Senatorul american, John McCain, alaturi de teroristii ISIS (“rebelii moderati sirieni”)

by Atunci cand s-a intalnit cu ei, acestia nu erau “teroristii ISIS”, ci “rebelii moderati sirieni”, care luptau impotriva “dictatorului” Bashar al-Assad. Asta s-a intamplat in timpul operatiunii “Primavara Araba” din 2011. “Primavara Araba” a fost o serie de revolutii realizate cu sprijinul SUA-UE in Orientul Mijlociu si in Africa […]
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Atunci cand s-a intalnit cu ei, acestia nu erau “teroristii ISIS”, ci “rebelii moderati sirieni”, care luptau impotriva “dictatorului” Bashar al-Assad. Asta s-a intamplat in timpul operatiunii “Primavara Araba” din 2011. “Primavara Araba” a fost o serie de revolutii realizate cu sprijinul SUA-UE in Orientul Mijlociu si in Africa de Nord pentru a-i da jos pe toti “dictatorii”.

ISIS si McCain john_mccain_visits_al_qaeda_isis_terrorists_in_syria_may2013

Ce au in comun teroristii ISIS si SUA-UE ? Ambele entitati doresc ca Bashar al-Assad sa plece. Nu conteaza cum, dar sa plece. In octombrie 2014, Pentagonul a afirmat ca, a livrat “din greseala” arme catre ISIS, facand diversi Think-Thank-eri sa se intrebe, “daca nu cumva SUA este implicata in aparitia ISIS ?”

Bineinteles ca este! Haideti sa vedem cum au aparut celebrii teroristi Al Qaeda ?

Al Qaeda nu a fost decat o baza de date a luptatorilor mujahedini pe care CIA i-a antrenat in lupta impotriva sovieticilor in timpul Razboiului din Afganistan (1979-1989). Liderul mujahedinilor era nimeni altul decat celebrul Osama bin Laden, cu care Consilierul pe Probleme de Securitate Nationala, Zbigniew Brzezinski se intalnea pentru a-i trasa sarcini tactice. Operatiunea Cyclone a fost operatiunea prin care CIA i-a antrenat pe acesti “rebeli”, aceasta operatiune fiind considerata ca fiind ce mai scumpa din istorie, SUA cheltuind astfel 100 miliarde de dolari.

Dupa ce retragerea sovieticilor din Afganistan, in 1989, Afganistanul controlat de SUA a devenit cel mai mare producator de opium din lume, opium din care se fabrica heroina ce a distruse milioane de oameni pe Planeta. Jurnalistul de investigatii, Garry Web, a fost asasinat dupa ce a demonstrat cu documente clasificate cum CIA se ocupa de transportul a sute de kilograme de opium din Afganistan tocmai in SUA.

Mai multe, pe larg, aici -> https://www.dzr.org.ro/operatiunea-primavara-araba-2011-orchestrata-de-sua-pentru-a-inlatura-regimurile-totalitare-din-orientul-mijlociu-provocand-haos-si-dezastru.

Despre cum a aparut Al Qaeda si despre Razboiul din Afganistan puteti citi, pe larg, aici -> https://www.dzr.org.ro/istoria-secreta-a-razboiului-din-afganistan-1979-1989-cia-osama-bin-laden-mujahedinii-si-opiumul.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul Zamolxe România (DZR)

Departamentul Zamolxe România (DZR) – Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință.

Contact: office@dzr.org.ro