Sufletele pereche – aflati ce inseamna si cum ajungeti sa le recunoasteti si intalniti !

by In stiintele ezoterice, care in mod evident au la baza doctrina reincarnarii si a karmei, dupa care functioneaza Universul in care locuim, exista o alta doctrina: Sufletele Pereche ! Cunoscand aceste aspecte, oamenii, vor intelege anumite intamplari ce se petrec in viata lor, fara sa le mai considere “coincidente”, […]
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

In stiintele ezoterice, care in mod evident au la baza doctrina reincarnarii si a karmei, dupa care functioneaza Universul in care locuim, exista o alta doctrina: Sufletele Pereche ! Cunoscand aceste aspecte, oamenii, vor intelege anumite intamplari ce se petrec in viata lor, fara sa le mai considere “coincidente”, asa cum este la moda, printre oameni, vorbind aici de mentalul colectiv, care a crescut intr-o anume stare iluzorie a “adevarului”.

suflete pereche

De pe site-ul DC News.ro aflam mai multe despre aceasta doctrina:

“Sufletele pereche îşi pot face apariţia în viaţa noastră şi ne însoţesc un timp mai scurt sau mai lung, ne pot arăta un drum sau ne salvează într-o situaţie limită. Ele pot sta câteva ore sau toată viaţa, dar, de fiecare dată, au un impact puternic asupra noastră.

Comunicarea cu sufletul pereche este cursivă, armonioasă, ca şi cum v-aţi cunoaşte dintotdeauna, ca şi cum vă era menit să vă cunoaşteţi, iar de multe ori cuvintele sunt de prisos, vă înţelegeţi doar din priviri. Energia pozitivă pe care o simţi venind dinspre sufletul pereche este, de cele mai multe ori, covârşitoare. El nu te face să suferi, nu-ţi provoacă durere, nu te împovărează, ci îţi arată lecţia pe care o ai de învăţat, într-un mod cât mai natural. Dacă simţim, totuşi, anumite piedici sau emoţii negative, e posibil să confundăm sufletul pereche cu o relaţie karmică.
Nu trebuie neapărat ca sufletul pereche să fie de sex opus, să fii căsătorit(ă) cu el, să trăiţi o poveste de iubire. El îţi poate fi frate, mamă, bunic sau prieten bun. Însă impactul cu acea persoana va fi covârşitor, imposibil de uitat.

Există trei categorii de suflete pereche, fiecare având caracteristici distincte şi de neconfundat faţă de alte persoane din viaţa ta.

Suflete pereche camarade – sunt oamenii care te ajută să-ţi atingi un scop, să înveţi anumite lecţii, care-ţi sunt alături în situaţii speciale, dificile, poate cruciale; sunt cei care te-au salvat în situaţii limită sau care, pur şi simplu, ţi-au alinat suferinţa când credeai că nu se mai poate face nimic. Sprijinul lui e întotdeauna necondiţionat şi vine atunci când simţi nevoie acută de afecţiune, susţinere şi ocrotire.

Sufletele pereche gemene – sunt cei cu care ai avut o relaţie specială de prietenie de-a lungul mai multor vieţi. Întâlnirea cu un suflet pereche geamăn e ca reîntâlnirea cu un prieten vechi, pe care nu l-ai mai văzut de ani întregi. Sunt oamenii care te înteleg întru totul, deoarece sufletele voastre sunt puternic acordate la nivel telepatic. Vă veţi ajuta reciproc, în multe moduri, să învăţaţi şi să evoluaţi împreună, iar prietenia dintre voi se va întări şi mai mult.

Sufletul pereche flacără geamăn – este unic şi cel mai important pentru noi. Aţi petrecut împreună multe vieţi, pline de dragoste şi grijă unul faţă de celălalt, iar legătura dintre voi este una profund spirituală. Când îl întâlneşti din nou, în această viaţă, simţi o atracţie imediată, e ca şi cum vă cunoaşteţi dintotdeauna, e ca un curent electric, care trece prin amândoi, în acelaşi timp.

Sufletele se recunosc imediat şi îşi amintesc iubirea profundă care există între ele, dincolo de timp şi spaţiu. Este jumătatea ta perfectă şi împreună veţi crea o atmosferă de vrajă, pe care nu ai simţit-o cu nimeni altcineva niciodată. Acest sentiment este întotdeauna reciproc. Se spune că atunci când întâlneşti sufletul pereche flacără geamăn, îţi găseşti imaginea în oglindă a sufletului tau, iar împreună formaţi un întreg plin de dragoste şi armonie.

Sufletul tău pereche flacără geamăn e, de cele mai multe ori, de sex opus, dar se poate încarna şi într-un frate sau soră (de obicei geamăn). S-ar putea chiar să semănaţi unul cu altul, având de multe ori aceleaşi trăsături, mai ales în jurul ochilor. Energiile spirituale sunt într-un acord perfect şi atât de legate unele de altele, încât între aurele celor doi se formează un arc strălucitor de lumină, un curcubeu de energie ce uneşte cele două suflete.

Nu întâlneşti acest suflet pereche unic în fiecare viaţă, pentru că se poate întâmpla ca fiecare să aibă de învăţat o anumită lecţie, în mod individual. Dar e cert că tindeţi, prin ceea ce faceţi, să ajungeţi din nou împreună, iar sufletele voastre să evolueze pe un drum spiritual comun.”[1]

De pe site-ul Sfatul Parintilor.ro, aflam noua semne dupa care putem identifica sufletul pereche:

“Multi dintre noi cred ca exista pentru fiecare un „suflet-pereche” – acea persoana speciala, pe care o intalnesti o singura data in viata (asta, daca esti norocos) si cu care ai instantaneu o conexiune fizica, emotionala si spirituala foarte profunda, la cel mai adanc nivel posibil.

