Putin: “CIA, NATO sau chiar un copil minor pot fi în spatele atacurilor cibernetice atribuite Rusiei”

by “Putin: CIA, NATO sau chiar un copil minor pot fi în spatele atacurilor cibernetice atribuite Rusiei Atacurile cibernetice care au vizat campania electorală din Statele Unite s-ar putea să fi fost organizate de hackeri ai serviciilor americane, care le-au atribuit Rusiei, afirmă președintele rus, Vladimir Putin, sugerând, potrivit NBC, […]
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

“Putin: CIA, NATO sau chiar un copil minor pot fi în spatele atacurilor cibernetice atribuite Rusiei

Atacurile cibernetice care au vizat campania electorală din Statele Unite s-ar putea să fi fost organizate de hackeri ai serviciilor americane, care le-au atribuit Rusiei, afirmă președintele rus, Vladimir Putin, sugerând, potrivit NBC, posibila implicare a Agenției Centrale de Informații (CIA).
Dacă în răspunsul public dat spre deliciul asistenței numeroase, Putin a mizat pe cartea umorului, în interviul pe care i l-a acordat jurnalistei de la NBC, Putin a fost extrem de dur și de precis. Atacurile cibernetice care au vizat campania electorală din Statele Unite s-ar putea să fi fost organizate de hackeri ai serviciilor americane, care le-au atribuit Rusiei, a spus Putin în interviul pe care i l-a acordat jurnalistei NBC.
 Referindu-se la acuzațiile SUA care atribuie Rusiei intervenția în alegerile prezidențiale din SUA, câștigate de Trump, Putin a spus:
„Hackeri pot fi oriunde. Pot fi în Rusia, în Asia, chiar și în America, în America Latină. Pot fi hackeri chiar și în Statele Unite, reușind să atribuie vina în mod abil și profesionist Rusiei. Vă puteți imagina așa ceva? În mijlocul unei lupte politice?! Potrivit unor calcule, le-a convenit să facă publice unele informații, astfel că le-au dezvăluit, atribuindu-le Rusiei. Vă puteți imagina așa ceva? Eu pot”.
Rugat să să comenteze declarațiile agențiilor de informații americane care spun că dețin dovezi că el a intervenit personal și că a fost implicat într-o campanie sub acoperire împotriva lui Hillary Clinton și în beneficiul lui Donald Trump. „Adresele IP pot fi inventate. Și un copil minor, ca fiica ta, ar putea face asta. Asta nu este o dovadă,” a răspuns Putin.
De asemenea, el a spus că acuzațiile americane despre Rusia îi amintesc de dezinformarea antisemitismului care dă întotdeauna vina pe evrei.”[1]

SURSE

  1. http://www.activenews.ro/externe/Putin-CIA-NATO-sau-chiar-un-copil-minor-pot-fi-in-spatele-atacurilor-cibernetice-atribuite-Rusiei-143714
  2. Foto: Internet
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul Zamolxe România (DZR)

Departamentul Zamolxe România (DZR) – Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință.

Contact: office@dzr.org.ro