Semn masonic facut de Elena Udrea in Parlament: a transmis un mesaj de avertisment ! “Un frate are probleme si are nevoie de ajutor” !

by Pentru scriitorii de conspiratii, respectiv conspirationisti (cercetatori ai conspiratiilor), nu mai sunt un secret, semnele masonice, facute de “fratii” de loja, in anumite momente, cand vor sa transmita ceva foarte important. Motivele pentru care un mason executa astfel de semne, considerate “absurde”, de catre cei ce nu cunosc tainele […]
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Pentru scriitorii de conspiratii, respectiv conspirationisti (cercetatori ai conspiratiilor), nu mai sunt un secret, semnele masonice, facute de “fratii” de loja, in anumite momente, cand vor sa transmita ceva foarte important.

udrea_70091700

Motivele pentru care un mason executa astfel de semne, considerate “absurde”, de catre cei ce nu cunosc tainele masonice, sunt foarte multe si amintim:

– se afla intr-un pericol si are nevoie de ajutor;

– lanseaza un avertisment;

– transmite un salut;

Pentru a intelege foarte bine si a incadra corect un astfel de semn, trebuie sa ne uitam cel mai bine la contextul in care este facut un astfel de semn, iar acum va trebui analizat contextul in care il facea Udrea.

De pe site-ul Ziua News aflam mai multe despre acest gest, considerat, pe buna dreptate “a fi unul mafiot”:

“Elena Udrea a facut un gest pe care unii il considera mafiot. Elena Udrea s-a intors spre camere, ba chiar le-a cautat special cu privirea pentru a face un gest atipic la finalul discursului sau.

Inainte de a se aseza in sala Elena Udrea si-a atins cu aratatorul nara dreapta.

Acesta ar putea fi interpretat fie ca o amenintare, ca un gest de avertisment mafiot ca urmeaza sa vorbesca si sa sa faca noi dezvaluiri.

O alta interpretare ar putea fi ca face trimitere catre trasul pe nas la care a facut referire Alina Bica dupa vizita la Paris. Mesaj cu Alina Bica: m-ați văzut pe mine tragand pe nas?

Gestul Elenei Udrea ar putea fi si cu semnificatie speciala pentru cel caruia i se adresa.

O alta interpretare ar fi o trimitere catre omerta, un gest si un crez mafiot de a nu-ti trada aliatii in spatele gratiilor. “Daca va fi bine pentru mine, nu o sa vorbesc”.”[1]

Fostul Maestru Mason de grad 33, Jim Shaw, ne explica secretul acestor semne !

Albert Pike, decedat în 1891, a fost una dintre cele mai de seamă personaje ale masoneriei mondiale. Cele mai celebre tituluri ale sale erau acelea de Suveran Mare Comandor al Consiliului Suprem al gradului 33 şi Suprem Pontif al Masoneriei Universale. In cartea sa „Morală şi Dogmă”, scrisă in anul 1888 pentru masonii cu grade superioare, el arată cum sunt induse în eroare nivelurile inferioare:

„Gradele Albastre nu sunt decât curtea exte-rioară sau porticul Templului. Iniţiatului îi sunt înfăţişate o parte din simboluri, dar el este intenţionat indus în eroare de false interpretări. Nu este cazul ca el să le înţeleagă, ci doar să creadă că le înţelege… Adevărata lor semnificaţie este rezervată doar Adepţilor, Prinţii Francmasoneriei.”[2]

Jim Shaw, fost mason de gradul 33, dezvăluie „meşteşugul” în cartea sa, „The Deadly Deception” (n.tr. înşelăciunea mortală) (Huntington House Inc., Lafayette, Louisiana, 1988).

El descrie cum masoneria se bazează pe aceleaşi piramide compartimentate. La bază sunt cele 3 grade cunoscute drept Gradele Albastre de care cei mai mulţi masoni nu trec niciodată, ca şi de cele 33 de grade ale Ritului Scoţian sau cele 10 grade ale Ritului de York. Chiar cei care deţin cele mai înalte astfel de grade nu ştiu care sunt adevăratele secrete, decât dacă fac parte din puţinii aleşi (liniile genealogice hibride). Shaw afirmă că a fost surprins când un mason de gradul 33 i-a spus că „promova”, după care a părăsit templul pe o „altă uşă”. Oficial nu există un grad superior celui 33.

