Un asistent medical din Africa recunoaste ca Ebola nu exista si totul este o minciuna ! Ni s-a spus ca au murit peste 4000 de oameni, dar nimeni n-a putut sa prezinte aceste cadavre !

by Inca de la inceputul acestei propagande, mai exact din august 2014, mi-am prezentat opinia sceptica cu privire la existenta acestui virus. Am studiat Principiul Hegelian al Manipularii, care presupune PROBLEMA <-> REACTIE <-> SOLUTIE, motiv pentru care am si prezentat, in prima faza niste argumente, dar pe parcurs au […]
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Inca de la inceputul acestei propagande, mai exact din august 2014, mi-am prezentat opinia sceptica cu privire la existenta acestui virus. Am studiat Principiul Hegelian al Manipularii, care presupune PROBLEMA <-> REACTIE <-> SOLUTIE, motiv pentru care am si prezentat, in prima faza niste argumente, dar pe parcurs au inceput sa vina si altele, unele “pe surse”, altele direct. Prima data am prezentat cazul actorului, Toni Tecuceanu, care a murit la data de 5 ianuarie 2010, din cauza unui virus contractat in spital, care nu avea niciun fel de legatura cu temuta “gripa porcina”, fapt ce a isterizat populatia, cum se incearca si acum, care a navalit a doua zi, catre centrele de vaccinare, unde au format cozi imense.

Ebola pacaleala

Ebola pacaleala 2

Mai multe pe larg aici -> http://www.fara-secrete.ro/cazul-toni-tecuceanu-cum-presa-a-manipulat-o-tara-intreaga-sa-se-vaccineze-impotriva-gripei-porcine.

Aceleasi “boli” inexistente pot fi considerate, fara vreo greseala a fi si SIDA (virusul Kalaazar), impotriva careia se cheltuiesc miliarde de dolari, anual, pe chimioterapii, dar si ADHD, o alta boala fictiva, asa cum spunea si cel care a inventat-o, un psihiatru evreu pe nume Leon Eisenberg

Mai multe pe larg aici -> http://www.fara-secrete.ro/adhd-este-o-boala-fictiva-asta-sustinea-inventatorul-acestei-boli-pe-patul-de-moarte.

Asadar, avem niste datele unor boli inexistente, dar care, astazi sint considerate a fi responsabile pentru multe “morti”. Daca am reveni putin cu picioarele pe pamant, putem constata ca anual mor o sumedenie de oameni, in urma Codexului Alimentar, E-urilor din alimente si bauturi, chamtrails-urilor, tigarilor, drogurilor, alcoolului, dar vad ca in aceste cazuri, Occidentul si SUA, nu se mai agita atat de mult. De ce ? Pentru ca acestea, intr-adevar, sint reale.

Un asistent medical din Africa recunoaste ca Ebola nu exista si totul este o minciuna !

Ebola minciuna

Pagina 1: captura de pe facebook !

Ebola minciuna 2

Pagina 2: captura de pe facebook

Ebola minciuna 3

Pagina 3: captura de pe facebook

Ebola minciuna 4

Pagina 4: captura de pe facebook

Într-o notita publicata pe pagina de facebook si prezentata publicului de catre site-ului Your News Wire[1], un asistent medical, pe nume Nana Kwame[2], care locuieste in Ghana, un stat aflat in Africa de Vest, aflat nu departe de Sierra Leone, statul de unde, la inceputul lunii august 2014, a inceput toata minciuna. Acesta sustine ca occidentalii si nu numai, trebuie sa stie ce se intampla in Africa de Vest.

