Torturile inimaginabile la care au fost supusi nazistii de catre britanici in Centrul de Detentie "Cusca Londrei" ! Aceste informatii schimba tot imaginea Marii Britanii cu privire la respectarea Drepturilor Omului si litera legii !

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Statul de Drept, care a urmat dupa cel de-al Doilea Razboi Mondial, a fost unul condus de catre evreii comunisti si francmasoni. Desi comunismul si francmasoneria, in anumite momente, in anumite zone, pareau a fi doua doctrine antagonice, acestea nu erau decat mici disensiuni, caci la nivel general, atat comunismul, cat si francmasoneria sunt ale evreilor. Definitia acestor structuri ar trebui sa se faca asa: judeo-comunism si judeo-masonerie, asa cum se mai spune, altminteri, judeo-crestinism.

Mai multe despre creatia comunismului de catre evrei, cititi aici -> http://www.fara-secrete.ro/comunismul-creatia-bancherilor-evrei-pentru-a-subjuga-si-controla-cat-mai-mult-libertatea-oamenilor-zeci-de-milioane-de-oameni-omorati-in-crimele-bolsevismului-si-peste-doua-milioane-in-romania.

Intr-un articol publicat pe Gandul.info, la data de 27 octombrie 2012, ni se prezinta niste aspecte oribile, pe care oamenii nu le-au stiut despre Marea Britanie si modul lor “democratic”, de a trata prizonierii de razboi. Sigur, unele voci ar spune: “Foarte bine, asa le trebuie” ! Totusi, trebuie sa ne gandim si la propaganda holocaustului – un subiect fierbinte, chiar tabu, care a fost “recunoscut”, evident, tot sub tortura. Despre Rudolf Hess, cel care se ocupa de Auschwitz, a fost supus, tot unor astfel de torturi inimaginabile. Nu le voi povesti aici, pentru ca asa cum am spus, “sunt inimaginabile” si n-as vrea sa scarbesc cititorii.

nazisti

Citez:

“Daily Mail publică un fragment din volumul “Cruel Britannia” de Ian Cobain, în care autorul arată, pentru prima oară, cum au fost torturaţi prizonerii nazişti din Marea Britanie, capturaţi la finalul celui de-al Doilea Război Mondial.

Publicaţia notează că dezvăluirile schimbă total imaginea Marii Britanii de ţară care respectă drepturile omului şi litera legii.

Astfel, conform lui Cobain, în Londra ar fi existat un centru de detenţie, numit “London Cage” (Cuşca Londrei), prin care au trecut aproape 4.000 de germani. Aceştia erau bătuţi, privaţi de somn şi obligaţi să stea mult timp în aceeaşi poziţie, iar unii dintre ei au fost chiar omorâţi şi îngropaţi în secret.

În “Cuşca Londrei” ajungeau ofiţerii despre care se credea că deţin “informaţii valoroase”. “Cuşca” avea sediul în mai multe vile de lux din grădinile palatului Kensington, unde astăzi locuiesc miliardari, sultani ori prinţi şi unde se află sediile unor ambasade străine la Londra.

În cele cinci camere de interogare din “Cuşca Londrei”, nouă poliţişti încercau să scoată informaţii de la prizonieri, prin orice metodă. Şeful închisorii era colonelul Alexander Scotland, care a povestit totul zeci de ani mai târziu, în memoriile sale. “Lăsaţi la intrare toate speranţele voastre”, era motto-ul după care Scotland conducea “Cuşca Londrei”, scrie Daily Mail.

Prizonerii erau înfometaţi, bătuşi şi “marcaţi” cu fierul încins

Fritz Knochlein, locotenent-colonel al Waffen SS, ramura militară a organizaţiei naziste Schutzstaffel, a fost capturat de britanici şi acuzat că le-a omorât 124 de soldaţi. El a fost dus în “Cuşca Londrei”, unde nu a fost lăsat să doarmă patru zile şi patru nopţi. Apoi, a fost pus să se învârtă în cerc timp de patru ore, la fiecare rotaţie fiind lovit de un gardian britanic.

Apoi, a fost obligat să spele scările şi toaletele zile în şir, în timp ce britanicii turnau apă peste el, iar când “îndrăznea” să se odihnească era lovit de britanici. Până la urmă, locotenent-colonelul a fost spânzurat, scrie Daily Mail. Din câte se pare, Knochlein nici măcar nu era vinovat de uciderea celor 124 de soldaţi britanici.

Daily Mail scrie că unii dintre cei torturaţi în “Cuşca Londrei” ajunseseră să se roage de britanici să-i omoare, după ce fuseseră înfometaţi, bătuţi sistematic, arşi cu fierul încins şi ameninţaţi că vor fi electrocutaţi.”[1]

Despre lagarele britanice, de exemplu, se spun atat de putine, asta pentru ca cei care au creat pentru prima data lagerele de concentrare, o sa fiti uimiti, n-au fost nazistii, ci tocmai “democratii” francmasoni.

Despre negationism si revizionism cititi pe larg aici -> http://www.fara-secrete.ro/holocaustul-este-o-minciuna-asta-sustin-multi-istorici-si-cercetatori.

SURSE

1. http://www.gandul.info/international/dezvaluiri-in-premiera-cum-au-fost-torturati-nazistii-in-centrul-de-detentie-supranumit-cusca-londrei-10260478

Citiți și...

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul Zamolxe România (DZR)

Departamentul Zamolxe România (DZR) – Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință.

Contact: office@dzr.org.ro