosar de infractiune administrativa vizand un grup de tineri, acuzati de propaganda a nazismului.

Acestia au venit la manifestatia de Ziua independentei Lituaniei cu pancarte pe care aparea zvastica, ei fiind arestati si acuzati de propaganda a regimului nazist, informeaza Eurasia-review .

Tribunalul din Klaipeda a inchis cazul apreciind ca reprezentarea crucii cu brate egale este un simbol de valoare al culturii balticilor, care mai tarziu a fost preluat si folosit si de alte popoare.

“Este un simbol al Lituaniei, care a fost imprumutat si falsificat de alte popoare. Este un simbol al pacii si nu al fascismului”, a declarat unul din aparatorii zvasticii veniti in sustinerea tinerilor acuzati.

In 2008, parlamentul a interzis folosirea simbolurilor naziste si comuniste la adunari si la alte actiuni publice in Lituania, in caz contrar gestul putand fi interpretat ca propaganda in favoarea regimului de ocupatie nazista.”[1]

Dupa indelungi ezitari, la 30 ianuarie 1933, presedintele Reich-ului Paul von Hindenburg il numea cancelar pe Adolf Hitler, conducatorul celui mai puternic partid german de atunci. Cateva saptamani mai tarziu, la 24 martie 1933 urma si raspunsul:

Ziarul londonez “Daily Express”, cu un tiraj de milioane de exemplare, reprezentand pe atunci cel mai mare cotidian al Marii Britanii isi intitula editia din 24 martie 1933 pe sapte coloane: ” Evreii declara razboi Germaniei!”. Dedesubt scria: “14 milioane de evrei declara razboi”. “Daily Express” i-a atribui fapt o asemenea importanta (doar era detinut de evrei ziarul), incat a evidentiat pe prima pagina de titlu, articolul despre declaratia de razboi, in timp ce in aceeasi zi aseza adoptarea legii investirii de la 23 martie, prin care Camera Deputatilor ii atribuia lui Hitlaer puteri dictatoriale, in josul paginii intai, cu urmatorul scurt comentariu: “Camera Deputatilor il face pe Hitler dictator” (iar Hitler era un Rothschild)[3]

Urmatoarea declaratie oficiala de razboi a evreilor a fost facuta in august 1933 de catre Samuel Untermayer, presedintele de la “International Jewish Federation to combat Hitlerite Oppression of Jewish”. Acesta declaratie numea razboiul impotriva Germaniei (ei au dat startul), care era deja hotarat, un razboi “sfant”. Acest razboi trebuia sa fie condus pana la sfarsitul Germaniei, pana la distrugerea ei. Aceasta expunere a fost publicata in “New York Times” din 7 august 1933.[4]

In ianuarie 1934, rabinul Vladimir Jabotinski, fondatorul organizatiei sioniste “Mscha Rjetsch” a publicat urmatoarea explicatie, ce se gaseste in cartea lui Carlos Baaboe, editura Samisdat, Toronto – “Durerile facerii unei noi lumi”, pag. 140[2]:

“Lupta impotriva Germaniei este purtata de luni de zile de fiecare comunitate evreiasca, la orice conferinta sau congres, in toate sindicatele si de orice evreu de pe acest pamant. Interesele noastre evreiesti impun distrugerea intregii Germanii.”

La 27 iulie 1935, Vladimir Jabotinski declara in “The Jewish Daily Bulletin”[5]:

“Exista o singura putere care controleaza cu adevarat, aceea a presiunii politice. Noi, evreii, sutem cea mai puternica natie din lume pentru ca detinem puterea si stim sa o folosim”. (vorbeste in numele tau!)

La cateva zile dupa declaratia de razboi facuta Germaniei de catre britanici (pusi la cale de evrei), la 3 septembrie 1939, conducatorul sionistilor de atunci dr. Chaim Weizmann i-a dat guvernului britanic 80.000 soldati spre folosire in Orientul Apropiat si, in total, o armata de 100.000 evrei ca luptatori impotriva Germaniei, conform cartii lui Carlos Baaboe – “Durerile facerii unei noi lumi”, pag. 142.[2]

Eli Ravage spunea:

“Poporul german este primul condamnat la moarte”

In cartea lui Carlos Baaboe – “Durerile facerii unei noi lumi”, pag. 142, Nathan Kaufmann (din dinastia regala Rothschild) sustinea ca[2]:

“Trebuie sterilizati 48 de milioane de germani, pentru ca pe parcursul a doua generatii sa se infaptuiasca ceea ce altminteri ar costa milioane de vieti umane si efoturi seculare: exterminarea germanimii si a purtatorilor sai.”

“Razboiul este un lucru hotarat”, declara ambasadorul SUA Bullit la 24 aprilie 1939 la Paris, in vreme ce cetatenii Germaniei creadeau puternic in pace.

Iata ce scria ziarul canadian “Evening Telegram” la data de 26 februarie 1940[6]:

“Congresul mondial evreiesc se razboieste de sapte ani cu Germania.”

Ziarul evreiesc “Jewish Cronicle” scria la 8 mai 1942[7]:

“Suntem in razboi cu Hitler inca din prima zi in care a preluat puterea, in anul 1993″ (oare de ce? ca si el era evreu! aflati mai tarziu putin…)

Este de asemenea cunoscut faptul ca in jurul anului 1939, isteriile declansate in presa mondiala, referitoare la pretinsele aspiratii ale Germaniei de cucerire a tarilor indepartate, au condus la escaladarea dezvoltarii razboiului european, extins in final pe plan mondial. Numai in “New York Times” au existat asemenea articole in 15, 16, 17, 18, 18, 20, 21 demcembrie 1938 si in 1 ianuarie 1939. Pe numele celor care au activat in acest sens in presa ce devenea din ce in ce mai unita pe plan international, nu pot fi emise certificate pentru dorinta mentinerii pacii. Acestia se inscriu in tagma criminalilor-scribi, a stimulatorilor emotionali ai lipsei de compromis si ai cruciadei (ca tot vorbim de evrei)

Spus mai pe indelete, acest lucru inseamna ca Iluminatii vizau pregatiri bine definite de declansare a cekyuu de-al Doilea Razboi Mondial, conform planurilor marilor maestri masoni Jussepe Mazzini si Albert Pike (tatal masoneriei). Si anume, Germania trebuia implicata in el, fie ca vroia, fie ca nu vroia. Si nu vroia! De aceea a trebuit sa fie implicata atat de mestesugit in razboi. Germania TREBUIA sa declanseze acest razboi, fiindca altfel, francezii, englezii, ca si americanii nu ar fi avut niciun motiv sa intre in razboiul planuit impotriva Germaniei.

Mai multe pe larg aici -> http://www.fara-secrete.ro/germania-nazista-a-fost-provocata-de-catre-polonia-in-iulie-1939-pentru-a-intra-in-razboi.

SURSE

1. http://www.ziare.com/europa/tari-europa/un-tribunal-din-lituania-a-decis-zvastica-este-simbolul-pacii-1017062

Citiți și...

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul Zamolxe România (DZR)

Departamentul Zamolxe România (DZR) – Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință.

Contact: office@dzr.org.ro