SUA si UE doresc sa sanctioneze draconic tarile ce se opun homosexualitatii si lesbianismului ! Atitudinea aceasta aroganta, nu face decat sa le arate mizeria !

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Nu mai incape indoiala ca SUA si UE incep sa impuna cu forta, care ne-a aratat-o de-a lungul istoriei lor jalnice, homosexualitatea, lesbianismul, travestismul si bisexualismul. In Franta si Marea Britanie, expresiile “mama” si “tata”, deja sint interzise. Copiilor la gradinita, in Marea Britanie, li se vorbesc despre homosexuali, folosind ca si “argument” cazuri rare de animale care au un astfel de comportament, desi majoritatea din cadrul acelor specii invocate, sint perfect NORMALE.

De pe site-ul apologeticum.ro, aflam o stire socanta, din data de 7 decembrie 2011, cum ca SUA planuieste prin ambasadele sale sioniste, sa incerce sanctionarea celor care se opun acestor bolnavi:

“SUA au decis sa lupte activ impotriva discriminarii reprezentantilor minoritatilor sexuale din intreaga lume. Ambasadele SUA din intreaga lume au primit directive, prin care se recomanda “sa reactioneze spontan” la toate cazurile de incalcare a drepturilor homosexualilor. SUA a creat si un fond de ajutorare in acest scop.

Despre acest lucru a vorbit Secretarul de Stat al SUA, Hillary Clinton, in cadrul unui discurs la Geneva. Potrivit ei, daca Declaratia Universala a Drepturilor Omului adoptata in 1948 a permis dezradacinarea discriminarii pe criterii de rasa si sex, acum a venit timpul dezradacinarii discriminarii pe criterii de orientare sexuala.

Secretarul de stat afirma ca presedintele Barack Obama a adoptat realizarea strategiei de promovare a intereselor comunitatii LGBT din intreaga lume. Directive care tin de aceasta dispozitie au fost expediate tuturor reprezentantelor diplomatice din lume.

“Presedintele a cerut ca toate agentiile guvernamentale sa combata activ orice persecutare juridica a reprezentantilor comunitatii LGBT si sa reactioneze si dur la toate cazurile de discriminare. Sunt bucuroasa ca am reusit sa infiintam “Fondul pentru Egalitatea Mondiala”, care va sustine organizatiile nonguvernamentale”, a declarat Clinton.

Deocamdata, fundatia are la dispozitie doar trei milioane de dolari. Dar, potrivit Secretarului de Stat, SUA spera ca si alte state vor sustine aceasta initiativa. In ce priveste masuri de reprimare, oficialii de la Washington nu au precizat ce sanctiuni vor fi aplicate impotriva statelor care nu respecta drepturile homosexualilor. Un sir de institutii media internationale presupun ca va fi vorba de reducerea finantarii pentru tarile care refuza sa promoveze interesele homosexualilor.”[1]

Atitudinea asta abjecta, nu face decat sa-i expuna si mai mult in fata noastra, fapt ce va duce si la o amplificarea luptei impotriva LGBT.

Homosexualitatea si lesbianismul – propaganda a iluminatilor pentru a distruge familia!
Gay-ii si lesbienele nu pot avea copii asa ca se contribuie si la planul lui Henry Kissinger de a reduce populatia planetei!
Cei care critica homosexualii si lesbienele in SUA si UE ajung sa faca si puscarie !

Cercetările ştiinţifice arată că homosexualitatea nu este înnăscută, ci este rezultatul unor interacţiuni complexe între diferiţi factori – familiali, sociali şi posibil biologici. Întrucât atracţiile şi comportamentul homosexual sunt nişte condiţionări psihologice, ele se pot reduce şi elimina. O decizie personală şi documentarea sunt esenţiale pentru reuşita unui proces de schimbare.

Cum apar atracţiile homosexuale?

