UE a abandonat legile anti-pesticide si anti-Organisme Modificate Genetic (GMO), in urma presiunilor din partea SUA ! Codex Alimentarius si Monsanto sunt planul Iluminatilor pentru a incerca sa reduca populatia Planetei cu 90% !

by In lupta Iluminatilor impotriva proliferarii populatiei pe aceasta Planeta, utilizarea hranei chimicalizate impotriva oamenilor nu mai este un “razboi ascuns”, asa cum se considera pana mai ieri, ci este un razboi pe fata, asta daca ne uitam la zecile de declaratii pe care liderii Planetei le-au facut cu privire […]
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

In lupta Iluminatilor impotriva proliferarii populatiei pe aceasta Planeta, utilizarea hranei chimicalizate impotriva oamenilor nu mai este un “razboi ascuns”, asa cum se considera pana mai ieri, ci este un razboi pe fata, asta daca ne uitam la zecile de declaratii pe care liderii Planetei le-au facut cu privire la ingrijorarea lor cu privire la numarul populatiei si ca o populatie de 500 milioane de locuitori ar fi exceptionala.

197735_577983702223812_915615142_n FVRn7 tumblr_lvsgz9RC2e1r3g4da

Pretextele utilizati de acesti psihopati sunt multe: “lupta impotriva incalzirii globale”, “planul de dezvoltare durabila” s.a.m.d. Aceste idei nu mai sunt secrete, ci sunt expuse chiar public fiind scrijelite pe Pietrele Guidestone din Georgia unde se afla “Cele zece porunci ale Noii Ordini Mondiale”.

Alexander King, Bertrand Schneider, fondator și respectiv secretar, Clubul de la Roma, in cartea lor „Prima revoluție globală”, publicata in 1991, la paginile 104-105, ei spun asa:

„În căutarea unui nou dușman care să se unească, ne-a venit ideea cu poluarea, amenințarea încălzirii globale, lipsa apei, foametea și potrivirea proiectelor de lege cu ele… Dar, uneori, în desemnarea lor ca inamic, cădem în capcana de a confunda simptomele cu cauzele.

Toate aceste pericole sunt cauzate de intervenția umană și numai prin schimbarea atitudinilor și a comportamentului oamenilor, acestea pot fi depășite. Atunci, înseamnă că inamicul real este chiar umanitatea.”[1]

Mai multe pe larg cititi aici -> http://www.departamentul-zero.ro/propaganda-iluminatilor-pentru-reducerea-populatiei-planetei.

De pe publicatia Think Outside the Box (n.tr. “Gandeste in Afara Cutiei”) aflam urmatoarele, dar si despre cum functioneaza mult hulitul plan TTIP:

“Uniunea Europeană a decis să lase la o parte o serie de reglementări legate de utilizarea unor pesticide care provoacă dereglări hormonale, după ce, susţine The Guardian, Statele Unite au ameninţat că vor opri negocierile pentru controversatul Parteneriat Transatlantic pentru Comerț și Investiții (TTIP). Reglementările europene erau menite să interzică 31 de pesticide care conţin substanţe chimice asociate dereglărilor hormonale, cancerului testicular şi infertilităţii.

Noile informaţii legate de presiunile SUA au fost date publicităţii de Pesticides Action Network (PAN) Europa, care a obţinut documente legate de o vizită la nivel înalt pe care o delegaţie din partea Camerelor de Comerţ ale Americii a făcut-o în iunie 2013 oficialilor europeni. După ce delegaţia americană a insistat ca UE să renunţe la criteriile de excludere a substanţelor chimice care afectează sistemul endocrin, stenogramele întâlnirii arată că reprezentanţii europeni vor ca TTIP să se bucure de reuşită, însă „fără să scadă standardele UE.” Delegaţii americani au folosit drept argument „inutilitatea” elaborării unor liste de substanţe interzise, susţinând mai degrabă realizarea unui studiu de impact a pesticidelor şi adoptarea unei abordări bazate pe risc.

O lună mai târziu, altă delegaţie de oficiali americani a revenit în Europa, reluând presiunile, iar în aceeaşi zi, arată documentele, Catherine Day, secretar general al Comisiei Europene, a trimis departamentului de mediu o scrisoare pentru abandonarea criteriilor de reglementare a pesticidelor care provoacă dereglări hormonale. „Sugerăm ca, asemeni altor directori generali, să luaţi în calcul realizarea unui singur studiu de impact care să acopere toate propunerile. Nu considerăm necesară realizarea unei recomandări din partea Comisiei legate de criteriile de identificare a substanţelor care provoacă tulburări hormonale,” scria Day în mesajul către departamentul de mediu.

