Un consilier britanic sustine ca Putin e sfatuit de o rasa de extratestri ! Acesta mai spune ca, o alta rasa de extraterestri doreste haos pentru a crea o Noua Ordine Mondiala, cu un Guvern Mondial !

by Un consilier britanic, Simon Parkes, uimeste si socheaza opinia publica ce prefera sa doarma pe niste “adevaruri confortabile”, afirmand ca Putin este sfatuit de o rasa extraterestra, iar SUA, respectiv Obama, de o alta rasa, acestea aflandu-se in conflict. Desigur ca afirmatiile sale, au o valoare credibila, caci daca […]
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Un consilier britanic, Simon Parkes, uimeste si socheaza opinia publica ce prefera sa doarma pe niste “adevaruri confortabile”, afirmand ca Putin este sfatuit de o rasa extraterestra, iar SUA, respectiv Obama, de o alta rasa, acestea aflandu-se in conflict. Desigur ca afirmatiile sale, au o valoare credibila, caci daca privin in cadrul istoriei secrete a omenirii, Ancient Aliens (n.tr. Extraterestrii Antici), cum ar fi reptilienii si marii blonzi (atlantii), s-au aflat in diferite conflicte, iar asta rezulta si din lucrari antice cum ar fi Ramayana, Mahabharata ori British Edda.

Putin extraterestrii

Mai multe aflam de pe site-ul Jurnalul National:

“Vladimir Putin este informat şi i se spune ce trebuie să facă de către o rasă de extratereştri care ne monitorizează de la începuturi şi ne dau o direcţie anume, susţine Simon Parkes, un consilier britanic din North Yorkshire. Bărbatul spune că o altă rasă de extratereştri îi îndrumă pe americani, cele două rase fiind într-un conflict constant.

Extratereştrii ar avea acelaşi scop cu Pământul, acela de a forţa o evoluţie constantă a minţii umane, însă direcţiile sunt diferite. O rasă încearcă să creeze haos şi din acel haos să se nască o ordine mondială, cealaltă rasă încearcă să menţină pacea şi să ofere omenirii dreptul de a-şi alege viitorul.

Astfel, spune Parkes, conflictul din Ucraina este unul creat artificial, pentru a schimba centrii puterii pe continentul european, iar asta face parte dintr-o strategie mai amplă a rasei de extratereştri care îşi doreşte haosul. Aceştia îl sfătuiesc pe Putin ce să facă, pentru că au o agendă care trebuie îndeplinită, pentru a-şi atinge scopul. De asemenea, declaraţia lui Putin că nicio ţară din lume să nu-şi facă iluzii că se poate compara cu puterea militară a Rusiei a fost făcută în contextul luptelor celor două rase de extratereştri. Rusia are, în acest moment arme extrem de avansate, oferite de rasa respectivă. Potrivit lui Parks, dacă cealaltă rasă de extratereştri nu găseşte o metodă care să dezamorseze conflictul, urmează un război care va distruge rasa umană, aşa cum o ştim.

Potrivit lui Parks, Pământul nu este decât o tablă de şah a unei civilizaţii extratereste şi nici nu suntem singurii în situaţia asta. Acesta ar fi, potrivit lui Parks, o metodă superioară de cucerire a Universului şi nu una rudimentară, cum ar fi o simplă invazie.

Parks spune că ştie aceste lucruri pentru că a fost răpit când era mic de extratereştri şi chiar şi-a pierdut virginitatea cu aceasta rasă superioară, dat fiind faptul că a fost ales să facă parte din grupul oamenilor care să combată reprezentanţii pe pământ a celeilalte rase. Parks spune că primeşte instrucţiuni zilnice de la extratereştri, aşa cum primesc şi ceilalţi aleşi.

Din păcate, spune Parks, rasa de extratereştri al cărei reprezentant este, nu obişnuieşte să se implice în deciziile pământenilor şi se bazează pe capacitatea acestora de a găsi soluţii, pentru că, omul ar fi printre puţinele fiinţe pe care le-au întâlnit care are un potenţial enorm de dezvoltare, în toate domeniile. Cealaltă rasă se implică activ în diferite situaţii, generând conflicte groaznice şi încercând să anuleze potenţialul omului de dezvoltare. Motivaţia distrugerii noastre, spune Parks, e că ne-am depărtat de planul din care am face parte, evoluând într-o altă direcţie, tocmai datorită acestui potenţial al rasei umane.”[1]

Nu ar trebui sa uitam nici de faptul ca Premierul Rusiei, Dmitri Medvedev, a recunoscut ca extraterestrii se afla printre noi si ca SUA colaboreaza cu ei.

Mai multe pe larg aici -> http://www.departamentul-zero.ro/premierul-rusiei-dmitri-medvedev-recunoaste-ca-extraterestrii-se-afla-printre-noi.

SURSE

1. http://jurnalul.ro/fun/consilier-britanic-vladimir-putin-este-sfatuit-de-extraterestri-685261.html

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul Zamolxe România (DZR)

Departamentul Zamolxe România (DZR) - Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dzr.org.ro