SRI se află în spatele incendiului de la Clubul Bamboo sau totul a fost doar un accident?

by Romania este un stat mafiot. Nu este nici o “Teorie a Conspiratiei”, asa cum s-ar grabi unele persoane inconstiente sau cu rea-intentie sa eticheteze o astfel de afirmatie. Globalistii SUA-UE-Soros au creat in Romania un Sistem Represiv specific regimurilor totalitare si asta din cauza multor tradatori, care s-au aflat […]
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Romania este un stat mafiot. Nu este nici o “Teorie a Conspiratiei”, asa cum s-ar grabi unele persoane inconstiente sau cu rea-intentie sa eticheteze o astfel de afirmatie. Globalistii SUA-UE-Soros au creat in Romania un Sistem Represiv specific regimurilor totalitare si asta din cauza multor tradatori, care s-au aflat in functii de conducere ale statului roman.

Inceputul anului 2017 a fost unul teribil pentru grupul de crima organizata din acest Sistem. Au fost facute dezvaluiri ce au scandalizat opinia publica, dar nu s-a spus totul. Da, noi suntem condusi de un grup de crima organizata implementat in Romania.

Majoritatea dintre dumneavoastra ati urmarit cu atentie tragedia de la Clubul Colectiv, unde au murit 64 de oameni si modul cum a fost speculata aceasta tragedie pentru a da jos un guvern legitim. Atat unii politicieni, cat si ONG-istii lui George Soros au speculat aceasta tragedie. In opinia noastra, atunci, acolo, la Clubul Colectiv, a avut loc un atentat terorist de tip “Steag Fals”.

In cazul de fata, vedem ca se intampla aproape la fel. Ne intrebam: Ce va urma dupa? Proteste si mai mari in strada? Rasturnarea unui guvern legitim si inlocuirea sa cu “tehnocrati” de la Bruxelles? In cazul tragediei de la Colectiv, s-a speculat emotia si aceasta emotie a fost folosita in scop politic. Fara indoiala ca si aceasta emotie va fi folosita in scop politic!

Orice om are dreptul de a-si pune intrebari, mai ales ca insusi Traian Basescu, fost Presedinte al Romaniei, a recunoscut ca Romania este stat mafiot.

SURSE

  1. Foto: Europa FM

Citiți și...

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul Zamolxe România (DZR)

Departamentul Zamolxe România (DZR) – Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință.

Contact: office@dzr.org.ro