Summitul francmasonic al NATO ne-ar putea arunca intr-un razboi impotriva Rusiei ! Familiile Rockefeller, Rothschild, Oppenheimer si Warburg au nevoie sa speculeze un alt razboi !

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Declar in mod public ca Rusia nu-i dusmanul meu ca si cetatean roman, chiar daca nu voi uita niciodata crimele comunismului rusesc (evreiesc) si nenorocirile sale impotriva Romaniei si a romanilor dupa 23 august 1944. Am scris in articolele anterioare ca, tot ce vedem noi acum, toata aceasta stare de tensiune dintre Iluminati si Rusia, scoasa din G8, are la baza decizia Rusiei de a se implica in lovitura de stat, pe care SUA erau gata s-o finalizeze, simplu si rapid, in Ucraina, imediat dupa ce presedintele Ianukovici a refuzat sa adere la UE. Mai mult decat atat, Rusia i-a garantat protectia lui Ianukovici, asa cum a facut si cu fostul spion al NSA, Edward Snowden care a revelat oameilor, cum NSA se ocupa de spionarea cetatenilor americani, a politicienilor si nu numai.

nato - terorism

Cam asta e, pe scurt, toata cronologia evenimentelor, care au avut loc in Ucraina. Pe 4 septembrie 2014, are loc la Newport, in Tara Galilor, Summit-ul NATO. Mai exact toate infamele personaje francmasonice, membri Bilderberg, se vor intalni, intr-o forma semi-secreta, pentru a discuta, daca va fi razboi ori pace. Desigur ca ei vor razboi, pentru ca asa cum am mai demonstrat, razboiul in sine aduce profit, mai ales cand distrugi o tara, apoi ca sa o “salvezi” o imprumuti la FMI si Banca Mondiala, unde s-a imprumutat deja Ucraina, dupa alungarea lui Ianukovici si asa ai transformat Ucraina intr-o tara ca Grecia sau de ce nu, Romania !

Acum cateva zile, un fost ambasador al SUA, Christopher R. Hill, a spus, nici mai mult, nici mai putin decat ca, “Putin a tradat Noua Ordine Mondiala”, respectiv globalizarea G8, din care a fost si scoasa Rusia, cum va spuneam mai sus. In prezent, fara Rusia, exista G7, iar toata aceasta stare de tensiune poate fi explicata, foarte bine, destul de rational, tot de noi cei “nebuni ai conspiratiilor”.

Mai multe pe larg aici -> http://www.fara-secrete.ro/putin-a-tradat-noua-ordine-mondiala-spune-un-fost-ambasador-al-sua-rusia-a-fost-scoasa-deja-din-g8.

Citez de pe postul masonic de televiziune Antena3.ro, asa cum este prezentata propaganda pentru cei care cred in politicieni:

“Summitul NATO care va avea loc pe 4 şi 5 septembrie, la Newport, în Ţara Galilor, va sta sub semnul retragerii din Afganistan şi al agresiunii Rusiei împotriva Ucrainei.

La eveniment, care se va desfăşura într-un luxos complex hotelier din Newport, în apropiere de Cardiff, vor participa şefi de stat şi de guvern din 28 de ţări membre ale NATO, precum şi lideri din 33 de ţări partenere ale Alianţei şi din state care participă la misiunea din Afganistan.

Printre participanţi se numără preşedintele SUA, Barack Obama, cancelarul Germaniei, Angela Merkel, preşedintele în exerciţiu al Consiliului European, Herman van Rompuy, dar şi preşedintele Ucrainei, Petro Poroşenko, care s-a pronunţat recent pentru reluarea procesului de apropiere către NATO a ţării sale.

Tema principală a summitului o reprezintă retragerea grosului trupelor internaţionale din Afganistan după 12 ani de război, însă, foarte probabil, dezbaterile şi reuniunile bilaterale să se concentreze pe criza din Ucraina.

NATO a cerut Rusiei să pună capăt „acţiunilor militare ilegale” în Ucraina şi nu a exclus posibilitatea unei aderări a Ucrainei la NATO. De altfel, în timpul summitului de la Bucureşti, din 2008, liderii Alianţei au convenit că este normal ca Ucraina să se alăture NATO, lucru care a provocat iritarea Rusiei. Planul a fost însă abandonat, după ce, în 2010, puterea de la Kiev a fost preluată de regimul prorus condus de Viktor Ianukovici.

Potrivit unui purtător de cuvânt al NATO, citat de agenţia EFE, la reuniunea din Ţara Galilor vor fi discutate „agresiunea Rusiei împotriva Ucrainei, dar şi riscurile de securitate venite dinspre sud, mai precis instabilitatea din Orientul Mijlociu şi din nordul Africii”.

