Statul Paralel în acțiune: Sorosiștii #Rezist au ieșit în stradă să o susțină pe Laura Codruța Kovesi! Globaliștii SUA-UE-Soros o susțin pe Laura Codruța Kovesi!

by “UPDATE / Proteste pentru susținerea Laurei Codruța Kovesi în București și mai multe orașe din țară Aproximativ 200 de persoane se află în Piața Victoriei pentru a protesta față de propunerea ministrului Justiției privind revocarea șefei DNA, Laura Codruța Kovesi. Manifestații similare au loc și în alte orașe din țară. […]
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

“UPDATE / Proteste pentru susținerea Laurei Codruța Kovesi în București și mai multe orașe din țară

Aproximativ 200 de persoane se află în Piața Victoriei pentru a protesta față de propunerea ministrului Justiției privind revocarea șefei DNA, Laura Codruța Kovesi. Manifestații similare au loc și în alte orașe din țară.

Aproximativ 200 persoane se află duminică în Piaţa Victoriei pentru a-şi manifesta susţinerea faţă de procurorul-şef al DNA, Laura Codruţa Kovesi. Jandarmeria a montat garduri de protecţie în zonă.”[1]

Mai multe pe larg aici -> https://www.libertatea.ro/ultima-ora/proteste-pentru-sustinerea-dna-si-codrutei-kovesi-bucuresti-2156438

Dupa decizia Ministrului Justitiei, Tudorel Toadei, de a o revoca din functie pe sefa DNA, Laura Codruta Kovesi, Statul Paralel a inceput protestele. Statul Paralel este o entitate suprastatala creata de catre globalistii SUA-UE-Soros si instaurat in Romania cu scopul de a conduce Romania.

Globalistii SUA-UE-Soros au incercat sa transforme Romania intr-un stat totalitar, doar ca, de-a lungul anilor, puterea acestei entitati suprastatele a inceput sa slabeasca, avand in vedere dezvaluirile facute de diverse persoane.

Inregistrarile prezentate de catre mass-media cu privire la practicile abuzive de la “unitatea de elita” DNA Ploiesti au aratat romanilor adevarata fata a “luptei anticoruptie”. Acele inregistrari cu procurorul Mircea Negulescu (Portocala) si Lucian Onea sunt extrem de grave si faptul ca acestia sunt in libertate este o alta dovada ca Statul Paralel ii protejeaza.

Avand in vedere gravitatea acelor inregistrari prezentate de catre mass-media, acei procurori de la “unitatea de elita” DNA Ploiesti trebuiau arestati preventiv, deoarece acestia sunt un pericol public. Lasarea acestora in libertate creaza un sentiment de nesiguranta pentru opinia publica.

Atunci cand sorosistii #Rezist ies in strada sa o sustina pe Laura Codruta Kovesi, ei ii sustin si pe procurorii de la “unitatea de elita” DNA Ploiesti. Kovesi trebuie demisa, deoarece a stiut ce se intampla la “unitatea de elita”.

In ceea ce priveste “lupta anticoruptie” din Romania, aceasta este o mare minciuna. Dosarul Microsoft este una dintre dovezi. In cadrul dosarului Microsoft, doar romanii au fost pusi sub acuzare, nu si compania Microsoft. Dosarul Microsoft a fost inchis. De ce? Este simplu: Pentru a-i proteja pe americani.

SURSE

  1. https://www.libertatea.ro/ultima-ora/proteste-pentru-sustinerea-dna-si-codrutei-kovesi-bucuresti-2156438
  2. Foto: Internet

Citiți și...

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul Zamolxe România (DZR)

Departamentul Zamolxe România (DZR) - Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dzr.org.ro