Richard Rockefeller, fiul oligarhului bancher evreu, David Rockefeller, a murit intr-un accident de avion ! Ziua numerologica de 13 iunie are multe semnificatii oculte !

by Puternica familie evreiasca Rockefeller, care alaturi de Rothschild, Warburg si Oppenheimer conduce planeta, a primit o lovitura teribila si anume: moartea fiului lui David Rockefeller, Richard Rockefeller, a murit la data de 13 iunie 2014, intr-un accident de avion. Fara nici un fel de indoiala, in data mortii sale, […]
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Puternica familie evreiasca Rockefeller, care alaturi de Rothschild, Warburg si Oppenheimer conduce planeta, a primit o lovitura teribila si anume: moartea fiului lui David Rockefeller, Richard Rockefeller, a murit la data de 13 iunie 2014, intr-un accident de avion. Fara nici un fel de indoiala, in data mortii sale, 13 iunie 2014, se ascund multe semnificatii ce tin de domeniul numerologiei si a stiintelor oculte. Data de 13, este considerata a fi “zi cu ghinion”, fiind preluata de la masacrarea Cavalerilor Templieri, care s-a realizat din ordinul lui Filip cel Frumos, pe data de 13 octombrie 1307. Supravietuitorii au fost cei care au creat ordine masonice in intreaga Europa pentru a-si duce cunoasterea mai departe.

Publicatia Mediafax.ro ne prezinta stirea:

“Fiul miliardarului şi filantropului american David Rockefeller a murit, vineri, după ce s-a prăbuşit cu un avion ultrauşor în statul american New York, informează presa americană.

Potrivit New York Daily News, avionul ultrauşor în care se afla Richard Rockefeller, în vârstă de 65 de ani, s-a prăbuşit imediat după decolarea de pe aeroportul Westchester, în statul New York.

Richard Rockefeller intenţiona să revină în statul Maine după ce participase la ziua de naştere a tatălui său, David Rockefeller, care a împlinit 99 de ani.

Potrivit anchetatorilor, avionul de tip Piper PA-46 s-a prăbuşit cel mai probabil din cauza unei erori de pilotaj pe fondul condiţiilor meteo nefavorabile.

“Este o teribilă tragedie. Familia este şocată”, a comentat Fraser Seitel, purtătorul de cuvânt al familiei Rockefeller.”[1]

David Rockefeller, este unul dintre cei mai puternici oameni de pe Planeta. Chiar daca el, in prezent se afla intr-un carucior, fiind plin de boli, evident, din cauza rautatii sale, karma, si-a facut inca o data datoria, deoarece nici aceasta planeta nu-i mai suporta pe acesti paraziti.

Grupul Bilderberg cu cei aproximativ 100 de membri ai sai, recrutati din vârfurile puterii financiare, a fost finantat masiv de catre fundatiile Rockefeller si Ford. Prima lui realizare a fost Piata Comuna Europeana, care se preconiza sa devina o uniune politica, la 31 decembrie 1992 (GHK, pp. 38-39). Dar, cum zice Douglas Reed, unul dintre cei mai talentati, mai inimosi si mai lucizi scriitori ai secolului nostru: la mare pericol Dumnezeu le da popoarelor câte o scânteie de inspiratie. Tot anul 1993 a fost punctat de zvârcoliri ale natiunilor europene prinse în capcana, care se împotrivesc unificarii Europei. Practic, toti americanii care participa în Grupul Bilderberg sunt sau au fost membri în CFR.

Mai multe cititi pe larg aici -> http://www.fara-secrete.ro/rockefeller-rothschild-warburg-si-oppenheimer-bancherii-evrei-khazari-care-conduc-planeta.

SURSE

1. http://www.mediafax.ro/externe/fiul-miliardarului-david-rockefeller-a-murit-intr-un-accident-de-avion-12754101

Citiți și...

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul Zamolxe România (DZR)

Departamentul Zamolxe România (DZR) - Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dzr.org.ro