Mulţi oameni cred că homosexualitatea este genetică, adică înnăscută, pentru că aşa au citit în ziare sau au văzut la televizor. Pentru ei, “homosexualii aşa s-au născut”.

Totuşi, ştiinţa nu a putut oferi încă o cauză a homosexualităţii. Încercările de a identifica nişte cauze biologice ale homosexualităţii nu au fost concludente, iar la verificare, studiile citate de cei ce promovează ideea că homosexualitatea este genetică au dat alte rezultate.

Majoritatea geneticienilor spun că în comportamentul uman sunt implicate mai multe gene: de la cel puţin 5-6 la câteva sute. În acest caz, modificările de comportament s-ar produce foarte lent şi constant; cu alte cuvinte, cu numai câteva procente în fiecare generaţie şi de-a lungul mai multor generaţii. Cu alte cuvinte, homosexualitatea nu ar putea apărea şi dispărea brusc în cadrul unei familii, aşa cum vedem în realitate.

Homosexualitatea nu poate constitui o mutaţie genetică. Deşi un comportament determinat genetic are tendinţa să persiste într-o familie timp de mai multe generaţii, cu modificări minime şi foarte lente, în cazul unei mutaţii genetice schimbările pot fi bruşte. Însă pentru a se petrece aceasta, este nevoie ca mai multe gene să devină mutante în acelaşi timp – un scenariu imposibil. Din punct de vedere genetic este imposibilă schimbarea simultană chiar şi a numai cinci sau sase gene.

Dacă homosexualitatea ar fi genetică sau determinată genetic într-o manieră decisivă, atunci “gena” sau “genele homo” nu s-ar putea menţine în cadrul unei populaţii. (Un adult are nevoie în medie de un copil pentru ca una sau mai multe gene specifice, prezente la adult, să rămână în codul genetic. Însă, în medie, cinci homosexuali “exclusivi” au un singur copil. În aceste condiţii, homosexualitatea ar dispărea după câteva generaţii. Evident, nu aşa stau lucrurile. Totuşi, aproximativ 50% dintre homosexuali sunt sau au fost căsătoriţi, fiind bisexuali, şi au în medie 1,25 copii. Homosexualii exclusivi şi bisexuali, luaţi laolaltă, au numai 0,9 copii în medie, ceea ce înseamnă că o genă sau genele homo ar dispărea încet dar sigur din moştenirea genetică.)

Dean Hamer, unul dintre cei mai fervenţi susţinători ai unei baze genetice a homosexualităţii, admite că orientarea sexuală nu poate fi determinată de o singură genă.

Mai multe dovezi stiintifice care demonstreaza ca homosexualitatea este o boala psihica, ce se poate trata, cititi aici -> http://www.fara-secrete.ro/homosexualitatea-si-lesbianismul-propaganda-a-iluminatilor-pentru-a-distruge-familia.

Mai multe cititi aici -> http://www.fara-secrete.ro/in-marea-britanie-si-franta-expresiile-mama-si-tata-interzise.

Mai multe cititi pe larg aici -> http://www.fara-secrete.ro/in-vestul-frantei-elevii-au-fost-invitati-sa-poarte-fuste-in-cadrul-unei-campanii-pro-homosexualitate-si-lesbianism.

In Norvegia doua lesbiene au organizat parada homosexuala a copiilor -> Mai multe cititi pe larg aici -> http://www.fara-secrete.ro/in-vestul-frantei-elevii-au-fost-invitati-sa-poarte-fuste-in-cadrul-unei-campanii-pro-homosexualitate-si-lesbianism.

SURSE

1. http://www.apologeticum.ro/2011/12/sua-vor-sanctiona-tarile-care-nu-apara-interesele-homosexualilor-mai-era-vreun-dubiu-ca-liderii-mondiali-sunt-slujitorii-antihristului/

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul Zamolxe România (DZR)

Departamentul Zamolxe România (DZR) - Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dzr.org.ro