1. Comunicati fara sa vorbiti

„Sufletele-pereche“ pot comunica fara vorbe, ele fiind legate pe absolut toate planurile, dupa cum afirma psihologul Carmen Harra. „S-ar putea sa va terminati propozitiile unul altuia, s-ar putea sa va sunati in acelasi timp sau pur si simplu sa simtiti ca nu puteti exista unul fara celalat“, spune aceasta.

2. Iti spune inima ca el e alesul

„Nu exista indoieli sau intrebari cand apare persoana potrivita“, precizeaza specialista in relatii Laurie Sue Brockway. „Stii in sinea ta cand dragostea adevarata isi face aparitia, si sunt cateva indicii dupa care sa te ghidezi: fie ai senzatia ca va cunoasteti de mult, poate dintr-o viata anterioara, fie iti spune intuitia ca ai gasit pe cineva special“, explica aceasta.

3. Atractia fizica e foarte puternica

Aproape electrizanta. Si nu se manifesta doar sexual. „Cand va tineti de mana, simti ca zbori pur si simplu, chiar si dupa cativa ani de relatie“, spune dr. Harra.

4. Va simtiti comod unul in prezenta celuilalt chiar de la inceput

„Sufletele-pereche“ formeaza o legatura puternica inca din start, se simt in largul lor atunci cand sunt impreuna si le vine foarte usor sa-si deschida sufletul si sa fie sincere, fara ezitari. „Ele simt adesea un grad de confort care nu poate fi descris“, afirma Brockway. „Multe persoane au spus ca e mai usor sa se relaxeze in compania anumitor oameni, care le permit sa fie vulnerabile. Asta inseamna sa iti asumi unele riscuri, sa-ti dezvalui celuilalt lumea ta interioara si sa-i impartasesi emotiile, visele, sperantele pe care le ai “, adauga Johnson.

5. Relatia are parte de provocari

In ciuda asteptarilor, relatia de cuplu dintre doua „sufletele-pereche“ nu decurge intotdeauna lin. „Un «suflet-pereche» nu vine impachetat intr-un ambalaj perfect. S-ar putea sa existe circumstante care sa faca relatia dificila la inceput, sau sa constati ca persoana de langa tine nu te menajeaza asa cum o fac ceilalti “, mentioneaza scriitoarea Kailen Rosenberg. Persoana ideala pentru tine te ajuta sa evoluezi si sa-ti atingi intregul potential, chiar daca asta inseamna sa te calce pe nervi din cand in cand si sa te faca sa-ti constientizezi defectele.

6. Ganditi la fel in lucrurile importante

„Sufletele-pereche” sunt pe aceeasi lungime de unda si au o viziune comuna asupra modului in care privesc viata si tot ce e important. „O relatie de acest gen nu inseamna neaparat ca ambii parteneri impart aceleasi puncte de vedere, dar telurile lor si ambitiile sunt similare“, spune dr. Harra. „Multe pareri difera, dar «sufletele-pereche» au cam aceleasi virtuti si valori, si vad lumea la fel“, mai precizeaza aceasta.

7. Va bucurati de pace interioara

Cand nu esti cu persoana potrivita; esti mereu nesigura cu privire la relatie si te temi ca o miscare gresita te va indeparta de partenerul tau. Asta nu se intampla si in cazul „sufletelor-pereche“. „Te simti increzatoare ca partenerul tau va sta cu tine pe termen lung“, afirma experta in relatii Tracey Steinberg, autoarea cartii „Flirt For Fun & Meet The One“. „Indiferent de ce se intampla, sunteti de acord amandoi ca trebuie sa infruntati totul impreuna. Intuitia va spune ca sunteti intr-o relatie sanatoasa. Aveti incredere unul in celalalt si va simtiti in siguranta“, arata aceasta.

8. Identitati diferite, dar aceeasi entitate

„«Sufletele-pereche» se recunosc ca fiind doua parti ale aceleiasi entitati si nicio influenta externa nu poate rupe aceasta legatura“, afirma dr. Harra.

9. Va stiti de multa vreme, v-ati indragostit in acelasi timp

Cand vine vorba despre dragoste adevarata, ritmul inseamna totul. „Am vazut multe cupluri casatorite care s-au intalnit in liceu sau imediat dupa aceea, s-au despartit, au mers mai departe sau au ramas in acelasi cerc de prieteni, dar nu au avut o conexiune“, spune Brockway. „Apoi, intr-o zi, s-au intalnit din nou, cumva ca prin magie, si dragostea lor a inflorit!“, incheie aceasta.”[2]

Dupa cum vedeti, sunt niste aspecte ezoterice, destul de profunde si numai persoanele ce au inclinatii fata de astfel de stiinte, le pot intelege si pot sa-si traiasca viata intr-un altfel de mod, bazat tocmai pe aceste aspecte, ce in prezent sunt confirmate si de Fizica Cuantica – noua stiinta a viitorului sau spirito-stiinta.

SURSE

1. http://www.dcnews.ro/suflet-pereche-cum-poate-fi-gasit-i-recunoscut_462281.html

2. http://sfatulparintilor.ro/problemesex/sfaturi-sex/cum-stii-ca-ti-ai-gasit-sufletul-pereche-9-semne-dupa-care-sa-l-identifici/

Citiți și...

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul Zamolxe România (DZR)

Departamentul Zamolxe România (DZR) – Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință.

Contact: office@dzr.org.ro