Spaniolii protesteaza pentru a da jos Monarhia din cauza coruptiei uriase care le-a bagat tara in criza economica! "Nimeni nu l-a ales pe rege"! Regele si Regina Spaniei au imunitate impotriva oricarei arestari chiar daca sint vinovati! In Romania, o parte din romani doresc Monarhie, de parca nu au avut in timpul dictaturii lui Carol al II-lea!

by Acest articol este dovada clara ca monarhistii se inseala. Monarhistii traiesc adesea intr-o iluzie a carei seve si-o extrag de obicei, din cartile de povesti. Numai acolo apar regii frumosi, regine frumoase, palate grandioase, ma rog, mai apare si simbolismul cand printul se transforma in broasca, un simbolism care […]
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Acest articol este dovada clara ca monarhistii se inseala. Monarhistii traiesc adesea intr-o iluzie a carei seve si-o extrag de obicei, din cartile de povesti. Numai acolo apar regii frumosi, regine frumoase, palate grandioase, ma rog, mai apare si simbolismul cand printul se transforma in broasca, un simbolism care face referire la genetica lor reptiliana, avand in vedere ca originea lor sta in zeii reptilieni numiti Anunnaki, cei care, de altfel au fondat si cultura sumeriana, caci de acolo provin aceste case regale europene, dar si celelalte, asa cum si arecunoscut Printul Nicholas de Vere von Drakenberg in cartea sa “Mostenirea Dragonului – istoria secreta a liniilor genealogice regale”, dar dupa cum a explicat si intr-un interviu, tradus de mine in limba romana.

Puteti sa cititi aici ce spune el despre originea lor din zeii Anunnaki -> http://www.fara-secrete.ro/printul-nicholas-de-vere-von-drakenberg-declara-ca-toti-cei-din-familiile-regale-nobiliare-si-aristocratice-sint-reptilieni-hibrizi-a-caror-origine-provine-de-la-stravechii-reptilieni-anunnaki-car.

Simbol reptilian: doi reptilieni inaripati reprezinta blazonul Casei de Windsor (Familiei Regale Britanice)

Mai multe despre Originea Regalitatii de pe aceasta Planeta puteti sa cititi aici pe larg -> http://www.fara-secrete.ro/originea-regalitatii-pe-aceasta-planeta-provine-de-la-reptilienii-anunnaki.

In acest articol voi prezenta o situatie din Spania, fara precedent si anume un protest urias impotriva familiei regale. Totul a inceput masiv inca din aprilie 2013, cand demonstrantii au iesit masiv in strada cerand revenirea la republica asa cum a fost in urma cu 82 de ani. Mai multe aflam de pe site-ul de stiri ziuanews.ro:

Mii de spanioli au ieșit, duminică, pe străzile Madridului, pentru a protesta față de monarhia spaniolă. Demonstranții au cerut revenirea la republică, așa cum era statul iberic în urmă cu 82 de ani. Protestele vin pe fondul scandalurilor de corupție care au afectat, în ultima vreme, imaginea Casei Regale a Spaniei.

Agitând mii de drapele republicane cu roșu, auriu şi violet, spaniolii au marcat ieri aniversarea celei de-a II-a republici, proclamată la 14 aprilie 1931, şi urmată de aproape 40 de ani de dictatură franchistă după războiul civil.Generalul Francisco Franco i-a transferat apoi puterea prințului Juan Carlos, care a devenit șeful statului în 1975.

Cea mai scandată lozincă a fost “Mâine, Spania va fi republicană”, transmite Russia Today.

„Nimeni nu l-a ales pe rege. Vrem un referendum: aceasta ar fi maniera corectă şi democratică să aflăm ce vrea poporul”, a declarat Veronica Ruiz, una dintre participante la manifestație.

Zeci de ani, regele Spaniei a fost admirat și prețuit pentru faptul că a transformat țara, dintr-o dictatură, într-o democrație modernă. Scandalurile tot mai dese, din ultima perioadă, legate de familia regală, au făcut, însă, ca popularitatea Suveranului și a celor apropiați să scadă dramatic.

