Schelete de uriasi descoperite in Israel de catre o echipa de arheologi evrei! Acestia au ramas socati de marimea enorma a scheletelor! Vechimea scheletelor a fost datata la 5.000 de ani!

by Uriasii pe aceasta Planeta nu mai reprezinta chiar asa un subiect “secretos” ci au inceput sa fie expusi prin diverse muzee, atat schelete ale lor, cat si arme folosite de ei, unele arme, fiind realizate din materiale ce nu sint cunoscute in prezent. Eu am mai scris pe acest […]
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Uriasii pe aceasta Planeta nu mai reprezinta chiar asa un subiect “secretos” ci au inceput sa fie expusi prin diverse muzee, atat schelete ale lor, cat si arme folosite de ei, unele arme, fiind realizate din materiale ce nu sint cunoscute in prezent. Eu am mai scris pe acest site despre scheletele de uriasi, atat de pe Planeta, cat si din Romania si vreau sa le vedeti si voi. De pe site-ul worldnewsdailyreport.com[1] aflam despre descoperirea mai multor schelete de uriasi in apropiere de ruinele observatorului antic Rujm el-Hiri, situat in partea israeliana, la 16 km est de Marea Galileii.

9-foot-giant

Descoperirea a facut uriase valuri in Israel, in special printre cei care au asistat la descoperire, acestia fiind o echipa de arheologi de la Universitatea Tel Aviv. Ei au spus ca scheletele au o vechime de 5.000 de ani, asta in urma datarilor. Arheologul sef, Tom Yiggur declara urmatoarele:

“Este in mod clar o descoperire neasteptata. Situl arheologic de la Rujm el – Hiri, a fost cautat intens de zeci de ani, dar echipa noastra a observat o movila din apropiere pe care ne-am gandit s-o exploram. Acesti ani au fost destul de luni, dar merita tot efortul.”[1]

Situl arheologic, Rujm el – Hiri, este alcatuit din 40.000 de tone de piatra vulcanica, bazalt, netaiate si ingramadite, acestia reprezentand un mare interes pentru noi. Guntar Web, Seful Departamentului de Studii Biblice de la Universitatea din Tel Aviv declara urmatoarele:

“Unul dintre gigantii descoperiti a fost acoperit intr-o armura de cupru. Una dintre sabiile de cupru, a fost facuta si dintr-un alt aliaj necunoscut pentru noi. Acest lucru este cel mai interesant. Se spune in Biblie ca Og, regele Basanului, a domnit peste aceste meleaguri. Og si armata lui puternica a fost invinsa de Moise si el se spune ca a fost ultimul rege al Refaimitilor, un cuvant evreiesc care inseamna gigant. Ar putea fi un teren de odihna a acestor giganti despre care Biblia ne vorbeste ? Nu as fi surprins!”[1]

Un femur de urias expus in cadrul unui muzeu din Texas care a incalcat legea masonica de a nu expune asa ceva. Numele muzeului este Mt. Blanco…

Alaturi femur care este pus in cadrul unui schelet foarte inalt se afla si descoperitorul sau. Vedeti astfel ce diferenta enorma sint intre cei doi, avand in vedere ca omul are o inaltime normala de 1.70 m inaltime!

Stiu, stiu, aceste poze “este fake”, atat vor sti unii pe aici sa le comenteze gratie inculturii lor uriase in care se scalda. Uriasii sint atestati in toate scrierile antice, ba chiar si de istorici antici cum ar fi Pliniu cel Batran.

In cartea etiopiana Kebra Nagast, se povesteste despre uriasi care s-au nascut in urma combinarii “demonilor” sau “ingerilor cazuti”, sau in limbaj modern a reptilienilor cu hibrizii creati de ei din maimuta.

Apoi avem cartea Shahnameh despre legendara istoria a Iranului, Iran care se scrie Airan sau Aryan ce se traduce prin “arian”, celebra denumire a uriasilor atlanti blonzi cu ochii albastri, cunoscuti oficial ca si “rasa nordica”

La fel sint atestati in epopeea Ramayana, Mahabharata, care fac in special referire la uriasii de pe teritoriul Romaniei de azi. Spre exemplu Hesiod, spunea in tezele sale despre cei de la nord de Dunare ca “sint zeii divini, titanii, uriasii”.

In Romania s-au descoperit schelete de uriasi, arheologii care au cercetat aceasta problema fie au fost destituiti, fie asasinati, deci s-a pus numai bete in roate.

Eu am mai spus de atatea ori, motivul fundamental pentru care nu se vorbeste despre uriasi oficial si se ascund aceste schelete enorme care unele depasesc imaginatia la cat de mari sint, este pentru ca arata ca evolutionismul lui Darwin este fals.