Citez din notita sa lasata pe facebook:

“Oamenii din lumea occidentala trebuie sa stie ce se intampla aici, in Africa de Vest. Mint !!! “Ebola”, ca un virus nu exista si nu se imprastie. Crucea Rosie a adus aceasta, asa-zisa boala.”[1]

Tot Nana Kwame, ne explica si motivele pentru care s-a produs aceasta isterizare in masa a oamenilor, exact dupa Principiul Hegelian al Manipularii ! Citez motivele invocate de aceasta:

“1. Petrol – este interesul de a se aduce trupe in Nigeria, Liberia si Sierra Leone. Motivul principal este acela de a fura noi rezerve de petrol pe care le-au descoperit !

2. Diamante – Sierra Leone este cel mai mare furnizor din lume de diamante. In ultimele patru luni au fost in greva, refuzand sa mai furnizeze diamante din cauza conditiilor de munca precare si plata ca pentru niste sclavi. Occidentul nu va plati un salariu echitabil pentru aceste resurse, deoarece ideea este de a pastra acesti oameni la un nivel de saracie, pentru a fi folositi drept o forta de munca ieftina. Este un motiv de a se trimite trupe aici, pentru a forta minerii sa munceasca. Cand minerii refuza sa munceasca, trupele speciale sint trimise pentru a-i ucide si inlocui. Desigur, se poate face si in altfel, dar este mai dificil, asa ca “Ebola” permite accesul foarte repede, la o intreaga zona, simultan.

3. Vaccinare fortata – un alt motiv dincolo de furtul petrolului Nigerian si exploatarea minelor din Sierra Leone, trupele mai au rolul de a vaccina fortat populatia impotriva “ucigasului virus Ebola”. Tot mai multi africani refuza sa viziteze Crucea Rosie, asa ca trupele se vor asigura ca oamenii vor fi vaccinati fortat, pentru a da aspectul publicului de existenta a unei “pandemii”.

4. Isterie generala – deja au inceput cu povesti de modul in care a fost adus in SUA si a aparut in Dallas.”[1]

Principalul motiv, după Kwarme, este acela că “epidemia” a servit ca pretext pentru trimiterea de soldaţi occidentali în Nigeria, Liberia şi Sierra Leone. În Nigeria s-ar fi descoperit un mare zăcământ de petrol, iar această epidemie ar fi exact ceea ce ar fi nevoie pentru a pune mâna pe zăcăminte.

Al doilea motiv este Sierra Leone. Această ţară este principalul furnizor de diamante din lume, dar de patru luni, majoritatea muncitorilor din mine au fost în grevă din cauza condiţiilor groaznice şi salariilor minime. Nana Kwarme afirmă că trimiterea de trupe străine în această ţară va “linişti” greva, muncitorii care vor refuza munca fiind împuşcaţi pe motiv de…Ebola.

Nana Kwarme se întreabă de ce este nevoie de trupe americane(Obama a anunţat că va trimite soldaţi pentru a lupta contra Ebola -n.r.) în Africa pentru a combate Ebola, dacă Crucea Roşie este deja acolo. Acesta spune că e nevoie de soldaţi pentru a convinge africanii care au aflat adevărul să se vaccineze.

Mai mult decat atat, repet ce am spus in principalul articol: de unde stim noi, exact, ca au murit peste 4.000 de oameni ? Doar pentru ca asa ne-au spus posturile propagandistice de televiziune ? Sa fie asta o garantie ferma ? Personal, nu iau in seama mass-media oficiala, asa ca apreciez, asemenea stiri, venite uneori “pe surse”. Ramane sa vedem ce o sa le mai treaca prin cap, in afara de vaccinarea fortata pentru a opri ceva ce nu exista.

Mai multe pe larg aici -> http://www.fara-secrete.ro/conspiratia-ebola-o-pacaleala-mondiala-pentru-a-se-putea-vaccina-fortat-oamenii.

SURSE

1. https://www.facebook.com/notes/nana-kwame/ebo-lie/10202862436634177

2. http://yournewswire.com/ebo-lie-shock-claim-from-ghanaian-nurse/

Citiți și...

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul Zamolxe România (DZR)

Departamentul Zamolxe România (DZR) - Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dzr.org.ro