Un exemplu este cel din 2012, când, deși Spania era afectată de o criză economică de amploare şi se confrunta cu o rată a șomajului record (de 26 la sută), populația afla, cu stupoare, că regele a plecat la vânătoare de elefanți în Botswana.

Presa a relatat despre partida de vânătoare extrem de costisitoare la care a participat Juan Carlos, în timp ce sărăcia în rândul populației este din ce în ce mai mare. Până și aliații politici ai monarhului au apreciat că momentul ales a fost o eroare politică. Confruntat cu un val de critici, regele Spaniei și-a cerut ulterior scuze.

Juan Carlos şi-a văzut apoi popularitatea scăzând și mai mult, în timpul anchetei pentru corupție care-l viza pe ginerele său.
Conform unui sondaj de opinie publicat, în ianuarie, de ziarul El Mundo, sprijinul pentru monarhie a scăzut, în Spania, la un nivel istoric de 54 de procente.”[1]

Regele si regina Spania au imunitate, dar nu si copii lor

Vedeti care e “frumusetea” monarhiei, regele si regina au imunitate fata de lege, mai exact ei sint deasupra legii, asta ar trebui sa dea multe de gandit fanilor care inca mai se lasa pacaliti de iluzia numita “monarhie constitutionala”, care in realitate este ABSOLUTA. Fiica regelui Spaniei, infanta Cristina a ajuns la tribunal. Trebuie sa precizez ca “infanta” este un titlul nobiliar ce se acord copiilor regelui Spaniei si al Portugaliei, in afara de primul nascut, care nu vor succeda la tron.
Mai multe citez de pe site-ul de stiri mediafax.ro:

Fiica regelui Spaniei, infanta Cristina, a ajuns sâmbătă la tribunalul din Palma de Mallorca, în insulele Baleare, pentru a se explica în faţa unui judecător care a inculpat-o pentru fraudă fiscală, o situaţie judiciară fără precedent pentru o monarhie slăbită.

După ce a coborât cu maşina rampa de acces ce duce la tribunal, infanta, zâmbitoare şi purtând o vestă neagră şi cămaşă albă, a salutat scurt jurnaliştii, după care a intrat în clădire.

Aşezată pe un fotoliu din catifea roşie, într-o sală de audieri dominată de portretul oficial al tatălui ei, Juan Carlos, Cristina, în vârstă de 48 de ani, a început la ora 09.00 GMT (11.00 ora României) să răspundă la întrebările judecătorului Jose Castro, care instrumentează acest dosar exploziv.

Magistratul o suspectează că a cooperat cu soţul ei, fostul campion olimpic de handbal Iñaki Urdangarin, pus sub acuzare la 29 decembrie 2011 şi suspectat că a deturnat, cu un fost asociat, 6,1 milioane de euro bani publici.

Infanta a primit permisiunea excepţională ca, din motive de securitate, să meargă la tribunal cu maşina.

În apropierea clădirii înconjurate de poliţie, câteva zeci de manifestanţi se reuniseră cu pancarte ostile monarhiei sau cerând “dreptate”.

“Justiţia nu este egală pentru toţi”, a declarat Rafaela Garcia, o pensionară în vârstă de 70 de ani. “Sunt oameni care suferă mult, care câştigă 400 de euro. Ei au suficienţi bani şi ai spune că vor şi mai mulţi. Dacă ar avea conştiinţă, ar trebui să înţeleagă că sunt oameni care nici măcar nu le pot plăti cărţile copiilor”.

Detaliată într-o hotărâre de 227 de pagini, inculparea infantei a căzut ca o bombă: multă vreme ultraprotejată, dar în prezent asaltată de scandaluri, monarhia spaniolă descoperă că nu mai este de neatins.

La vârsta de 76 de ani, după 38 de ani de domnie, Juan Carlos pare un rege obosit, sprijinindu-se în cârje după mai multe operaţii la şold.

Dacă “dosarul Urdangarin” i-a adus în urmă cu doi ani o scădere catastrofală a popularităţii, scandalul din 2012, privind costisitoarea sa escapadă în Botswana, unde a fost la vânătoare de elefanţi, a şocat Spania devastată de criză.