Sa nu intelegeti ca voi crede in Creationism, alta prostie religioasa in cazul acesta, in care din Adam si Eva, care a avut doi baieti pe Cain si Abel s-au nascut trei rase distincte, adica prin INCEST. Cei care sustin creationismul sint deobicei inculti si nu cunosc boaba de genetica, caci genetica sustine ca incestul repetat duce la degenerarea rasei pana la extinctia sa.

De ce e fals evolutionismul?

El nu e fals ca fundament, ca enunt, EL ESTE FALS DOAR IN CAZUL SPECIEI UMANE SI ATAT, pentru ca specia umana nu putea sa evolueze in doar 1,8 milioane de ani, atat de brusc, cand un biolog de seama lui THomas Huxley declara ca pentru a aparea modificari genetice este nevoie de 10 milioane de ani, iar ca o fiinta neinteligenta sa evolueze intr-una inteligenta fara interventie artificiala asupra speciei, este nevoie de o perioada de aproximativ 60 de milioane de ani. Deci probabil ca ar mai fi durat in cazul maimutelor vreo 58 de milioane de ani, asta daca nu ar fi fost Reptilienii Anunnaki prezentati in tablitele sumeriene care sa faca acele combinatii genetice pentru a crea o rasa de sclavi, dupa cum spune si Zeul Enlil in tablitele sumeriene.

Rasa alba diferita de toate rasele de pe Pamant!

Nu este o afirmatie de sorginte hitlerista, caci nu o consider superioara, ci este vorba despre o demonstratie stiintifica realizata acum 12 ani cand s-a observat ca oamenii rasei albe daca sint introdusi in recipiente si privati de orice perceptie senzoriala perioade lungi de timp, atunci ritmul lor circadian intra pe o frecventa de 1 ora si 24 minute, perioada ce corespunde rotatiei planetei Marte in jurul axei sale, deci nu are rezonanta cu planeta Pamant ci cu Marte.

De exemplu, platoul Gizeh avea denumirea de El-Kahira, care se traduce prin “Marte”, fiind de fapt un substantin arab, apoi avem in Iran, regii Mar, care au legatura cu Marte. Avem apoi Idele lui Mart(i)e. Deci se observa clar si alte structuri megalitice orientate catre planeta Marte, ca sa nu mai amintesc de zona Cydoniei de pe Marte, in care din greseala cei de la NASA au facut poze la niste piramide.

Inainte de aceste poze, despre piramidele de pe Marte, vorbea si militarul implicat in cadrul experimentului de calatorie in timp de la Philadelphia si apoi de la Montauk, Al Bielek in cartea “Piramidele Montauk”.

Uriasii din ecuador!

Intr-un articol publicat pe site-ul de stiri eutimes.net, in data de 4 noiembrie 2013, aflam ca in Ecuador s-au descoperit schelete de uriasi, ce sint de 7 ori mai mari decat ale oamenilor obisnuiti, asta inseamna dupa un calcul simplu, daca luam un om normal de statura medie cu o inaltime de 1,70 m x 7 = 11,9 m inaltime.

Bine, aici nu vorbim de o fiinta cu latimea intre umeri de 100 cm, cam cat are un om obisnuit, ci vorbim de o latime de cativa metri, ceea ce arata proportiile sale. Articolul acesta vine sa confirme si pentru scepticii care mai ma ridiculizau ca “preiau poze fake cu schelete de uriasi”.

In provincia Loja, din sudul Ecuadorului la frontiera cu Peru au fost descoperite multe relicve, care constau in ramasite umane, oase si schelete. Mai multe fragmente au fost trimise la Universitatea Smithsonian din American pentru a fi studiate. Acolo exista si o zona unde s-au descoperit multe schelete de uriasi, zona ce a fost numita “Changaiminas”, care tradus inseamna “cimitirul zeilor”. Aceste lucruri nu sint deloc fantezii caci au fost transmise chiar la TV in Ecuador in cadrul unei emisiuni de doua ore prezentata de regizorul Alfonso Espinosa De Los Monteros.

Deci dovezile sint, cine vrea sa studieze bine, cine nu, NU!

Mai multe informatii aici:

1. http://www.fara-secrete.ro/scheletele-de-uriasi-descoperite-pe-teritoriul-romaniei-dar-ascunse-de-privirile-oamenilor-de-catre-mincinosii-de-arheologi/

2. http://www.fara-secrete.ro/schelete-ale-uriasilor-atlanti-descoperite-pe-planeta-dar-ascunse-de-ochii-oamenilor-de-catre-arheologi/

3. http://www.fara-secrete.ro/teoria-evolutionismului-lui-darwin-este-falsa-constructiile-megalitice-scheletele-de-uriasi-si-textele-antice-de-pe-aceasta-planeta-demonstreaza-asta/

SURSE

1. http://worldnewsdailyreport.com/biblical-giants-unearthed-in-golan-heights/

Citiți și...

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul Zamolxe România (DZR)

Departamentul Zamolxe România (DZR) – Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință.

Contact: office@dzr.org.ro