Statuia unei persoane din Grecia antica care tine un laptop antic in mana ! Statuia a creat destule controverse in mintea tuturor celor care au vazut-o !

by Iata in continuare o statuie antica, ce provine din Grecia antica, statuie ce a provocat o serie de controverse in mintea celor care au vazut-o. Controversa consta in faptul ca statuia ce reprezinta o persoana, tine in mana ceva care poate fi interpretat ca un laptop. Potrivit site-ului beforeitnews.com[1] […]
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Iata in continuare o statuie antica, ce provine din Grecia antica, statuie ce a provocat o serie de controverse in mintea celor care au vazut-o. Controversa consta in faptul ca statuia ce reprezinta o persoana, tine in mana ceva care poate fi interpretat ca un laptop.

B4INREMOTE-aHR0cDovLzEuYnAuYmxvZ3Nwb3QuY29tLy12bmNyaVgta3JPSS9VNHFqMVIzOHRvSS9BQUFBQUFBQUpEQS9ROWlMck9UX0I2Zy9zMTYwMC9hbmNpZW50X2FsaWVuc190ZWNoLmpwZw==

B4INREMOTE-aHR0cDovLzQuYnAuYmxvZ3Nwb3QuY29tLy1CTUhMbHduY0hBSS9VNHFqLS01T0s5SS9BQUFBQUFBQUpESS9wd3pkWFd2aFVQTS9zMTYwMC9hbmNpZW50X2FsaWVuc190ZWNoKygxKS5qcGc=

Potrivit site-ului beforeitnews.com[1] aceasta statuie se afla in prezent la Vila Getty din Malibu, un orasel din partea de vest a statului California. Nu e prima data cand se pune intrebarea “au existat computere in Grecia antica ?” Raspunsul a venit o data cu expunerea in publica a artefactului numit “Antikythera”, considerat un computer antic. Acesta are o vechime de peste 2.000 de ani !

Faptul ca pe aceasta Planeta au trait civilizatii extrem de avansate, care intrec orice imaginatie incepe sa nu mai fie un mister pentru o parte din oameni. Totusi este esential sa prezentam aceste descoperiri pentru ca oamenii sa-si faca o idee cat se poate de clara in acest sens. In acest articol vreau sa va expun istoria unui mecanism antic, numit Antikythera, considerat a fi un computer antic. In prezent acesta se regaseste la Muzeul National din Atena, avand o vechime de peste 2.000 de ani.

Aşa cum explică cercetătorul american David Childress, acest mecanism a fost descoperit în anul 1900 de culegătorii de bureţi pe fundul Mării Egee, în epava unui vas scufundat, lângă o insulă numită Antikythera. Ceea ce au găsit ei era de fapt o cutie confecţionată din aliaje metalice, a cărei destinaţie le-a fost de neînţeles.

Această cutie a stat timp de 50 de ani la Muzeul din Atena fără ca nimeni să înţeleagă ce reprezintă. Abia în 1950 ea a fost scanată cu raze X şi s-a constatat astfel că se compune dintr-o placă de bronz gravată cu cercuri şi inscripţii astronomice pe care sunt fixate 20 de roţi dinţate foarte fine, interconectate, câteva ace mobile protejate prin tocuri de bronz pe care sunt gravate formule matematice, un mecanism selectiv diferenţial, câteva plăcuţe gradate şi o roată cu coroană dinţată aflată în legătură cu un arbore cilindric plasat într-o latură a aparatului. Acesta este nici mai mult nici mai puţin decât un computer mecanic, ba chiar unul foarte sofisticat !

Mai multe cititi pe larg aici -> http://www.fara-secrete.ro/masinaria-antikythera-un-computer-antic-care-a-bulversat-oamenii-de-stiinta-si-istoricii-oficiali.

Am scris un alt articol, unde am prezentat top 10 descoperiri arheologice care demonstreaza faptul ca civilizatiile antice erau net superioare noua, celor de azi. Mai multe puteti sa cititi aici -> http://www.fara-secrete.ro/10-descoperiri-arheologice-pe-planeta-care-demonstreaza-cat-de-avansati-erau-oamenii-din-antichitate.

SURSE

1. http://beforeitsnews.com/alternative/2014/06/ancient-greek-artwork-shows-what-appears-to-be-a-laptop-computer-with-usb-ports-videos-2968948.html

Citiți și...

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul Zamolxe România (DZR)

Departamentul Zamolxe România (DZR) - Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dzr.org.ro