SRI si DNA deranjate de decizia de neconstitutionalitate a Legii "Big Brother" ! Nu va jucati voi cu viata privata a oamenilor !

by Este incredibil tupeu organizatiilor acestea, neo-securistice, SRI si DNA, conduse de George Maior (SRI) si Laura Codruta Kovesi (DNA), niste personaje scabroase, cu legaturi masonice si mafiotice din inalta politica romaneasca, care-si permit sa ne sfideze, desi noi sintem cei care ii platim pe acesti paraziti, sa ne asculte, […]
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Este incredibil tupeu organizatiilor acestea, neo-securistice, SRI si DNA, conduse de George Maior (SRI) si Laura Codruta Kovesi (DNA), niste personaje scabroase, cu legaturi masonice si mafiotice din inalta politica romaneasca, care-si permit sa ne sfideze, desi noi sintem cei care ii platim pe acesti paraziti, sa ne asculte, sa ne intercepteze, considerandu-ne pe toti “infractori”.

Hai sa vedem stirea deranjanta:

“Declararea legii privind reţinerea datelor ca fiind neconstituţională creează o vulnerabilitate care poate afecta activitatea Serviciului Român de Informaţii (SRI), a declarat marţi şeful institutiei, George Maior. De asemenea, şefa DNA, Laura Codruţa Kovesi, a afirmat că există deja probleme în investigarea faptelor de corupţie.

“Aş vrea să atrag atenţia de o evoluţie pe care noi, la nivelul SRI, o considerăm îngrijorătoare referitor la capacităţile operative de a ne manifesta şi în acest câmp al anticorupţiei. Mă refer la ultima decizie a CCR, nu vreau să fiu înţeles gresit, nu comentez deciziile CCR, dar faptul că legea privind retenţia datelor a fost declarată neconstituţională, şi în motivaţia acestei decizii apar anumite elemente legate de capacităţile efectiv operative. Nu ştiu ce părere are DNA, dar, din punctul de vedere al SRI, avem în acest moment o problemă, o vulnerabilitate, o limitare, care poate afecta activitatea noastră în planul securităţii naţionale, inclusiv din perspectiva aceasta a abordării fenomenului corupţiei. Bineînţeles că este nevoie de revederea acestei legislaţii, acesta este şi unul dintre elementele din dispozitivul motivării CCR”, a subliniat Maior, la conferinţa “Regula de aur a bunei guvernanţe şi a luptei împotriva corupţiei: împletirea armonioasă a politicilor şi a actiunilor de implementare”, organizată de Institutul Aspen România, transmite Agerpres.

Procurorul şef al DNA, Laura Codruţa Kovesi, şi-a exprimat la rândul ei dezaprobarea faţă de decizia Curţii Constituţionale în cazul Legii ‘Big Brother’ şi a remarcat că există deja probleme în investigarea faptelor de corupţie.

“Într-adevăr, ultimele decizii care au fost pronunţate în materia problematicii retenţiei datelor pot crea şi creează deja probleme deja destul de mari in investigarea faptelor de corupţie. Sigur că sunt decizii pe care trebuie să le respectăm cu toţii, ele sunt în vigoare. (…) Ma refer la decizia CCR, care, aş putea spune, pe lângă o motivare extrem de amplă, a făcut şi o premieră în a menţiona modul în care procurorii şi judecătorii trebuie să analizeze probleme într-un dosar penal, ceea ce pentru noi constituie o premieră. Cred că este important ca un nou proiect de lege sa fie adoptat”, a afirmat procurorul şef al DNA.

În aprilie, Curtea de Justiţie a UE a apreciat că aplicarea prevederilor Directivei Uniunii Europene care prevede stocarea datelor de trafic ale tuturor utilizatorilor de telefonie şi internet reprezintă o imixtiune deosebit de gravă în drepturile fundamenale ale omului, aducand atingere dreptului la viaţă privată şi la protecţia datelor cu caracter personal. Adoptata in 2006, dupa atacurile teroriste din Londra şi Madrid, directiva amintită este cunoscuta sub numele de “Big Brother”. Aceasta decizie a Curşii de Justiţie de la Luxemburg a stat si la baza deciziei CCR.

CCR a publicat pe 3 septembrie motivarea deciziei din 8 iulie prin care a fost declarată neconstituţională Legea 82/2012 privind reţinerea datelor generate sau prelucrate de furnizorii de reţele publice de comunicaţii electronice şi de furnizorii de servicii de comunicaţii electronice destinate publicului, precum şi pentru modificarea şi completarea Legii 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice.”[1]

SRI si DNA ati faceti bine sa va conformati CCR, ca nu decideti voi ce sa faceti in aceasta tara. Pe acest pamant, noi romanii, sintem stapani, voi in schimb, nu sint altceva decat niste “supusi” de-ai nostri, nicidecum sefii nostri, pentru simplul fapt ca noi va platim. Culmea e ca jalnica de sefa a DNA, isi permite ea sa vorbeasca despre decizia CCR, cand ea, respecti DNA-ul, organizatia hilara, a adus o batrana la DNA tocmai din fundul Moldovei, pentru ca ar fi dat mita niste oua. Deci este incredibil cum aceste jalnice creaturi isi permit ele sa ne vorbeasca noua de “lege”. De la mine, un mare sictir !

SURSE

1. http://www.cotidianul.ro/sri-si-dna-nemultumite-de-decizia-de-neconstitutionalitate-privind-legea-big-brother-246868/

Citiți și...

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul Zamolxe România (DZR)

Departamentul Zamolxe România (DZR) – Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință.

Contact: office@dzr.org.ro