Un fost agent CIA propune asasinarea lui Putin ! Se pare cat Putin i-a suparat teribil pe Iluminati daca au ajuns sa se gandeasca la asa ceva !

by Unele persoane este probabil ca ma vor eticheta drept “rusofon”, dar vreau sa le spun ca eu sint geto-dac, nici chiar termenul “roman”, nu-mi place sa-l folosesc, asa ca departe de mine asa ceva. Trecand peste asta, potrivit site-ului InfoWars.com[1], un fost agent CIA, Herbert E. Meyer, intr-un recent […]
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Unele persoane este probabil ca ma vor eticheta drept “rusofon”, dar vreau sa le spun ca eu sint geto-dac, nici chiar termenul “roman”, nu-mi place sa-l folosesc, asa ca departe de mine asa ceva. Trecand peste asta, potrivit site-ului InfoWars.com[1], un fost agent CIA, Herbert E. Meyer, intr-un recent editorial a sugerat nevoia de eliminare a presedintelui rus, Vladimir Putin, asta daca este necesar, iar tot el mai sublinia ca acesta sa fie obiectivul principal al administratiei Obama, in strategia sa pentru “ajutarea” Ucrainei. Stim cum au “ajutat-o” cu trei miliarde de euro, imprumut la FMI si Banca Mondiala, imediat dupa ce l-au debarcat pe Ianukovici care era un vehement opozant al intrarii in UE. Stia el ce stia !

Herbert Meyer, a servit ca asistent special al directorului CIA, de sub administratia lui Ronald Reagan. Acesta a declarat asa:

“In cazul in care Putin este prea incapatanat si nu intelege ca, cariera sa s-a apropiat de sfarsit, singura modalitate de a-l scoate de la Kremlin, este cu picioarele inainte, cu o gaura de glont in ceafa.”[1]

Pentru a se asigura de eliminarea lui Putin, Meyer, a sugerat ca administratia Obama ar trebui sa gaseasca persoane potrivite, daca s-ar putea, persoane din anturajul lui Putin. Fostul oficial CIA, nu face decat sa descrie in public, instrumentele mizere pe care Iluminatii le-au folosit de-a lungul secolelor, pentru a rasturna diverse conduceri. Mai trebuie precizat faptul ca inca de la inceperea acestui conflict dintre Rusia si SUA/UE, Rusia a fost scoasa din G8 (Globalizare), ramanand astfel G7.

Nu pot sa nu ma gandesc, la faptul ca Putin a deranjat rau de tot prin faptul ca i-a asigurat sprijin lui Ianukovici sa scape, pentru ca ar fi urmat sa fie ucis, la fel ca si Saddam Hussein. De asemeni, Rusia, i-a acord celebrului fost spion american, Edward Snowden, azil politic, pentru a scapa de condamnarea, chiar la moarte, din SUA, pentru faptul ca a vorbit despre agentia NSA, care se ocupa de spionarea americanilor, publicand astfel si documente clasificate.

SURSE

1. http://www.infowars.com/ex-cia-official-proposes-assassination-of-putin/

Citiți și...

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul Zamolxe România (DZR)

Departamentul Zamolxe România (DZR) – Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință.

Contact: office@dzr.org.ro