Scanerele cu raze x din aeroporturi extrem de periculoase pentru sanatatea oamenilor! Acestea pot provoca cancer, impotenta la barbati, iar femeile gravide trebuie sa le evite! Si uite asa se provoaca sterilizarea oamenilor, fara ca ei sa fie constienti!

by Dupa ce au reusit sa prosteasca o mare parte a oamenilor cu operatiunea “Drapel Fals”, adica “terorismul islamist”, se vad deja si pasii premergatori catre ceea ce ei ar vrea “Noua Ordine Mondiala”. Unul dintre acesti pasi il reprezinta scanerele corporale din aeroporturi, fiind o dubla lovitura pentru oameni […]
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Dupa ce au reusit sa prosteasca o mare parte a oamenilor cu operatiunea “Drapel Fals”, adica “terorismul islamist”, se vad deja si pasii premergatori catre ceea ce ei ar vrea “Noua Ordine Mondiala”. Unul dintre acesti pasi il reprezinta scanerele corporale din aeroporturi, fiind o dubla lovitura pentru oameni si o sa vedeti si de ce. In Romania, oamenii nu sint informati despre ceea ce reprezinta pentru sanatatea fiecarui individ in parte, trecerea printr-un astfel de scaner.

Intr-un articol publicat la data de 6 August 2012, in New York Times[1] medicii recomanda femeilor insarcinate sa evite trecerea prin aceste scanere. Unul dintre principalii factori de risc il reprezinta razele roentgen sau raze x, care au capacitatea de a modifica structura celulara provocand astfel cancerul malign, dar ce mai conteaza, atunci cand “nu vrei teroristi arabi”. David Brenner, Director al Centrului de Cercetare Radiologic al Universitatii Medicale din Columbia, declara cu ingrijorare faptul ca pot aparea defectiuni mecanice in timpul scanarii corpului uman, ceea ce ar insemna ca fascicolul ce scaneaza cu raze x sa se opreasca in loc, fie si pentru cateva secunda, rezultand astfel o expunere teribila la radiatii.

John Seda, un profesor emerit de biochimie si biofizica, la Universitatea din California, San Francisco, este de parere ca doza de iradiere este mai mare cu vreo 45 % decat au estimat cei de la TSA, care produc aceste scanere.

Scanerele TSA produc cancer, iar autoritatile vor sa ascunda asta

Controlul asupra expunerii la radiatii a fost sporti de catre cercetatori, imediat dupa ce au aflat de anumite cazuri de aparitie a cancerului, in urma scanarilor TSA. Cei de la TSA, au depus eforturi evidente pentru a minimaliza toate aceste lucruri, incercand sa le arunce in derizoriu. Potrivit documentelor FOIA, care au fost obtinute de Centrul Electronic de Informatii Private, s-au descoperit cazuri de cancer si in randul celor care lucreaza cu aceste scanere, iar, la fel TSA a incercat sa minimalizeze toate aceste lucruri evidente.

Documentele FOIA, arata ca un numar mare de lucratori de pe aeroporturi s-au imbolnavit de cancer, au avut accident vascular si diverse boli de inima, pe care, ei nu le aveau. Numeroase studii in domeniul sanatatii efectuate de catre Universitatea Columbia, Universitatea din California etc. au aratat ca dispozitivele TSA vor duce la o crestere a formelor de cancer.

Minciuni propagate despre “siguranta scanerelor”

De pe site-ul infowars.com[2] aflam ca un profesor de inginerie biomedicala, Taly Gilat Schmidt, de la Universitatea Marquette, Colegiul de Inginerie, a constatat (numai el stie cum) ca: “scanerele TSA nu expun pasagerii la radiatii periculoase”.

Acesta a mai publicat in raportul sau, ca radiatiile din aceste scanere ar fi de fapt mai mici decat cele folosite de alte proceduri, care au la baza tot razele x, cum ar fi mamografii. Chiar si alte persoane au recunoscut in raportul sau publicat in Los Angeles Times[3], ca in realitate nu s-a facut niciun fel de cercetare. Acest om Taly Gilat Schimdt, doar s-a bazat pe datele oferite oficiale de firma producatoare de scanere, iar asta explica multe.

SURSE

1. http://well.blogs.nytimes.com/2012/08/06/x-ray-scans-at-airports-leave-lingering-worries/

2. http://www.infowars.com/doctors-advising-pregnant-women-to-avoid-tsa-body-scanners/

3. http://articles.latimes.com/2012/jun/10/business/la-fi-travel-briefcase-20120611

Citiți și...

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul Zamolxe România (DZR)

Departamentul Zamolxe România (DZR) - Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dzr.org.ro