Jim Shaw spune că există două categorii de francmasoni. Unii doar participă la întruniri şi nu se obosesc să înţeleagă ritualul, iar ceilalţi fac toată munca, dar se mulţumesc să citească fără să înţeleagă exact sensul cuvintelor: dar mai există totuşi un al treilea gen: cei puţini care ştiu adevărul şi care controlează de fapt masoneria şi cunosc ce ritualuri şi iniţieri trebuie într-adevăr realizate. Shaw mai confirma din experienţa sa cum francmasonii îşi manipulează confraţii indiferent de poziţiile pe care le aleg.

Shaw spune:

„…de remarcat modul în care pereţii sunt deco-raţi cu tot felul de şerpi lungi şi mari. Multe grade ale Ritului Scoţian includ reprezentări ale şerpilor pe care i-am recunoscut în decorarea acestor pereţi.”[3]

La serviciu, directorul său de departament, un confrate mason, l-a sfătuit să candideze pentru un anume post. Shaw nu se simţea calificat pentru slujba respectivă şi credea că nu va trece de testul scris.3 Numai insistenţele şefului său mason l-au convins. La examen, a văzut cu uimire că mai erau doar doi alţi candidaţi pentru postul dorit. Subiectele de pe foaia lui erau foarte uşoare şi le-a terminat repede, dar a observat că celorlalţi doi li se păreau mult mai dificile şi prin urmare nu au terminat testul la timp. Shaw a primit postul. De ce? Pentru că nu a dat acelaşi test ca şi ceilalţi. Când a părăsit masoneria, lucrurile au luat o altă întorsătură. Şefii nu îl mai sprijineau, şi asta în cel mai fericit caz. Acesta este doar un exemplu semnificativ al modului în care Iluminaţii şi societatea lor secretă îşi aşază oamenii în poziţii-cheie. Este uimitor cât de uşor este să-ţi duci la îndeplinire planurile atunci când oamenii tăi:

(a) sunt în poziţii-cheie de decizie

(b) au puterea de a-i alege pe cei din poziţii importante, aflaţi sub conducerea lor.

De exemplu: îl controlezi pe şeful poliţiei care, la rândul lui, poate numi şefii subordonaţi de departament. El introduce politica Iluminaţilor şi îşi alege subordonaţii importaţi din rândul iniţiaţilor din societatea secretă. Aceştia pot numi oameni în departamentele lor şi aleg evident iniţiaţi din societatea secretă. Şi aşa mai departe. De îndată ce controlezi omul din vârful organizaţiei, se construieşte piramida. Guvernele sunt structurate şi ele după acelaşi principiu.

Sensuri si… iar sensuri

Până şi masonii din gradele 32 şi 33 sunt induşi în eroare dacă nu fac parte din descendenţi. Jim Shaw afirmă că simbolurile sunt interpretate diferit chiar de către masoni, existând astfel două sensuri ale acestora: cel exoteric pentru iniţiaţii inferiori, şi cel ezoteric pentru cei superiori. Dar există şi un al treilea, adevărul, rezervat doar elitei de iniţiaţi descendenţi şi celor care trec dincolo de nivelurile oficiale ale societăţilor secrete – cei din gradele neoficiale ale Iluminaţilor. Shaw afirmă că masoneria adoră natura, Soarele şi Luna, prin simbolul falusului. El spune că falusul reprezintă Soarele în uniune sexuală cu Pământul feminin, pentru a aduce o noua viaţă.

La un anumit nivel este adevărat, dar mult prea puţin. Să luăm ca exemplu simbolul masonic, pătratul şi compasul (Figura 29). Acestea sunt aşezate mereu deasupra scaunului (tronului) Maestrului Adorator, care este amplasat la est în Templele Masonice, direcţia răsăritului. Shaw mărturiseşte că masonilor de grad inferior li se spune că pătratul trebuie să le reamintească să fie cinstiţi în relaţiile cu toţi oamenii (scuză-mă că râd). Iar compasul este pentru a învăţa să-şi „circumscrie” pasiunile şi să-şi controleze dorinţele. Poate că francmasonul pedofil si criminal in serie George Bush a lipsit de la acea întrunire.

