Read Book Challenge – o provocare culturala pentru oameni ! O alternativa sanatoasa la turnatul apei in cap !

by Incep acest editorial, prin a va spune ca sint profund scarbit de toata mizeria pe care o reprezinta, asa zisa competitie numita “Ice Bucket Challenge”. Cum a scos SUA o mizerie pe piata, pe care si-au promovat-o cu ajutorul mass-mediei, cum a fost preluata de tot felul de persoane, […]
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Incep acest editorial, prin a va spune ca sint profund scarbit de toata mizeria pe care o reprezinta, asa zisa competitie numita “Ice Bucket Challenge”. Cum a scos SUA o mizerie pe piata, pe care si-au promovat-o cu ajutorul mass-mediei, cum a fost preluata de tot felul de persoane, iar asta ne arata in ce hal de degradare ne putem afla. Daca iti torni o galeata de apa rece in cap, poate risti sa faci un stop cardiac. Am vazut un clip cu zeci de accidente, soldate cu rani grave, chiar si cativa morti, in urma acestei provocari penibile, pe care multi aiuriti au inceput s-o puna in practica.

Culmea este ca persoana care a venit cu acest concept, a murit prin inec. Ironia sortii ! In acelasi timp, copii si oameni din Africa nu au acces la apa potabila, gratie Iluminatilor care de 50 de ani, exploateaza la maxim poporul african. Se spune ca, “aceasta competitie are un rol benefic pentru ca se strag donatii”. Hai sa fim seriosi, daca cineva poate sa doneze ceva, o va face neconditionat, fara sa-si toarne apa in cap, dar dupa cum vedem, totul este marketing imbinat cu metode hegeliene de distragere a atentiei.

O altfel de provocare, una intectuala !

Zilele astea, am vazut pe facebook, cateva persoane care prezentau 10 carti citite, iar apoi nominalizau alte persoane care sa prezinte la randul lor, tot zece carti citite si tot asa. Ei bine, este timpul ca sa aducem un altfel de concept, daca tot le plac romanilor competitiile si anume: Read Book Challenge !

Dupa modelul observat la cateva persoane pe facebook, va voi prezenta si eu top 10 autori studiati, din multi autori pe care i-am studiat de-a lungul timpului, pe care vi-i recomand, impreuna cu lucrarile studiate de ei:

1. Radu Cinamar – “Viitor cu cap de mort”, “12 zile o initiere secreta”, “Misterul din Egipt”, “Pergamentul Secret”.

2. Jan Van Helsing – “Cine conduce planeta vol.2”, “Organizatiile secrete si puterea lor in secolul XX”, “Copiii Mileniului III”, “Minciuni milenare”, “Omul negru a venit”, “Sa nu atingi aceasta carte”, Organizatia Soarelui Negru: loja celui de-al Treilea Reich”, “Organizatiile secrete: exista un plan”

3. David Icke – “Secretul Suprem”, “Copiii Matricei”, “Si adevarul va va face liberi”

4. Preston Nichols – “Proiectul Montauk: experimente in timp”, “Piramidele din Montauk”, “Intalnire in Pleiade”, “Ordinul Soarelui Negru”, “Muzica timpului”, “Conexiunea Extraterestra”, “Intalnire in Pleiade”, “Montauk revizitat: aventuri in sincronicitate”, “Piramidele din Montauk”

5. Ted Andrews – “Cum sa vezi si sa interpretezi aura”

6. Aryana Havah – “Inuaki reptilianul din mine”, “De la Zamolxe spre Noua Era”, Christofor magul din Carpati”, “Anunnaki vs. Anunnaki”, “Viata pe Pamant incotro”

7. Sigmund Freud – “Vis si telepatie”, “Filozofia sexului”

8. Swami Vishu – “Puterea mintii: descoperirea si disciplinarea fortei mentale”

9. Arthur Koestler – “Al treisprezecelea trib”

10. Marshall B. Gardner – “A Journey to the Earth’s Interior or Have the Poles Ever Been Discovered?”

Acestea fiind spuse, eu va provoc pe toti cei care nu ati studiat acesti autori s-o faceti, iar daca fiecare dintre voi, aveti o provocare de acest fel, nu ezitati s-o faceti !

Citiți și...

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul Zamolxe România (DZR)

Departamentul Zamolxe România (DZR) - Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dzr.org.ro