UE deranjata de noul guvern al Greciei format din extrema stanga si extrema dreapta ! Noul Premier al Greciei da o lovitura teribila propagandistilor din UE !

by Dupa ce UE, respectiv Comisia Europeana (CE), Fondul Monetar International (FMI) si Banca Mondiala (BM), au distrus efectiv, economia Greciei, ducand-o intr-o prapastie, evident, in numele “democratiei” capitaliste, grecii, s-au razbunat atat de tare, incat i-au votat pe comunistii din extrema stanga. Comunistii din extrema stanga, n-au vrut sa […]
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Dupa ce UE, respectiv Comisia Europeana (CE), Fondul Monetar International (FMI) si Banca Mondiala (BM), au distrus efectiv, economia Greciei, ducand-o intr-o prapastie, evident, in numele “democratiei” capitaliste, grecii, s-au razbunat atat de tare, incat i-au votat pe comunistii din extrema stanga. Comunistii din extrema stanga, n-au vrut sa fie stanga, asa ca si-au unit fortele cu extrema dreapta (neonazistii) Zorii Aurii, pentru a putea scoate din colaps Grecia.

troika

Dupa cum scrie si Agerpres, asta nu-i pe placul propagandei centrale de la Bruxelles, respectiv, Grupul PPE:

“Grupul europarlamentar al Partidului Popular European (PPE) intenționează să prezinte săptămâna viitoare, în plenul Parlamentului European reunit la Strasbourg, o rezoluție care să condamne partidul de extremă-dreapta Grecii Independenți, inclus în noua coaliție guvernamentală din Grecia, informează Reuters.

Liderul grupului PPE, germanul Manfred Weber, a explicat marți că va face demersuri pe lângă liderii grupului socialist din PE pentru a sprijini o rezoluție similară celei adoptate de PE în 2000, atunci când Partidul Poporului Austriac (FPOe, de extremă-dreapta), condus de Jorg Haider, a intrat în coaliția guvernamentală de la Viena.

Rezoluția respectivă îl califica pe Haider ”xenofob și rasist” și le cerea liderilor UE să plaseze guvernul austriac sub strictă supraveghere pentru a se asigura că respectă principiile europene în domeniul drepturilor omului.

Noul premier al Greciei, Alexis Tsipras, lider al partidului de stânga Syriza, a reușit săptămâna trecută să coopteze în coaliția guvernamentală formațiunea Grecii Independenți pentru a forma o majoritate parlamentară care să se opună măsurilor de austeritate promovate de precedentul guvern, condus de Antonis Samaras, lider al formațiunii Noua Democrație, afiliată Partidului Popular European.

Liderul Grecilor Independenți, Panos Kammenos, a primit postul de ministru al apărării în guvernul Tsipras.

Referitor la noul executiv de la Atena, Manfred Weber l-a descris drept un ”guvern extremist”, ceea ce este ”inacceptabil”, menționând că Parlamentul European ar trebui să denunțe această evoluție politică din Grecia.”[1]

SURSE

1. http://www.agerpres.ro/externe/2015/02/03/grupul-ppe-va-prezenta-o-rezolutie-ce-condamna-prezenta-grecilor-independenti-in-guvernul-tsipras-20-29-31

Citiți și...

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul Zamolxe România (DZR)

Departamentul Zamolxe România (DZR) – Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință.

Contact: office@dzr.org.ro