Propaganda SUA si UE sustine ca opozantii gazelor de sist sunt platiti de Rusia ! Rusine tuturor mincinosilor si escrocilor care sustin asta !

by Nu e zi de la Dumnezeu (Zei), ca propaganda SUA si UE, aia “foarte democratica”, asezonata cu homosexuali, lesbiene, transexuali si bisexuali, sa stea locului. Nu e prima data cand mincinosii “democratiei”, ne acuza pe noi, romani simpli, care o ducem greu, cum ca noi “suntem finantati de catre […]
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Nu e zi de la Dumnezeu (Zei), ca propaganda SUA si UE, aia “foarte democratica”, asezonata cu homosexuali, lesbiene, transexuali si bisexuali, sa stea locului. Nu e prima data cand mincinosii “democratiei”, ne acuza pe noi, romani simpli, care o ducem greu, cum ca noi “suntem finantati de catre Compania rusa Gazprom, pentru a ne opune exploatarii gazelor de sist”.

impotriva gazelor de sist

Bai aiuritilor, Companiile petroliere din America, ale Standard Oil, create de evreul David Rockefeller, au distrus zone intregi din America, zona Amazonului si nu numai, prin fracturarea hidraulica, lasand acele pamanturi, pur si simplu sterpe. Noi stim ca voi sunteti niste mincinosi patologici, dar totusi e bine ca-n patologia voastra, continuati in a va face de ras.

GAZUL-DE-SIST-SCHEMA-EXTRACTIE-SI-POLUARE-PANZA-FREATICA

Citez o mizerie de articol publicata pe Antena3.ro, preluandu-se o stire din The New York Times:

“Compania rusă Gazprom a contribuit la finanţarea acţiunilor de protest din Europa, inclusiv din România, faţă de exploatarea gazelor de şist, scrie cotidianul The New York Times, citând oficiali români şi lituanieni.

Gazprom, un gigant în domeniul energiei aflat sub controlul statului rus, are în mod clar interesul de a împiedica ţări dependente de gazele ruseşti să dezvolte surse alternative de energie, păstrându-şi astfel piaţa energetică şi menţinând un instrument puternic de politică externă pentru Kremlin, explică oficiali citaţi de The New York Times.

“Am fost de-a dreptul şocat de izbucnirea protestelor faţă de gazele de şist”, afirmă primarul comunei Pungeşti, Mircia Vlasa, citat de publicaţia americană. “Noi nu avuseserăm proteste aici şi, dintr-o dată, erau peste tot. Toate problemele provin de la compania Gazprom”, consideră primarul comunei vasluiene.

Ideea că Rusia ar fi alimentat protestele faţă de exploatarea gazelor de şist este susţinută şi de oficiali din Lituania, deşi nu există dovezi materiale clare în acest sens, notează cotidianul The New York Times.

Gazprom a negat permanent acuzaţiile privind implicarea în acţiunile de protest, dar dovezile circumstanţiale şi suspiciunile specifice Războiului Rece au contribuit la alimentarea preocupărilor privind implicarea Rusiei, adaugă publicaţia.”[1]

SURSE

1. http://www.antena3.ro/romania/cum-s-a-implicat-rusia-in-romania-operatiunile-gazprom-date-in-vileag-de-ny-times-275529.html

Citiți și...

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul Zamolxe România (DZR)

Departamentul Zamolxe România (DZR) – Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință.

Contact: office@dzr.org.ro