Un inginer din Nigeria a fost internat intr-un spital pe motiv ca e ateu ! Fanaticii religiosi islamisti sint cei care au nevoie de psihiatri !

by Iata o stire care este extrem de socanta, pentru ca se intampla in anul 2014 si nu acum cateva sute de ani, cand astfel de lucruri erau normal, mai peste tot. De data aceasta avem de-a face cu islamismul – celebra religie a “pacii”, unde oamenii daca isi permit […]
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Iata o stire care este extrem de socanta, pentru ca se intampla in anul 2014 si nu acum cateva sute de ani, cand astfel de lucruri erau normal, mai peste tot. De data aceasta avem de-a face cu islamismul – celebra religie a “pacii”, unde oamenii daca isi permit sa fie critici la adresa islamismului si mai sint si nascuti in familie de islamisti, au toate sansele sa fie ucisi. Ucisi, ucisi, ucisi, asta e legea apostazei care functioneaza in Islamism. Islamismul este o religie groteasca, la fel ca si mozaismul, ea manifestandu-se astazi, asa cum se manifesta Inchizitia Crestina in Evul Mediu.

Iata stirea socanta de pe Yahoo.com:

“Un bărbat din Nigeria, în vârstă de 29 de ani, a fost internat cu forţa într-un spital de boli mintale din statul Kano, după ce a spus că nu crede în divinitatea supremă, susţin reprezentanţii unei asociaţii umaniste din ţara africană. Potrivit activiştilor International Humanist and Ethical Union (IHEU), citaţi de bbc.com, tânărului i-au fost administrate medicamente fără voia sa, de către propria familie, în ciuda faptului că un medic îl declarase sănătos.

Mubarak Bala, absolvent al unei facultăţi de inginerie chimică, s-a născut într-o familie adeptă a religiei musulmane. După ce le-a declarat că, personal, nu crede în existenţa unei divinităţi supreme, rudele l-au dus la doctor. Pentru că medicul le-a spus că tânărul nu suferă de nico afecţiune, familia a dorit să ceară şi o a doua părere. De data aceasta, specialistul a spus că ateismul lui Mubarak este un efect secundar al unei tulburări de personalitate.

În acest context, bărbatul a ajuns să fie internat cu forţa şi tratat într-un institut de boli mintale. În spital, el a reuşit să facă rost de un telefon mobil şi să contacteze activiştii IHEU. Purtătorul de cuvânt al asociaţiei, Bob Churchill, a declarat că, în prezent, se caută un avocat dispus să îl ajute pe Mubarak Bala, dar că tânărul a trebui externat cât mai curând posibil, întrucât starea sa de sănătate se deteriorează pe zi ce trece.”[1]

Mai multe despre Islamism si ceea ce reprezinta Coranul cititi pe larg aici -> http://www.fara-secrete.ro/islamismul-mahomedanism-ul-o-alta-inchisoare-a-mintii-ca-si-religia-iudeo-crestina.

In Romania exista legea 489/2006 care garanteaza libertatea religioasa ori non-religioasa (ateista), ceea ce inseamna ca nimeni n-are voie sa persecuta o persoana pentru confesiunea sa. Legea nu interzice critica religiei, indiferent care ar fi !

SURSE

1. https://ro.stiri.yahoo.com/b%C4%83rbat-declarat-bolnav-psihic-pentru-c%C4%83-nu-crede-%C3%AEn-dumnezeu-103504331.html?cmp=rofb

Citiți și...

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul Zamolxe România (DZR)

Departamentul Zamolxe România (DZR) - Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dzr.org.ro