RCS-Galileo – un soft special permite ascultarea telefonului chiar daca este inchis ! Acest program poate accesa camera video, internetul si multe aplicatii din meniu !

by Iata cat de departe s-a ajuns cu ascultarea telefoanelor, aceasta mentalitate bolsevica, a fostilor activisti de partid, care s-au deghizat in “democrati”, ce ne ameninta lumea libera in care vrem multi sa traim. Edward Snowden, a reusit intr-un timp foarte scurt, ca si fost agent NSA, sa atraga atentia […]
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Iata cat de departe s-a ajuns cu ascultarea telefoanelor, aceasta mentalitate bolsevica, a fostilor activisti de partid, care s-au deghizat in “democrati”, ce ne ameninta lumea libera in care vrem multi sa traim. Edward Snowden, a reusit intr-un timp foarte scurt, ca si fost agent NSA, sa atraga atentia multor oameni cu privire la viata lor privata, care devine din ce in ce mai violata de catre guverne, cum se intampla in SUA.

In Romania, tot felul de persoane doresc inregistrarea celor care cumpara cartele pre-pay, inregistrarea celor care folosesc internet, inregistrarea celor care detin site-uri. Acest caracter absolut maniac, de a centraliza, centraliza si iarasi centraliza, este un caracter bolsevic, pe care noi trebuie sa-l combatem cu forta.

Iata un exemplu concret, hacker-ii italieni din guvern, au creat un soft, care permite accesarea telefonului, chiar daca este oprit. De asemeni se poate accesa si camera video, microfonul si alte aplicatii din cadrul telefoanelor “smartphone” (n.tr. telefoane inteligente).

5

Citez de pe site-ul moldovean independent.md:

“Aplicaţia folosită se numeşte RCS/Galileo şi e concepută de o companie italiana, The Hacking Team. Ea permite accesul total la datele de pe telefon, permiţând inclusiv activarea microfoanelor pe dispozitive cu Android, iOS şi BlackBerry.

Două postări, una aparţinând Citizen Lab şi o alta de la Kaspersky au oferit documentaţie privind softul italienilor. Specialiştii în securitate spun că bucăţi din softul celor de la The Hacking Team s-ar regăsi într-un troian care ar fi fost modificat pentru a arăta ca un news reader pentru limba arabă, scrie techcrunch.com.

Iată ce poate face softul italienilor:

● Poate controla Wi-Fi, GPS, GPRS
● Înregistra voce
● Email
● SMS, MMS
● Cookie-uri
● Site-ul accesate
● Agenda telefonică
● Jurnalul apelurilor
● Notiţe
● Calendar
● Lista aplicaţiilor
● Schimbare de SIM
● Microfon live
● Camera foto
● Chat
● Skype
● Viber
● Capturi de ecran
● Taste apăsate”[1]

P.S. Cand va alegeti un telefon inteligent, ar trebui sa va ganditi si cu privire la faptul ca tocmai inteligenta telefonului, va fi ostila vietii voastre private !

SURSE

1. http://independent.md/foto-cum-ti-se-poate-asculta-telefonul-chiar-si-atunci-cand-e-inchis-iata-cat-e-de-simplu/#.U62yl3by-CN

Citiți și...

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul Zamolxe România (DZR)

Departamentul Zamolxe România (DZR) – Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință.

Contact: office@dzr.org.ro