Rasism sionist: Roman de dragoste interzis de Ministerul Educatiei din Israel, pe motiv ca relatia dintre o femeie israelianca si un barbat palestinian ar putea ameninta “identitatea evreiasca”

by Rasism sionist: Roman de dragoste interzis de Ministerul Educatiei din Israel, pe motiv ca relatia dintre o femeie israelianca si un barbat palestinian ar putea ameninta “identitatea evreiasca” Stirea pe care o veti citi in acest articol este scandaloasa, Israelul lui Rothschild, ne arata inca odata doctrina rasista si […]
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Rasism sionist: Roman de dragoste interzis de Ministerul Educatiei din Israel, pe motiv ca relatia dintre o femeie israelianca si un barbat palestinian ar putea ameninta “identitatea evreiasca”

Stirea pe care o veti citi in acest articol este scandaloasa, Israelul lui Rothschild, ne arata inca odata doctrina rasista si xenofoba, care are la baza Sionismul si Marxismul – doua ideologii care stau la baza asa-zisului “stat” Israel.

496685

Postul B1 TV prezinta pe larg informatia halucinanta:

“Ministerul Educației din Israel a interzis un roman de dragoste în care este prezentată relația între o femeie israeliană și un bărbat palestinian , pe motiv că amenința indentitatea evreiască. Decizia ministrului reprezintă o premieră și a fost criticată dur de liderii politici, care au spus că guvernanții nu fac altceva decât să țină învățământul israelian departe de valori precum egalitatea și libertatea, informează DW.de.

Cartea trebuia sa fie predată în orele de literatură din școli, în urma unei recomandări venite de la o comisie de academicieni, însă ministrul Educației, Naftali Bennet a decis să interzică romanul de dragoste. Este pentru prima dată în istoria Israelului când autoritățile interzic o carte, iar motivul prezentat a fost ca idila dintre o femeie din Israel și un bărbat palestinian afectează identitatea evreiească.

Liderii politici de stanga dar și artiști sau oameni simpli și-au manifestat indignarea față de decizia luată de ministerul Educației.

Bennett boicotează o carte excelentă recomandată de un comitet profesionist. Ei fac acest lucru pentru că în carte se vorbeşte despre o poveste de dragoste dintre un evreu şi un arab. Ministerul vrea să purifice sistemul de învățământ din Israel departe de valori cum ar fi pluralismul, libertatea și egalitatea, a precizat intr-un mesaj pe facebook liderul partidului Meretz, Zehava Galon- liderul Partidului.”[1]

“Ameninta identitatea evreiasca!”

Intrebare de bun simt: care “identitate evreiasca” ? Poate vreti sa spuneti “identitatea khazara”, in niciun caz “identitatea iudaica”, deoarece voi, sionistii lui Rothschild, adica 95% dintre cei care v-ati autointitulat “evrei”, nu sunteti altceva decat urmasii khazarilor, care in timpul regelui Bulan s-au convertit la religia Iudaica in anul 740 e.n.

Voi nu vorbiti ebraica, ci idis, o limba cu un dialect german, nicidecum ebraic. Marea Enciclopedie Iudaica, la cap. IV, pag. 1-5, descrie pe larg modul cum poporul khazar s-a convertit la Iudaism, acestia devenind “evrei”.

Dincolo de aceste aspecte istorice, care-i deranjeaza pe sionisti, daca cineva intr-o alta tara din Europa si nu numai, ar fi avut o astfel de atitudine fata de un roman de dragoste, sa spunem, dintre un evreu si o persoana de orice alta nationalitate, imediat s-ar fi sesizat toate ONG-urile lui Rothschild, strigand cat pot de tare: “antisemitism!”

In acest caz, lumea foarte putin reactioneaza. Nu-i prima data cand se intampla asa ceva si, desigur, nici ultima oara. Scriitorul evreu-american, Jack Bernstein, a expus toate aceste atitudini rasiste ale Israelului in cartea sa, “Viata unui evreu-american in rasistul-marxist Israel” si la scurt timp a fost asasinat, de MOSSAD, dupa cate se pare.

SURSE

  1. http://www.b1.ro/stiri/externe/roman-de-dragoste-interzis-de-ministerul-educatiei-din-israel-pe-motiv-ca-relatia-dintre-o-femeie-israeliana-si-un-barbat-palestinian-ar-putea-ameninta-identitatea-evreiasca-135975.html
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul Zamolxe România (DZR)

Departamentul Zamolxe România (DZR) - Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dzr.org.ro