Un caricaturist de la Charlie Hebdo sustine ca vomita pe toti cei solidari cu tragedia lor ! Acum tot mai sunteti "Charlie" ?

by Incredibil, dar adevarat ! O lume intreaga s-a solidarizat cu atacul de la Charlie Hebdo, atat cei care au crezut in varianta oficiala si anume “teroristii islamisti au comis atacul”, dar si conspirationistii, printre care ma numar, cei care sustin ca a fost o operatiune de tip “Drapel Fals”, […]
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Incredibil, dar adevarat ! O lume intreaga s-a solidarizat cu atacul de la Charlie Hebdo, atat cei care au crezut in varianta oficiala si anume “teroristii islamisti au comis atacul”, dar si conspirationistii, printre care ma numar, cei care sustin ca a fost o operatiune de tip “Drapel Fals”, dar pe langa asta si o regie proasta, cu multe scapari, pe care le-am analizat si expus.

Mai multe pe larg aici -> http://www.dragosanunnaki.ro/atentatul-terorist-din-franta-o-operatiune-sub-drapel-fals-pusa-la-punct-de-serviciile-secrete.

Dispret total din partea unui caricaturist de la Charlie Hebdo pentru toti oamenii !

Charli-Cover-1024x576

De la inceput, n-am vrut sa fiu “Charlie”, caci lumea s-a impartit in doua: “je suis Charlie” si “je ne suis pas Charlie” ! Ei bine, cei care s-au solidarizat cu ideile revistei Charlie Hebdo, vor fi scandalizati dupa ce vor citi afirmatiile unui caricaturist, care nu se afla in redactie, la data de 7 ianuarie 2015, cand s-a intamplat atacul.

Citez de pe site-ul Ziare.com:

“Un caricaturist al revistei de satira Charlie Hebdo, care nu se afla in redactie la momentul masacrului de miercuri pentru ca nu ii place sa participe la intruniri, este de parere ca valul de sustinere a revistei la nivel global vine si de la persoane care “nu au auzit niciodata de Charlie Hebdo”.

Ideea ca Papa si Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii si-au aratat sustinerea fata de revista “ma face sa rad”, a declarat Bernard (Willem) Holtrop, potrivit The New York Daily News.

“Vomitam pe toate aceste persoane care spun dintr-o data ca sunt prietenii nostri”, a mai afirmat Willem, pentru cotidianul olandez Volkskrant.

De origine olandeza, Willem a explicat ca revista are “noi prieteni” neasteptati dupa masacrul de miercuri: Papa, Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii si presedintele rus Vladimir Putin, printre altii.

“Chiar ma face sa rad. In urma cu cativa ani, cateva mii de oameni au iesit pe strazile din Pakistan ca sa demonstreze impotriva Charlie Hebdo. Nu stiau ce este. Acum e invers”, spune caricaturistul.

In schimb, sustine acesta, “daca oamenii protesteaza pentru a apara libertatea de expresie, atunci este un lucru bun”.”[1]

Ce scria Charlie Hebdo despre romani: “Niste hoti de buzunare” !

“Saptamanalul francez de satira in redactia caruia s-a petrecut atacul terorist de ieri, soldat cu 12 victime, a abordat de-a lungul timpului si subiectul rromilor veniti din tara noastra in Hexagon.

“Astazi, hot de buzunare este in primul rand un roman sau, daca vreti precizie, un rrom, inainte de a fi un hot de buzunare!”, asta se scria în Charlie Hebdo in septembrie 2012 abordand, intr-un text mai amplu, problema prezentei in Franta a rromilor veniti din Romania.”[2]

Un eurodeputat neonazist sustine ca nu este Charlie !

janusz-korwin-mikke

“Un eurodeputat polonez de extremă-dreapta a lansat o provocare, luni, în plenul Parlamentului Uniunii Europene, afirmând că nu este “Charlie”, referire la un slogan difuzat masiv după atacul contra revistei Charlie Hebdo, dar că vrea reintroducerea pedepsei cu moartea.

Cunoscut pentru derapajele verbale de tip rasist, eurodeputatul polonez Janusz Korwin-Mikke a arătat pe ecranul calculatorului propriu, în plenul Parlamentului European, mesajul în limba engleză: “Eu nu sunt Charlie, dar vreau pedeapsa cu moartea”.

Politicianul polonez a afişat acest mesaj în timpul discursului în PE al lui Marine Le Pen, liderul formaţiunii franceze de extremă-dreapta Frontul Naţional.

Sloganul “Eu sunt Charlie” a fost difuzat masiv, din solidaritate, pe reţele de socializare, după atacul terorist comis pe 7 ianuarie la redacţia revistei Charlie Hebdo, soldat cu 12 morţi.

În discursul rostit în PE, Marine Le Pen a îndemnat Europa să treacă la “autocritică”: “Europa este capabilă sau nu să ne protejeze de ameninţarea fundamentalismului islamic?”[3]

P.S. Asadar, regret moartea acestor oameni, insa eu nu sunt Charlie !

SURSE

1. http://www.ziare.com/international/atentat-paris/caricaturist-charlie-hebdo-vomitam-pe-toti-cei-care-spun-dintr-o-data-ca-sunt-prietenii-nostri-1342628

2. http://www.stiripesurse.ro/ce-scria-charlie-hebdo-despre-romani-ni-te-ho-i-de-buzunare_943745.html

3. http://www.mediafax.ro/externe/mesajul-unui-eurodeputat-extremist-polonez-in-pe-eu-nu-sunt-charlie-dar-vreau-pedeapsa-cu-moartea-13761602

Citiți și...

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul Zamolxe România (DZR)

Departamentul Zamolxe România (DZR) - Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dzr.org.ro