Un politician rus sustine ca Basarabia si Bucovina trebuie sa le fie date romanilor! Carol al II-lea daca ar mai traii, ar ceda din nou Bucovina de nord si Basarabia catre Rusia! Aviz monarhistilor care se fac ca nu stiu cine a adus comunismul in Romania!

by Scurt istoric Moldova a fost pierduta din cauza pactului Ribbentrop-Molotov, cunoscut ca pactul Stalin-Hitler, a fost un tratat de neagresiune incheiat intre Uniunea Sovietica (a mafiei evreiesti) si Germania Nazista (a arienilor). Acesta a fost semnat la 23 august 1939, la Moscova, de catre ministrul de externe sovietic Viaceslav […]
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Scurt istoric

Moldova a fost pierduta din cauza pactului Ribbentrop-Molotov, cunoscut ca pactul Stalin-Hitler, a fost un tratat de neagresiune incheiat intre Uniunea Sovietica (a mafiei evreiesti) si Germania Nazista (a arienilor). Acesta a fost semnat la 23 august 1939, la Moscova, de catre ministrul de externe sovietic Viaceslav Molotov si ministrul de externe german Joachim von Ribbentrop, in prezenta lui Stalin.

Interesant in acest caz este 23 august ca si data, caci 5 ani mai tarziu, ex-regele balbait Mihai, ordona soldatilor romani care luptau alaturi de nazisti impotriva mafiei evreiesti, sa lase armele jos, acestia fiind apoi inconjurati de rusi, dusi in Sibieria, aproximativ 200.000 de unde s-au mai intors aproximativ 20.000 dupa mult timp petrecut in jugul rusesc. Regele Mihai, este printre putinii criminali de razboi, care se mai afla in viata, fiind in 2011 premiat de catre rusi printr-o medalie. Monarhistii ar face bine sa reflecteze la asta si la ce voi expune in continuare.

Ca ex-regele Mihai e un ticalos am demonstrat asta. De fapt, putem scrie o carte de cateva sute de paginii despre nenorocirile facute de acest personaj infam, nu degeaba e inrudit genetic cu Rothschild. In acest articol vreau sa arat cum “mult iubitul” vostru ex-rege Mihai, a adus atat comunismul evreiesc in Romania, imediat dupa 23 august 1944, cand a dat ordin soldatilor romani sa lase armele, acestia in cele din urma fiind luati ca prizoneri (aproximativ 200000) si dusi in Siberia, de unde s-au mai intors 20.000, dar si semnatar al Declaratiei de la Budapesta, de la 16 iunie 1989, imediat dupa lovitura de stat, cand ungurii au fost la un pas sa ia tinutul fantasm.

Despre faptul ca este urmasul lui Nathan Mayer the Rothschild am scris aici -> http://www.fara-secrete.ro/regele-reptilian-mihai-i-un-tradator-si-continuator-al-agendei-fratiei-reptiliene-ca-majoritatea-celor-din-familiile-regale.

Despre afacerile murdare ale familiei regale de Hohenzollern-Sigmarigen, am scris aici -> http://www.fara-secrete.ro/afacerile-murdare-ale-casei-regale-de-hohenzollern-sigmarigen-din-romania-casa-regala-din-romania-are-o-uriasa-bogatie-in-timp-ce-unii-oameni-naivi-vor-monarhie.

1. Comunismul evreiesc in Romania – implementat de regele Mihai

Eu am scris pe acest site, ca intreaga structura a comunismului a plecat de la marii bancheri evrei internationali, care au aratat ca pot sa domine lumea dupa perceptele Talmudului, asa cum scrie si in Protocoalele Inteleptilor Sionului, pe care tot ei s-au chinuit, in special prin presa lor, sa ne convinga ca “sint o farsa antisemita”. Din punct de vedere istoric si genetic, evreii nu sint semiti ci arieni caucazieni trecuti in masa la iudaism in anul 740 e.n., asa cum scrie si istoricul evreu Arthur Koestler in cartea sa “Al treisprezecelea trib”.

