Rusia a publicat imagini care dovedesc ca avionul malaezian a fost doborat de avioane de lupta ucrainene ! Odiosul, Barack Obama, s-a enervat si a acuzat Rusia ca, "este o mare amenintare pentru lume" !

by La sfarsitul lunii August 2014, fostul diplomat american, Christopher R. Hill, a declarat ca miscarile efectuate de Rusia cu privire la criza din Ucraina, nu inseamna altceva decat ca, “Rusia a tradat Noua Ordine Mondiala”. Rusia, le-a dat o lovitura de gratie, Iluminatilor, asta dupa ce s-a dispus infiintarea […]
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

La sfarsitul lunii August 2014, fostul diplomat american, Christopher R. Hill, a declarat ca miscarile efectuate de Rusia cu privire la criza din Ucraina, nu inseamna altceva decat ca, “Rusia a tradat Noua Ordine Mondiala”. Rusia, le-a dat o lovitura de gratie, Iluminatilor, asta dupa ce s-a dispus infiintarea unei banci, ca si alternativa la FMI si Banca Mondiala, numita BRICS.

Mai multe cititi pe larg aici -> http://www.fara-secrete.ro/putin-a-tradat-noua-ordine-mondiala-spune-un-fost-ambasador-al-sua-rusia-a-fost-scoasa-deja-din-g8.

Rusia demonstreaza ca avionul malaezian, MH17, a fost doborat de avioane de lupta ucrainene, pentru a da vina pe Rusia !

Intr-un articol publicat pe Daily Mail[1], la data de 14 noiembrie 2014, vedem ca Rusia a difuzat imagini, la televiziunea nationala, din care reiese faptul ca avionul malaezian, MH17, n-a fost doborat de catre separatistii prorusi, ci de avioane de lupta ucrainene, asta pentru ca occidentul, sa poata da vina pe Rusia ! De ce ? Vedeti mai sus, Rusia s-a opus, atat distrugerii Ucrainei, ajutand pe fostul presedinte, Ianukovici, sa scape, un presedinte care s-a aratat vehement impotriva UE, dar si pentru faptul ca Rusia, prin asta, a tratat, cum spune si acel dipomat american, “Noua Ordine Mondiala” !

1415993353768_wps_22_Russian_Channel_1_shows_v

Zborul MH 17, avea loc de la Amsterdam spre Kuala Lumpur si a trecut tocmai prin zona estica a Ucrainei, tocmai o regiune “fierbinte”, de conflict. In total 283 de pasageri, inclusiv 80 de copii si 15 membri ai echipajului au murit. Prezentatorul rus, Mihail Leontiev, a prezentat intr-un mod impecabil si profesionist cum s-au intamplat lucrurile in realitate. In imagini se observa un avion de vanatoare, Mig-29, care distruge acel avion de pasageri, Boeing.

1415993366158_wps_23_Russian_Channel_1_shows_v

1415993381753_wps_24_Russian_Channel_1_shows_v

Occidentul, a afirmat in repetate randuri ca avionul a fost doborat de catre rebeli pro-Moscova, folosind un sistem rusesc de rachete BUK, foarte complicat, sistem pe care separatistii nici nu-l aveau in zona, caci n-au putut fi prezentate. Prezentatorul a afirmat ca:

“Astazi avem toate motivele sa aratam cine a distrus in mod deliberat avionul.”

Aceasta emisiune, a avut loc inainte ca liderii Iluminati, sa se intalneasca in Summit-ul francmasonic, G20, care a avut loc la Brisbane in Australia, intre 13-15 noiembrie 2014.

1415993391044_wps_25_Russian_Channel1_video_a_

Ivan Adrievskiy, vicepresedinte al Russian Engineers Union a declarat urmatoarele:

“Vedem o fotografie facuta din spatiu, de pe o orbita mai joasa. De obicei, astfel de imagini sunt luate de dragul de recunoastere a aerului si a solului. Dupa coordonatele fotografiei, putem presupune ca imaginea a fost luata de la un satelit american sau britanic. Am studiat aceasta imagine in detaliu si nu am gasit niciun semn care sa dovedeasca ca ar fi falsa.”

1415991784716_wps_5_Russian_Channel1_video_Iv

1415991810957_wps_6_A_picture_taken_on_Novemb

1415992570964_wps_20_A_picture_taken_on_July_1

Un expert pe nume George Bilt, a fost citat spunand ca, “avionul Boeing a fost impuscat in aer, intr-un, atac clasic al unui avion de vanatoare”.

Summit-ul G20 din Australia al Iluminatilor a avut loc sub o mare tensiune, dupa ce Putin, ia lovit frontal pe Iluminati !

“Preşedintele american Barack Obama a criticat dur Rusia sâmbătă pentru implicarea ei în conflictul din Ucraina, după ce televiziunea de la Moscova a difuzat în cursul zilei imagini despre care pretinde că ar dovedi că avionul malaezian de pasageri a fost doborât în iulie de un avion de luptă, relatează DPA.

‘Agresiunea rusă’ din Ucraina este ‘o ameninţare pentru lume’, a afirmat Obama în marja summitului G20 de la Brisbane, Australia.

Drept exemplu, el a făcut referire la ‘doborârea’ avionului Malaysia Airlines deasupra estului Ucrainei, prezentând condoleanţe pentru cei 38 de australieni care şi-au pierdut viaţa în tragedia aviatică.

Moscova a fost intens criticată pentru presupusa sa implicare în tragedia aeriană, experţii afirmând că avionul malaezian a fost doborât în urma unei explozii similare cu cea provocată de o rachetă sol-aer. Separatiştii proruşi sunt suspectaţi că au doborât avionul, provocând moartea tuturor celor 298 de persoane aflate la bord, deşi aceştia neagă comiterea atacului.

Rusia pretinde însă că avionul de linie a fost doborât de un avion de luptă, iar imaginile din satelit difuzate de televiziunea de stat ar dovedi tocmai acest lucru.

Anchetatorii din Olanda nu au descoperit dovezi că un alt aparat de zbor a zburat în apropiere de avionul de pasageri Boeing 777, care efectua un zbor între Amsterdam şi Kuala Lumpur.

Televiziunea rusă a catalogat ştirea drept una ‘senzaţională’, difuzând-o chiar în perioada în care summitul G20 s-a deschis la Brisbane.”[2]

SURSE

1. http://www.dailymail.co.uk/news/article-2835088/Is-moment-MH17-shot-flew-Ukraine-Russian-state-broadcaster-produces-satellite-images-showing-fighter-jet-attack.html

2. http://www.antena3.ro/externe/declaratia-facuta-de-barack-obama-pe-care-o-asteptau-toti-liderii-lumii-este-o-amenintare-pentru-273743.html

Citiți și...

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul Zamolxe România (DZR)

Departamentul Zamolxe România (DZR) - Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dzr.org.ro