Astfel, noile reglementări, care urmau să intre în vigoare în 2014, urmează să fie reluate cel mai devreme în 2016. În acest interval, costurile anuale estimate pentru probleme de sănătate legate de afecţiuni ale sistemului endocrin se ridică în Uniunea Europeană la circa 150 de miliarde de euro. Printre cele mai frecvente astfel de probleme se numără scăderea coeficientului de inteligenţă, obezitatea şi criptorhidismul, boală care afectează organele genitale ale copiilor de sex masculin.

Uniunea Europeană și SUA negociază în prezent TTIP, un parteneriat economic, despre care spun că ar genera locuri de muncă și o economie mai bună. Criticii Parteneriatul Transatlantic pentru Comerț și Investiții argumentează însă că, în realitate, marele câștigător este reprezentat de corporații. Parteneriatul ar presupune o relaxare a condițiilor de intrare pe piața europeană a produselor americane, posibilitatea corporațiilor de a da în judecată statele și chiar un control indirect al mediului privat față de serviciile publice. Cetăţenii Europei s-au revoltat în repetate rânduri împotriva acestui parteneriat, iar Jurgen Maier, coordonatorul campaniei Stop TTIP povesteşte într-un interviu pentru TOTB care sunt principalele pericole ale semnării acestui parteneriat.

Ideea este că se vrea o relaxare a standardelor. Haideți să privim la industria alimentară. În SUA poți folosi hormoni, substanțe care sunt interzise în Europa, fiindcă sunt considerate periculoase. Așa că nu poți exporta carnea, decât dacă certifici că nu conține aceste substanțe. Pentru industria cărnii din SUA, aceasta reprezintă o barieră comercială, așa că vor să scape de ea. Pentru noi, e un standard de sănătate publică, despre care noi credem că e foarte important. La fel și în cazul cosmeticelor, în Europa sunt interzise 1300 de substanțe. În America doar 11. Dacă Europa relaxează standardele, va face un compromis, cel puțin pentru cetățenii ei. De ce am sacrifica sănătatea oamenilor? – Jurgen Maier, coordonatorul campaniei Stop TTIP

Lobby-ul oficialilor americani împotriva interzicerii pesticidelor care cauzează dereglări hormonale a pus în contrapartidă tocmai semnarea acestui parteneriat economic, în condiţii avantajoase pentru Europa. „Ne manifestăm îngrijorarea că această decizie [de a interzice substanţele respective], pe baza căreia se poartă numeroase dispute ştiinţifice, ar putea avea consecinţe politice, dacă nu se evaluează mai întâi impactul pe care îl va avea asupra pieţei europene,” arăta într-o scrisoare comisia de mediu a Camerelor de Comerţ ale Americii.

Totodată, înainte ca reglementările să fie lăsate „în sertar” pe termen nedefinit, mai multe companii europene importante, ca Dupont, Bayer şi BASF, au atras atenţia UE că problema pesticidelor cauzatoare de tulburări hormonale „ar putea deveni o problemă care să îngreuneze negocierile comerciale dintre Europa şi SUA.” Majoritatea mesajelor trimise de lobby-işti către instituţiile europene sugerează impunerea unor praguri de expunere la astfel de substanţe, deşi comunitatea ştiinţifică atrage atenţia că astfel de calcule nu sunt aplicabile în cazul substanţelor care afectează sistemul endocrin.

„Procedura de elaborare a unui studiu de impact, aflată în curs, nu este în niciun fel corelată cu negocierile pentru TTIP,” arată un purtător de cuvânt al Comisiei Europene, citat de The Guardian. „UE va demara adoptarea criteriilor definitive pentru identificarea substanţelor cauzatoare de tulburări hormonale, independent de cursul negocierilor cu SUA pentru TTIP.”[2]

Desi presa de propaganda a SUA-UE ne tot vorbeste despre “Valorile Occidentale” si despre “Lumea Libera”, sfidand chiar bunul simt, incercand astfel sa-i minta pe oameni in fata, Rusia a interzis orice inseamna Organisme Modificate Genetic si mai mult decat atat, oricine va cultiva asa ceva va fi acuzat de terorism ! Dupa cum ati vazut in imaginea de mai sus, oamenii de stiinta rusi au demonstrat cum Organismele Modificate Genetic (GMO) produc cancer si tot felul de malformatii congenitale la urmasi.

Mai multe pe larg aici -> http://www.departamentul-zero.ro/vladimir-putin-rusia-trebuie-sa-si-protejeze-cetatenii-impotriva-organismelor-modificate-genetic-gmo.

SURSE

1. Alexander King, Bertrand Schneider, fondator și respectiv secretar, Clubul de la Roma, in cartea lor „Prima revoluție globală”, publicata in 1991, la paginile 104-105

2. http://totb.ro/ue-a-abandonat-reglementarile-anti-pesticide-in-urma-presiunilor-din-partea-sua/

Citiți și...

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul Zamolxe România (DZR)

Departamentul Zamolxe România (DZR) - Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dzr.org.ro