Rusia interzice treptat Halloween-ul in scoli, deoarece are un efect negativ asupra dezvoltarii copiilor !

by Rusia interzice treptat Halloween-ul in scoli, deoarece are un efect negativ asupra dezvoltarii copiilor ! Autoritatile din Rusia au inceput, treptat, sa interzica asa-zisa “sarbatoare” Halloween in scoli, deoarece are un efect negativ asupra dezvoltarii copiilor si ii conditioneaza sa comita fapte rele. Halloween-ul are un efect devastator asupra […]
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Rusia interzice treptat Halloween-ul in scoli, deoarece are un efect negativ asupra dezvoltarii copiilor !

Autoritatile din Rusia au inceput, treptat, sa interzica asa-zisa “sarbatoare” Halloween in scoli, deoarece are un efect negativ asupra dezvoltarii copiilor si ii conditioneaza sa comita fapte rele. Halloween-ul are un efect devastator asupra psihicului fragil al copiilor, chiar si asupra adultilor, deoarece ii transforma pe oameni in labili, acestia dezvoltand un comportament deviant.

Ban Halloween

Mai multe aflam de pe publicatia Active News:

“Autorităţile ruse au început să interzică sărbătorirea Halloween-ului în şcoli deoarece are un efect negativ asupra dezvoltării copiilor. Astfel, şcolile din regiunea ruseasca Arhanghelsk nu vor sărbători Halloween-ului anul acesta, scrie Reporter Virtual, citând Daily Telegraph.

Mai mult, Ministerul regional al Educației și Științei a anuntat că această sărbătoare nu corespunde „valorilor tradiționale rusesti” şi are un impact negativ asupra „copiilor”.

Tot în Rusia, la începutul acestei luni, la Krasnoyarsk, Eparhia locală a Bisericii Ortodoxe Ruse, bazându-se pe aceleași argumente, a cerut autorităților locale sa interzica celebrarea Halloween-ului.

Preotul Maxim Zolotuhin a anuntat pe unul dintre canalele locale de televiziune că, după Halloween, copiii simt de multe ori sentimentul de depresie, deoarece ei nu știu să faca diferenta dintre joacă și realitate.”[1]

O astfel de atitudine ar trebui sa ia si parintii din Romania impotriva Halloween-ului. Nu trebuie sa asteptati ca autoritatile sa faca “ordine” in aceasta nebunie, caci ea este introdusa pe filiera SUA-UE cu scopul de a otravi mintea si sufletul neamului romanesc, mai ales al copiilor. Odata otraviti cu astfel de mizerii, copii vor deveni persoane arogante si agresive, iar o natie de zombie fara sa gandeasca este perfecta pentru Iluminati.

SURSE

  1. http://www.activenews.ro/externe/Rusia-INTERZICE-treptat-Halloween-ul-in-scoala-126113

Citiți și...

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul Zamolxe România (DZR)

Departamentul Zamolxe România (DZR) - Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dzr.org.ro