Comunismul evreului khazar, Marx, este o creatie a bancherilor evrei internationali despre care am scris pe larg aici -> http://www.fara-secrete.ro/comunismul-creatia-bancherilor-evrei-pentru-a-subjuga-si-controla-cat-mai-mult-libertatea-oamenilor-zeci-de-milioane-de-oameni-omorati-in-crimele-bolsevismului-si-peste-doua-milioane-in-romania.

http://regelemihaijefuitorsitortionar.files.wordpress.com/2011/07/regele-mihai-tradator-de-neam-si-tara.jpg

ANUL 1945

D. Petre Groza însărcinat cu formarea guvernului. Mareşalul palatului comunică:

“M.S. Regele a însărcinat pe D. Dr. Petre Groza cu formarea unui guvern de concentrare, cu reprezentarea partidelor democratice. D. Dr. Petre Groza a trecut la consultări în vederea alcăturii guvernului. Bucureşti, 2 Martie 1945”[1]

http://regelemihaijefuitorsitortionar.files.wordpress.com/2011/07/rege-mincinos-si-criminal1.jpg

Dupa ce comunistii bolsevisti de origine evreiasca au patruns bine in Romania si si-au fixat radacinile aici, au aparut si altii care au continuat agenda masonica a acestora pentru a distruge orice spirit stramosesc. Un exemplu in acest caz este si criminala neamului romanesc, este si Ana Pauker, cea care la cat de rea a putut fi, a sfarsit, murind de cancer in cele mai mari chinuri. Karma isi face datoria intotdeauna!

Mai multe despre aceasta ticaloasa cititi aici -> http://www.fara-secrete.ro/ana-pauker-evreica-khazara-membra-importanta-a-comunistilor-evrei-care-a-incercat-sa-distruga-din-temelii-istoria-si-cultura-neamului-romanesc.

2. Carol al II-lea cedeaza Moldova Rusiei!

Numai nenorociri au facut acesti viermi ai Planetei. O alta nenorocire a fost si va ramane in istoria romanilor, o pata pe obrazul nostru si anume: cedarea neconditionata a Bucovinei de nord si Basarabiei, de catre Casa Regala a Romaniei, catre Mama Rusie, in urma pactului Ribbentrop-Molotov. Apoi se infiinteaza RSS MOLDOVENEASCA in RSFS Rusa si Stalin kominternistul- comunistul, fabricat de loja masonica evreiasca B`nai B`rith din America, adica nu mai este BOLSEVIC, ci este KOMITERNIST-COMUNIST, a cerut evacuarea administratiei civile si a armatei romane din aceste teritorii.

O stire din 18 martie 2014, publicata pe site-ul de stiri romaniatv.net face senzatie la nivel international, dar si national, caci un politician rus, destul de influent, a declarat ca Bucovina de nord si Basarabia trebuie sa se intoarca la Romania:

“Politicianul rus Vladimir Jirinovski a declarat că singura soluţie pentru calmarea situaţiei din Ucraina este ca această ţară să cedeze teritoriile străine, pe care le-a obţinut de la Polonia, Ungaria şi România. El a făcut această declaraţie în cadrul unei emisiuni la postul public de televiziune al Federației Ruse.

“Aceste două părți ale Ucrainei, de Est și de Vest, sunt total incompatibile. Nu poate niciun fel de internaționalism să ajute în acestă situație. Vestul Ucrainei, care face acum cea mai mare gălăgie, am fost nevoiți să-l luăm de la Polonia pentru ca armata hitleristă să rămână cât mai departe. Transcarpatia am luat-o de la unguri din același motiv. Iar Bucovina și Basarabia am luat-o în 1939. Dacă nu era Hitler, nu atingeam aceste pământuri”, a declarat Jirinovski, citat de către portalul Moldova.org.

El a propus ca teritoriile străine ale Ucrainei să fie întoarse, iar, astfel, centrul ţării ar fi mai “cuminte”.

“Ce propun eu? Să ia Polonia regiunea care îi aparține, Ungaria să ia Transcarpatia, mai ales că majoritatea locuitorilor de acolo vorbesc limba maghiară. În Basarabia și Bucovina majoritatea locuitorilor sunt vorbitori de română. România visează demult să le ia înapoi. Sunt trei țări membre NATO. Transnistria – să revină la noi, e pământ rusesc. Doar atunci Ucraina se va liniști”, a spus politicianul.”[1]

Este posibil ca Putin sa isi dea acordul pentru o astfel de decizie istorica. De altfel intr-un articol anterior, spuneam ca, cat nu ne-ar place acest personaj, avand in vedere trecutul sau de KGB-ist, dar le-a dat o lovitura americanilor prin oprirea loviturii de stat, care aproape se finalizaze in Crimeea. Bancherii internationali sint disperati.

Mai multe cititi aici -> http://www.fara-secrete.ro/referendum-validat-aproximativ-93-dintre-dintre-cetatenii-ucrainei-au-vrut-sa-ramana-langa-rusia.

SURSE

1. http://www.romaniatv.net/vladimir-jirinovski-transnistria-la-rusia-iar-bucovina-si-basarabia-la-romania-asa-se-va-linisti-ucraina_133008.html

Citiți și...

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul Zamolxe România (DZR)

Departamentul Zamolxe România (DZR) – Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință.

Contact: office@dzr.org.ro