Shaw mărturiseşte că „adevăratul” înţeles le este revelat abia mai târziu, şi anume că falusul masculin al Soarelui impregnează Pământul feminin, simbolizat ca pătrat.8 Din nou acest lucru este adevărat d4oar la un anumit nivel, dar la cele mai înalte niveluri ale Iluminaţilor compasul şi pătratul reprezintă impregnarea care perpetuează descendenţii. Simbolul V şi A al Reginei Victoria şi al prinţului german Albert, ambii descendenţi reptilieni, ca şi litera G din sigla francmasonilor, reprezintă acelaşi lucru.

Toate aceste simboluri şi coduri ale societăţilor secrete au un sens pentru iniţiaţii de grade inferioare, unul pentru cei de grade superioare şi altul pentru cei care ajung pe cele mai înalte niveluri ale Iluminaţilor (adevărata interpretare). In „jurămintele de sânge” (numite „Obligaţie”), iniţiatul acceptă de bună voie să fie torturat şi chiar ucis, în cazul în care revelează „secretele”. Astfel se menţine compartimentarea în cadrul căreia nivelurile superioare nu dezvăluie „secretele” nivelurilor inferioare. De fapt, recunoaşte Jim Shaw, nici la nivelul gradului 33 nu afli nimic valoros.

Adevăratele chestiuni există deasupra nivelurilor oficiale, şi doar câţiva masoni ajung acolo. Francmasoneria este o hazna de înşelătorie şi ipocrizie, iar jurămintele făcute către societăţile secrete şi către „fraţii” iniţiaţi întrec cu mult orice jurământ făcut vreodată ţării sau poporului ca preşedinte, prim-ministru, membru al Congresului sau Parlamentului, poliţist sau judecător. Jim Shaw scrie:

„Masonul jură să păstreze secretele altui mason pentru a-1 proteja, chiar dacă aceasta implică ascunderea dovezilor unui delict. în unele grade trădarea şi crima sunt exceptate. Dar în gradele superioare nu sunt excepţii de la această promisiune de tăinuire a adevărului. Obligaţiile, dacă e să dăm crezare învăţăturilor masonice, pot cere unui mason să depună mărturie falsă, sperjur sau (în cazul unui judecător) să dea un verdict greşit pentru a proteja un frate mason.”[3]

Mai multe pe larg aici -> http://www.departamentul-zero.ro/top-10-fosti-masoni-care-au-dezvaluit-ca-masoneria-este-o-organizatie-malefica.

Elena-Udrea-a-promis-că-o-să-tacă-semnul-masonic

“Ar fi interesant dacă s-ar putea afla pe cine anume a privit în acel moment. Elena Udrea a mai făcut acelaşi semn în mod repetat şi în perioada dinainte să îşi susţină discursul.

Semnificaţia masonică a semnului a fost împrumutată de mafioţi, care folosesc exact acelaşi semn pentru a promite exact acelaşi lucru: că vor păstra legea tăcerii.

Elena Udrea a promis că o să tacă (semnul masonic)

Richardson, în Monitorul Masoneriei, explică, aşa cum se vede în foto de deasupra:

– Pentru Gradul Maestrului Secret, candidatul îşi pune două degete pe buză şi i se spune că obligaţia sa este să păstreze secretul.

– Pentru al cincilea Grad în Ritul York, degetul de la mâna dreaptă pus pe gură înseamnă un jurământ solemn al candidatului că nu va dezvălui niciodată secretele fratelui.

– În Gradul Maestrului Regal, a-ţi pune degetul (exact ca Elena Udrea) la nas aşa înseamnă că-i spui unui frate să păstreze tăcerea.

Aşadar: ar fi vorba ori despre o cerere adresată cuiva să păstreze tăcerea, ori este vorba despre o promisiune făcută, că va păstra tăcerea.

Ca să concluzionăm: insistenţa vizibilă şi lipsa de jenă cu care Elena Udrea face în mod repetat, cum se vede în cele două clipuri video, acest semn, denotă faptul că femeia nu mai are ce să piardă şi este puţin cam disperată.”[4]

SURSE

1. http://www.ziuanews.ro/revista-presei/udrea-gest-mafiot-in-parlament-155093

2. Albert Pike in cartea sa “Morala si Dogma”

3. Jim Shaw in cartea sa “The Deadly Deception” (n.tr. “Inselaciunea Mortala”)

4. http://www.stareapresei.ro/elena-udrea-promis-ca-o-sa-taca-semnul-masonic-46269.html

Citiți și...

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Departamentul Zamolxe România (DZR)

Despre Departamentul Zamolxe România (DZR)

Departamentul Zamolxe România (DZR) - Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dzr.org.ro