Senatul SUA a legalizat zoofilia pentru militari ! Acestea sunt “valorile democratice” pe care le promoveaza SUA si mai nou, UE !

by “Democratie”, “valori democratice”, “Visul American”, “Taramul celor Liberi” si cate si mai cate vrajeli de acest fel au fost lansate propagandistic de masinaria de propaganda, de data asta, perversa, a SUA. Mai nou, UE, ca si vasal al SUA, se aliniaza acestor “valori”. Avem “femei cu barba”, McDonald’s, Coca-Cola, […]
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

“Democratie”, “valori democratice”, “Visul American”, “Taramul celor Liberi” si cate si mai cate vrajeli de acest fel au fost lansate propagandistic de masinaria de propaganda, de data asta, perversa, a SUA. Mai nou, UE, ca si vasal al SUA, se aliniaza acestor “valori”. Avem “femei cu barba”, McDonald’s, Coca-Cola, Monsanto, vaccinuri, asasini economici, imprumuturi la FMI si Banca Mondiala, “lupte impotriva terorismului invizibil”, adica impotriva libertatilor fundamentale ale oamenilor, totul fiind un atac concentrat asupra fiintei umane.

sodomit-flag

Intr-un articol din 10 decembrie 2011, publicat pe CNSNews[1] si tradus de Ion Tcaci[2] , aflam despre o ispravie a Senatului SUA, cei care ne dau noua lectii despre “cum sa votam” si mai ales “ce sa votam”. Ispravia este tocmai aceea de a anula pedeapsa pentru zoofilie, pentru militari, conform Uniform Code of Military Justice:

“Senatul SUA a hotărât să diversifice perversiunile sexuale pentru militarii săi; astfel proiectul de lege cu privare la bugetul militar aprobat stipulează anularea pedepselor pentru sodomie şi zoofilie.

Proiectul de lege a fost aprobat încă în data de 1 decembrie însă abia acum detaliile măsurilor impuse de senat au devenit clare pentru toţi.

Senatorii au anulat articolul 125 al Codului Justitiei Militare astfel militarilor americani le este permis să întreţină relaţii sexuale cu cine şi unde doresc atât cu parteneri de gen diferit cât şi cu alţi sodomiţi sau cu câini, porci, vite şi alte animale după preferiţă în conformitate cu normele democratice.

Anterior, din luna septembrie acestui an sodomiţii au primit dreptul de a-şi satisface serviciul militar fără a-şi ascunde perversiunile sale sexuale după ce din 2003 aveau dreptul de a pratica sodomia în timpul serviciului militar doar pe ascuns.
Zoofilii din senatul SUA încurajaţi de succesele obtinute de sodomiţi au hotărât să introducă în cadrul legal şi perversiunea lor. Toate acestea se produc pe fonul deciziei SUA de a declara război global împotriva homofobiei.

Urmatorul pas logic al zoofililor ar fi introducerea practicării zoofiliei încă din grădiniţele de copii deoarece de exemplu după ce a fost legalizată sodomia în Suedia a început a fi impusă în grădiniţe.
Conform “logicii democratice” nu putem discrimina zoofilii şi sodomiţii, în caz contrar nu mai suntem o societate democratică.

Ţin să amintesc că şi sodomiţii aflaţi la guvernarea Republicii Moldova promovează foarte insistent legea anti-discriminare, ce le va permite să-şi impună perversiunile lor sexuale în societatea nostră drept o normă obligatorie.”[1]

Mai multe cititi aici, in cadrul art. 125 -> http://www.au.af.mil/au/awc/awcgate/ucmj2.htm#925.%20ART.%20125.%20SODOMY.

In cadrul acestui context, nu ne putem intreba: cand va fi legalizata pedofilia ? Anumiti “psihologi”, inca din 2014, incepusera sa faca afirmatii de genul: “pedofilia nu-i o boala” ! Asta spune multe despre viitorul intunecat care ne asteapta daca nu luam atitudine.

SURSE

1. http://cnsnews.com/news/article/senate-approves-bill-legalizes-sodomy-and-bestiality-us-military

2. http://iontcaci.info/2011/12/10/senatul-sua-a-legalizat-zoofilia-pentru-militarii-americani/

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul Zamolxe România (DZR)

Departamentul Zamolxe România (DZR) - Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dzr.org.ro