Traian Băsescu susține Noua Ordine Mondială! “Vă declar, de la bun început, că eu sunt un susţinător al integrării complete a statelor membre ale Uniunii Europene, inclusiv integrare politică, având ca obiectiv final crearea Statelor Unite ale Europei, ca opţiune fundamentală pentru garantarea păcii şi prosperităţii pe continentul nostru”

by Fostul Presedinte al Romaniei, Traian Basescu, sustine public Noua Ordine Mondiala. Nu ar trebui sa mire pe nimeni, avand in vedere cei zece ani in care acest personaj a fost presedinte. In cei zece ani de mandat, Traian Basescu impreuna cu globalistii SUA-UE-Soros au trasformat Romania intr-un stat politienesc, […]
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Fostul Presedinte al Romaniei, Traian Basescu, sustine public Noua Ordine Mondiala. Nu ar trebui sa mire pe nimeni, avand in vedere cei zece ani in care acest personaj a fost presedinte. In cei zece ani de mandat, Traian Basescu impreuna cu globalistii SUA-UE-Soros au trasformat Romania intr-un stat politienesc, un stat Big Brother, un stat unde drepturile fundamentale ale oamenilor sunt calcate in picioare sub pretextul “luptei anticoruptie”.

Iata ce a postat Traian Basescu pe pagina sa de Facebook:

“Astăzi, am avut o intervenţie pe tema “Project: Europe. A Recipe for the Coming Decades”

Principalele elemente ale discursului au fost următoarele:

“Vă declar, de la bun început, că eu sunt un susţinător al integrării complete a statelor membre ale Uniunii Europene, inclusiv integrare politică, având ca obiectiv final crearea Statelor Unite ale Europei, ca opţiune fundamentală pentru garantarea păcii şi prosperităţii pe continentul nostru. Dar, până atunci, este drum lung. Suntem departe de acest obiectiv şi voi veni la realitatea de azi.

Uniunea Europeană este traversată de un număr important de crize: criza de identitate, criza migraţiei, criza de încredere, criza de viziune, criza de leadership, criza de resurse, criza terorismului, criza Schengen. În plus, au mai apărut două potenţiale probleme: după declaraţia de la Roma, unele state au dat interpretări diferite expresiei “Uniune Europeană cu ritmuri şi intensităţi diferite”. Mai mult, în ultimii doi ani, a apărut o nouă specie de “freeriders”, care nu respectă în totalitate regulile jocului. Dar cea mai mare criză a Uniunii Europene este criza de integrare. În realitate, din cauza crizei de integrare a statelor membre avem toate celelalte crize, cărora nu le găsim soluţii la nivel UE.

O discuţie despre viitorul Uniunii Europene trebuie să se poarte cu sinceritate şi pragmatism şi fără a minimaliza problemele reale cu care se confruntă Uniunea Europeană. În acelaşi timp, la o astfel de discuţie, nu are loc o abordare naţionalistă sau o abordare legată strict de interesul individual al statelor membre. Subiectul de fond trebuie să fie interesul general al cetăţenilor Uniunii Europene pe termen lung.

În termeni reali, lipsa de integrare ne duce şi la numărul mare de crize din Uniunea Europeană, crize care s-au acumulat şi nu au primit o rezolvare.

Pentru a clarifica ce înseamnă lipsa de integrare, dau un exemplu şi mă voi referi la domeniul apărării:

– Buget pentru apărare al Federaţiei Ruse: 66 miliarde USD = 55,3 miliarde EURO;
– Bugetul cumulat pentru apărare al statelor membre UE: 270 miliarde USD = 227 miliarde EURO;
– Buget pentru apărare al SUA: 650 miliarde USD = 545 miliarde EURO.

În aceste condiţii, ţări precum România, Polonia, Ţările Baltice strigă “Să vină americanii să ne apere!”. Or, până să vină americanii să ne apere, noi, statele membre UE, ar trebui să fim capabili să ne integrăm resursele militare şi să fim un element suficient de descurajare pentru Federaţia Rusă. Din cifrele prezentate, rezultă că statele membre UE au un buget pentru apărare cumulat de 5 ori mai mare decât bugetul pentru apărare al Federaţiei Ruse.

Un alt aspect care vizează apărarea în Uniunea Europeană este diversitatea tipurilor de arme şi exemplific: armata SUA utilizează 30 de tipuri de arme, iar armatele statelor membre UE utilizează 178 de tipuri de arme.

Privind la aceste cifre, putem înţelege cu uşurinţă ce costuri uriaşe are lipsa de integrare a cercetării (mai multe state cercetează acelaşi lucru utilizând bugete diferite, în locul unei cercetări centralizate), industriilor de apărare şi a armatelor noastre.

În fapt, din cauza lipsei de integrare militară a sistemului de apărare al Uniunii Europene, noi, politicienii statelor membre, risipim banii contribuabilului european.
Şi putem continua cu multe astfel de exemple în multe alte domenii. Spre exemplu, în sănătate, în industria farmaceutică şi altele.

În concluzie, dezbaterea despre viitorul Uniunii Europene trebuie să fie una largă, antrenând inclusiv societatea civilă şi cetăţenii europeni, iar politicienii au obligaţia să informeze corect şi în profunzime despre impasurile Uniunii Europene. În lipsa unei accelerări a proceselor de integrare, Uniunea Europeană va face loc partidelor populiste şi extremiste, condiţii în care ideea de Uniunea Europeană poate fi compromisă.

Mai mult, în lipsa adâncirii proceselor de integrare, Uniunea Europeană va deveni tot mai puţin relevantă la nivel global, va avea tot mai puţină influenţă asupra proceselor de globalizare şi, până la urmă, în lipsa unei consolidări a relaţiei transatlantice, va lăsa loc creării lumii cu trei poli de putere (Washington, Moscova, Beijing) în locul unei lumi care poate fi dominată de două mari puteri aliate, SUA şi Uniunea Europeană”.

Acestea au fost principalele elemente ale discursului de azi, la Forumul de la Krynica (Polonia).”[1]

Ideea este ca majoritatea politicienilor din Romania sustin Noua Ordine Mondiala. Putini sunt cei care se opun globalizarii si planului globalistilor de a distruge valorile nationale (cultura, istorie, religie, traditie). Globalizarea inseamna dictatura globala, homosexualitate, teoria gender, multiculturalism, ateism, distrugerea valorilor nationale, Big Brother, microcip RFID, stat politienesc, saracie, distrugerea statelor suverane, sfarsitul drepturilor individuale.

Va recomandam sa cititi:

Noua Ordine Mondială înseamnă ateism, satanism, anarhism, Big Brother, 666 microcip RFID, dictatură, nici o proprietate și distrugerea familiei

SURSE

  1. Facebook/Traian Băsescu
  2. Foto: cursdeguvernare.ro

Citiți și...

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul Zamolxe România (DZR)

Departamentul Zamolxe România (DZR) – Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință.

Contact: office@dzr.org.ro