Strainii au devenit deja stapani peste o treime din pamanturile Romaniei! De la 1 ianuarie 2014 Uniunea Europeana a scos la vanzare pamanturile Romaniei! Acum intelegeti cat de nociva este Uniunea Fascista Europeana?

by Legea data de UE, ca de la 1 ianuarie 2014 romanii sa accepte vanzarea pamanturilor catre oricine doreste, nu face decat sa ne enerveze pe majoritatea dintre noi, care mai avem inca o doza de gandire logica si rationala asupra ceea ce se intampla. Vedem deja ca exista o […]
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Legea data de UE, ca de la 1 ianuarie 2014 romanii sa accepte vanzarea pamanturilor catre oricine doreste, nu face decat sa ne enerveze pe majoritatea dintre noi, care mai avem inca o doza de gandire logica si rationala asupra ceea ce se intampla. Vedem deja ca exista o otrava puternic inradacinata ce doreste sa distruga constiinta poporului roman, dar se pare ca in ultimul an, aceasta se manifesta pe fata.

V-am explicat tuturor cititorilor, intr-un articol anterior, top 10 dovezi care demonstreaza ca UE este o organizatie de tip fascist, o organizatie nefasta, iar de asta incep sa-si dea seama multi oameni. Cati au cerut la 1 ianuarie 2007 romanilor daca sint de acord sau nu cu aderarea la UE? Nimeni, au facut aceasta centralizare europeana si descentralizare romaneasca, fara sa intrebe pe nimeni.
Mai multe cititi aici cu argumente temeinice -> http://www.fara-secrete.ro/10-motive-care-demonstreaza-ca-uniunea-europeana-este-o-organizatie-fascista-ce-lupta-impotriva-nationalismului-distruge-granitele-doreste-o-populatie-implantata-cu-microcipuri-si-doreste-ca-statele.

Acum sa vedem rezultate. Sintem deja la data de 10 martie 2014, la trei luni distanta de cand a intrat in vigoare aceasta teribila lege. Pe site-ul antena 3 (postul lui felix motanul-varanul) vedem ca se ridica aceeasi problema si anume ca strainii ne cumpara pamanturile. Intrebarea s-ar pune: “unde erai ba pana acum?”. Aaa, erati ocupati cu Basescu? Sa nu se inteleaga vreo secunda ca mi-ar place Basescu, mie ca si persoana apolitica, doar vreau sa subliniez faptul ca acesti idioti in loc sa stea cu ochii pe un om, putea sa expuna zi de zi aceasta problema: VANZAREA ROMANIEI.

Citez de pe site-ul antena3.ro:

“În timp ce unele ţări sunt fărâmaţate pe timp de război, altele se pot pierde pe timp de pace. Este şi cazul nostru.

În doar un deceniu, 4,5 hectare au ajuns pe mâna străinilor, iar suprafaţa se va mări în considerabil, odată cu legea care ne obligă să vindem pământ străinilor.

Nu numai că teritoriul ne va fi cumpărat de alţii, dar şi ce produc ei aici va pleca spre Occident.Cel mai scump pământ este la Nădlac. Acolo, un hectar costă 5.000 de euro.

Trei milioane de hectare, adică o treime din pământurile noastre, au fost preluate străni.

Majoritatea sunt findalenzi, italieni, egipteni şi au ocupat o suprafaţă echivalentă cu cea a cinci judeţe din România. În acest fel, străinii ar putea deveni stăpâni peste jumătate din ţara noastră.

Suntem primii în topul ţărilor care îşi permit să vândă pământ străinilor, celelalte state au găsit tertipuri pentru a nu le da teren.

Informaţiile au fost prezentate duminică, la emisiunea În premieră, de la Antena 3.”[1]

Articolul 1, alineatul 1, din Constitutia Romaniei spune asa:

“România este stat naţional, suveran şi independent, unitar şi indivizibil.”

Deci, automat se incalca acest articol din Constitutie, evident ca multe altele. Constitutia in sine, are anumite supape prin care se permite manipularea oamenilor si reducerea drepturilor lor. Constitutia Romaniei a fost redactata de catre antimasonul, Antonie Iorgovan, cel care a si murit, in urma atacurilor sale puternice la adresa masoneriei. Acesta este motivul pentru care Guvernul Masonic al Romaniei doreste cu atata ardoare sa modifice Constitutia, pentru ca, in mod paradoxal, aceasta a fost intemeiata de catre un antimason, iar in Constitutie sint puncte ce blocheaza anumite initiative politrucice.

Va dau niste exemple: Exploatarea gazelor de sist, exploatarea minereurilor de la Rosia Montana si din alte zone, regionalizarea etc.

Anul 2013, a venit cu un plan de regionalizare. Practic, acest guvern mafiot, a venit cu o idee: “sa impartim Romania pe regiuni”. Multa lume nu prea a inteles despre ce e vorba, dupa care au venit cu ideea de schimbare a Constitutie, pentru ca nu puteau face asa ceva. De ce? Pentru ca vorbim de federalizare, ceea ce Constitutia, c-am citat-o mai sus, acel alineat, nu da voie sa se faca asa ceva. Apoi spre sfarsitul anului 2013, au vazut si ceilalti oameni ca in realitate era vorba de crearea unei regiuni de centru, adica in Transilvania, pe care ungurii abia asteptau s-o aiba.

Mai multe cititi aici, intr-un articol scris in Martie 2013 -> http://www.fara-secrete.ro/regionalizarea-este-pusa-la-cale-de-guvernul-romaniei-pentru-a-permite-ungurilor-sa-si-castige-autonomia-asupra-tinutului-secuiesc.

In contextul cumpararii Romaniei, bucata cu bucata, vedem ca Ungaria a inceput deja acest proces. Ce-au zis ei: “ba, daca nu putem sa luam Transilvania din punct de vedere istoric, barem s-o luam la metru patrat”. Lege parca facuta pentru ei, doar parca!

Mai multe cititi aici -> http://www.fara-secrete.ro/ungaria-profita-de-faptul-ca-se-poate-cumpara-pamant-in-romania-si-doreste-sa-cumpere-multe-terenuri-agricole-in-transilvania.

Ca sa nu mai vorbim de partidul UDMR, un partid “fantoma”, care de fapt e o asociatie, infiltrata in Romania, imediat dupa lovitura de stat, pentru a acapara Transilvania. UDMR-ul a avut cele mai extreme manifestari in Transilvania asupra fantasmagoricului lor “tinut secuiesc”. Partide politrucice maghiare, care mai de care mai extremiste au incercat sa provoace conflicte interetnice, asa cum s-a intamplat si in 1991.

Mai multe cititi aici -> http://www.fara-secrete.ro/udmr-partidul-fantoma-al-carui-scop-este-din-anul-1990-preluarea-controlului-asupra-transilvaniei.

In articolul 55, alineatul 1, din Constitutia Romaniei se spune asa:

Cetăţenii au dreptul şi obligaţia să apere România”

SURSE

1. http://www.antena3.ro/romania/romania-sub-asediu-strainii-au-devenit-stapani-pe-o-treime-din-pamanturile-noastre-246478.html

Citiți și...

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul Zamolxe România (DZR)

Departamentul Zamolxe România (DZR) – Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință.

Contact: office@dzr.org.ro