Scandalul a mers până în punctul în care, în prezent, s-a renunţat la tabuul unei posibile abdicări a regelui în favoarea prinţului Felipe, care încarnează, la vârsta de 46 de ani, speranţa monarhiei.

Îngropată în scandal, Casa Regală speră acum să termine cât mai repede cu ceea ce şeful său, Rafael Spottorno, a calificat public drept un “martiriu”.

Flancat de procurorul antircorupţie Pedro Horrach şi de avocaţii ambelor părţi, judecătorul Castro ar urma să îi impună infantei un interogatoriu detaliat.

În primăvara lui 2013, o primă punere sub acuzare pentru trafic de influenţă, a fost anulată la cererea Parchetului.

Judecătorul s-a orientat atunci către suspiciunile de fraudă fiscală şi spălare de bani prin intermediul companiei Aizoon, deţinută în proporţie de 50 la sută de infantă împreună cu soţul eu şi ale cărei conturi ar fi fost alimentate cu aproximativ un milion de euro bani publici deturnaţi de acesta din urmă.

Contabilitatea Aizoon a făcut să apară, începând din 2004, cheltuieli în valoare de 436.703,87 de euro consacrate renovării vilei familiale din Barcelona sau alte cheltuieli private în valoare de 262.120,87 de euro.

Jose Castro a examinat cu atenţie aceste cheltuieli într-o hotărâre stufoasă, plină de referinţe la facturi suspecte, şi punctată cu accente de ironie. Ca acest “curs de salsa şi merengue oferit la domiciliul familial” a cărui legătură cu activităţile Aizoon “pare dificil de demonstrat”.

“Delictele împotriva fiscului care îi sunt reproşate lui Iñaki Urdangarin ar fi putut fi comise cu greu dacă, cel puţin, nu ar fi fost cunoscute şi aprobate de soţia sa”, conchide judecătorul.

În opinia Parchetului, dimpotrivă, “este imposibil ca frauda să atingă pragul de 120.000 de euro anual” necesar pentru a constitui un delict în Spania.

După această audiere, judecătorul Castro ar urma să închidă rapid dosarul deschis în 2010: el va putea să decidă apoi dacă “afacerea Noos”, de la numele fundaţiei non-profit prezidată între 2004 şi 2006 de Iñaki Urdangarin, va conduce sau nu la un proces.”[2]

Deci ce sa mai vorbim, toate dovezile converg catre descendentii Anunnaki care se lafaie in bani, in timp ce spaniolii trec prin criza. La noi in Romania, oamenii se pare ca doresc acelasi lucru in nevoia lor de a face curat in politica. A schimba niste politicieni cu niste descendenti regali nu schimba cu nimic situatia ci mai rau o cangreneaza. Orice om care este dotat cu logica si ratiune nu poate permite sa fie condus din generatie in generatie de o familie din motive cum ar fi “sangele albastru de dragon”. Daca ati vazut bine, una dintre reprosurile protestatarilor este: “Nimeni nu l-a ales pe rege”, ceea ce este corect, caci asa cum spunea si Printul Nicholas de Vere, ei nu au fost alesi CI IMPUSI, avand si il citez “dreptul divin de a guverna”.

Monarhia din Romania este in situatia aceluiasi scandal de coruptie la inalt nivel, ca sa nu mai vorbim ca intreaga avere ca Casei Regale din Romania este calculata la 70 milioane de euro, in timp ce poporul roman traieste in criza si saracie lucie. Mai multe cititi aici -> http://www.fara-secrete.ro/afacerile-murdare-ale-casei-regale-de-hohenzollern-sigmarigen-din-romania-casa-regala-din-romania-are-o-uriasa-bogatie-in-timp-ce-unii-oameni-naivi-vor-monarhie.

SURSE

1. http://www.ziuanews.ro/stiri/spania-protest-de-amploare-impotriva-monarhiei-nimeni-nu-l-a-ales-pe-rege-92085

2. http://www.mediafax.ro/externe/premiera-pentru-monarhia-spaniola-infanta-cristina-compare-in-fata-unui-judecator-12044799

Citiți și...

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul Zamolxe România (DZR)

Departamentul Zamolxe România (DZR) - Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dzr.org.ro