Racheta regelui mayas Pacal cel Mare – un basorelief unde este reprezentat Pacal aflandu-se la bordul unei nave ! Acest basorelief continua sa incite mintile istoricilor si arheologilor !

by America Centrala a gazduit printre cele mai avansate popoare de pe Planeta cum ar fi: incasii, mayasii si aztecii. Acestia au disparut intr-un mod misterios pentru istorici, iar pentru alti cercetatori din cadrul istoriei alternative, cum ar fi Jan Van Helsing, acestia s-ar fi retras in Centrul Pamantului prin […]
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

America Centrala a gazduit printre cele mai avansate popoare de pe Planeta cum ar fi: incasii, mayasii si aztecii. Acestia au disparut intr-un mod misterios pentru istorici, iar pentru alti cercetatori din cadrul istoriei alternative, cum ar fi Jan Van Helsing, acestia s-ar fi retras in Centrul Pamantului prin tunelurile ce duc intr-acolo. Civilizatiile antice, continua sa socheze comunitatea stiintifica datorita artefactelor ce sint descoperite, artefacte, care de multe ori nu fac decat sa zdruncine niste teze conservatorii emise de niste “ilustrii” istorici si arheologi.

Nu uitati de avioanele civilizatiei precolumbiene Quimbaya -> http://www.fara-secrete.ro/avioanele-antice-ale-civilizatiei-precolumbiene-quimbaya.

Regele Pacal cel Mare (603 – 683 i.e.n.), in ultimii ani a provocat multa panica, asta datorita faptului ca, calendarul sau mayas, de o complexitate uluitoare, se sfarsea, brusc, pe data de 21 decembrie 2012. Neintelegerea unor cicluri din cadrul acestui calendar si specularea lor intr-o forma tendentios-negativa, au creat pana la data “fatidica” 21 decembrie 2012, o serie de frici in lume. Dupa ziua “fatidica”, care a reprezentat si o strategie de marketing (afacere), apele au inceput sa se limpezeasca.

In acest articol avem “Racheta Regelui Pacal”, asa cum a fost denumita, reprezinta un basorelief aflat in mormantul sau, unde se vede cum acest rege sta intr-o masinarie complexa si asteapta sa… decoleze. Trebuie precizat ca mormantul lui Pacal a fost descoperit in 1952 de catre arheologul mexican Alberto Ruz Lhuillier. Aceasta descoperire este considerata ca fiind una dintre cele mai mari descoperiri din Mezoamerica.

racheta pacal cel mare

Accesul la mormant, este oarecum dificil, deoarece acesta se afla la 22 m adancime. Istoricii, cand au vazut aceasta imagine cu acel dispozitiv de zbor, au incercat o explicatie, pe care deobicei nu o folosesc, deoarece este o explicatia impanata de simbolism si metafore, iar noi stim ca arheologii, au un limbaj clar, precis, concis. Acest lucru ma surprinde caci consider o incercare de a devia de la o posibila explicatie rationala pe care o pot lansa.

Explicatia isticilor si arheologilor !

Ei spun ca aceasta imagine il reprezinta pe Pacal renascut (reincarnat). Acestia mai spun ca Pacal se afla intr-un “sfant copac”, care ar reprezenta cele trei planuri cosmice: lumea dedesubt, pamantul si cerul. Acel “copac” (racheta), este impanata cu un sarpe, ce are doua capete si forma de pasare, avand o simbolistica reptiliana, avand in vedere, ca zeii-sarpe (Anunnaki) s-au implicat masiv si in cultura mayasa, lucru usor de inteles, pentru ca ei nu aveau de unde sa obtina cunoasterea tehnologica, astronomica si secretul de a construi piramide.

Explicatia adeptilor extraterestrilor antici !

“Alți cercetători au venit cu teoria cum că personajul în cauză este unul care se îndreaptă spre lumea de apoi. Conform tradiției maya, Prof. Linda Schele si Prof. David Freidel descriu această lume ca fiind una a fricii, care se poate afla fie în interiorul planetei sau undeva departe în Calea Lactee. În aceste condiții, ar fi nevoie de o navă spațială pentru ca personajul să ajungă în acel loc situat în centrul galaxiei noastre.

Cu toate că au existat numeroase opinii contradictorii, cercetătorii au căzut de acord în cele din urmă asupra faptului că scheletul din sarcofag ar fi aparținut lui Pascal. Pe marginea desenului există mai multe date care indică faptul că prințul s-ar fi născut pe data de 22 Martie în anul 603 al erei noastre. La vârsta de 12 ani şi 125 de zile este încoronat ca şi domn în Palenque, la 23 de ani se căsătoreşte cu o femeie de viţă nobilă care moare în vârstă de 46 ani. Pascal moare la vârsta de 80 de ani şi 158 de zile.

Ciudățenia intervine în momentul în care cadavrul din sarcofag a fost supus unor teste de laborator și s-a demonstrat că de fapt regele Pascal avea când murise doar 40 de ani. Cel puțin așa indică corpul găsit în acel mormânt. Și atunci unde sunt ceilalți 40 de ani care lipsesc din vârsta marelui conducător? Un alt fapt bizar este nasul regelui. El pare să fi fost atipic pentru că, așa cum o arată și scheletul, pornea din mijlocul frunții și era extrem de mare, așa cum nu mai găsești la nicio fiinţă umană.

Teoria care încearcă să explice aceste discrepanțe se referă la faptul că acest rege mayaș ar fi fost răpit sau a plecat de bună voie în spațiu folosindu-se de o navă extraterestră. În acest fel se pot explica cei 40 de ani lipsă, timp în care Pascal ar fi fost instruit de către reprezentanții civilizației extraterestre respective.

sarcofag Misterul sarcofagului în care a fost înmormântat regele mayaș care a fost răpit de extratereștri

.Faptul că astfel de cazuri de “răpiri” făcute de zei sunt deseori semnalate începând cu mitologia nu exclude ca un astfel de lucru să i se fi întâmplat şi lui Pascal. Totuşi lipsa sa nu este notată niciunde în inscripțiile găsite în “Templul inscripțiilor” sau în alte locuri din Palenque.”[1]

Fara nici un fel de indoiala, ideile converg catre extraterestrii antici in acest caz. Mai multe despre descoperiri arheologice care au socat oamenii de stiinta, istorici si arheologici, am scrisi aici un top 10 -> http://www.fara-secrete.ro/10-descoperiri-arheologice-pe-planeta-care-demonstreaza-cat-de-avansati-erau-oamenii-din-antichitate.

SURSE

1.

Citiți și...

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul Zamolxe România (DZR)

Departamentul Zamolxe România (DZR) - Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dzr.org.ro