Mai mulţi analişti militari consideră că summitul de la Newport este cel mai important din istoria de 65 de ani a Alianţei, în timp ce gazdele britanice consideră evenimentul ca fiind „vital”, precizând că, în timpul dezbaterilor, vor fi discutate ameninţările la adresa securităţii naţionale a ţărilor membre ale NATO, de la atacuri cibernetice la terorism.

De asemenea, de pe ordinea de zi a summitului nu va lipsi ofensiva din nordul Irakului a grupării radicale jihadiste Stat Islamic.

Summitul din Ţara Galilor, a cărui securitate va fi asigurată de circa 9.500 de poliţişti britanici, va fi ultimul pentru actualul secretar general, Anders Fogh Rasmussen. Mandatul de cinci ani al fostului premier danez se va încheia la 1 octombrie, locul său urmând să fie luat de norvegianul Jens Stoltenberg.”[1]

NATO – organizatie criminala la nivel inalt !

ISRAEL si Soros conduce si controleaza toate atacurile militare pe acesta planeta si se folosesc de oameni din incinta NATO sau ONU ori M-UE si altele, iar toate trupele militare indiferent ca aceastea de numesc trupe ONU sau NATO sau jandarmi M-UE din care face parte si Romania si mai mult, finateaza aceste actiuni teroriste internationale planetare in slujba Israelului si Soros si nu pentru APARAREA DREPTURILOR OMULUI, care e doar o masca si o cacialma jidaneasca spurcata planetara si sunt actiuni militare mascate conduse si controlate de generali americani sau ai tarilor membre NATO si cu toti apara interesele Israelului-Soros pe Terra, deoarece ei vor fi carene de tun, asa cum a fost Mumbarak sau Gaddafi si alti, care au fost folositi in impotriva Iugoslaviei sau Romaniei, pentru ca apoi ei sa fie tinta Israelului-Soros. UNPROFOR a fost format din aproape 39.000 de persoane, 320 dintre ei au fost ucisi la datorie, dar nu spun cati sarbi si haitinei si palestinieni si libieni si libanezi sau ciprioti si alti, au ucis.

UNPROFOR a fost format din trupele din Argentina , Australia , Bangladesh , Belgia , Brazilia , Canada , Columbia , Cehia Zeelandă , Nigeria , Norvegia , Pakistan , Polonia , Portugalia , Federația Rusă , Republica Slovacă , Spania , Suedia , Elvetia, cacealmaua jidaneasca e perfecta, se spune peste tot ca ELVETIA e NEUTRA, doar pentru prosti, Tunisia , Turcia , Ucraina , Marea Britanie si Statele Unite .

Comandantii ale UNPROFOR au fost:
Locotenent-general Satish Nambiar (India), din luna martie 1992 până la martie 1993
General-locotenent Lars-Eric Wahlgren (Suedia), din martie 1993 până în iunie 1993
General Jean Cot (Franta), din iunie 1993 până în martie 1994
General Bertrand de Sauville de La Presle (Franta), din martie 1994 până în martie 1995
General Bernard Janvier (Franta), din martie 1995 până în ianuarie 1996
Ofiterii de importante:
General-maior Lewis MacKenzie (Canada) Sectorul Sarajevo 1992
General Philippe Morillon (Franta), din octombrie 1992 până în iulie 1993
Locotenent-general Francis Briquemont (Belgia) 1993-1994
Locotenent-generalul Sir Michael Rose (Marea Britanie) 1994-1995
Locotenent-general Rupert Smith (Marea Britanie) din 25 februarie 1995

ONU nu ataca pana nu emite o REZOLUTIE formulata de SOROS sau ISRAEL, dar sa nu uitam ca Irakul a fost atacat in 2001 fara nici o REZOLUTIE ONU, asa a vrut Israel-Soros si sa nu uitam condamanarea Romaniei de catre ONU de la Geneva in urma raportului emis de Dumitru Mazilu care condamna Romania pentru ca nu acorda drepturi maghiarilor, azi e invers, maghiari au mai multe drepturi decat romani si mail mult, conduc si distrug Romania prin UDMR-TOKES care sunt la guvernare de 23 de ani, iar Raportul Mazilu a dat unda verde la atacarea militara si terorista a Romaniei in decembrie 1989, a fost lupta ONU si a Israelului si Americii si a intregului occident pentru APARAREA DREPTURILOR MAGHIARILOR IN ROMANIA.

Mai multe pe larg aici -> http://www.fara-secrete.ro/nato-si-onu-au-provocat-crime-impotriva-umanitatii.

SURSE

1. http://www.antena3.ro/externe/summitul-nato-din-tara-galilor-sub-semnul-retragerii-din-afganistan-si-al-crizei-din-ucraina-265563.html

Citiți și...

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul Zamolxe România (DZR)

Departamentul Zamolxe România (DZR) - Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dzr.org.ro