Proiect socant al Ministerului de Interne: Romanii fortati sa-si cedeze casele si bunurile catre NATO, "pentru a fi aparati de teroristi si Rusia" !

by Politicienii corupti ai SUA-UE, din Romania, care au distrus 1256 de fabrici si uzine, si care au indatorat Romania la FMI si Banca Mondiala cu o suma ce intrece orice imaginatie (peste 100 miliarde de euro), ca niste sclavi umili si lingai ai “democratilor” din SUA-UE, care se ocupa […]
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Politicienii corupti ai SUA-UE, din Romania, care au distrus 1256 de fabrici si uzine, si care au indatorat Romania la FMI si Banca Mondiala cu o suma ce intrece orice imaginatie (peste 100 miliarde de euro), ca niste sclavi umili si lingai ai “democratilor” din SUA-UE, care se ocupa pe aceasta Planeta numai cu provocat razboaie, pentru a captura resurse, au venit cu un proiect legislativ socant !

A-PEOPLE-AWAKE

nato_north_atlantic_terrorist_organization

Potrivit acestui proiect dement, al acestor corupti, romanii vor fi obligati sa-si puna la dispozitia “partenerilor strategici” toate bunurile pe care acestia le detin, asta pentru “a fi in siguranta ca nu ne vor ataca teroristii”. Faptul ca se duce un atac concentrat asupra oamenilor, asupra libertatilor lor, in virtutea Noii Ordini Mondiale si a Guvernului Mondial este deja limpede. Evreul James Paul Warburg a spus in fata Senatului american, la data de 7 februarie 1950 urmatoarele:

“Vom avea un Guvern Mondial fie ca ne place sau nu. Intrebarea care se pune este daca acest Guvern Mondial va fi instaurat prin libera consimtire sau prin cucerire.”

Astfel de declaratii sunt cu teancu, daca ar fi sa le punem cap la cap. Mai multe, pe larg, aici -> http://www.departamentul-zero.ro/noua-ordine-mondiala-a-iluminatilor-si-guvernul-masonic-mondial-un-cosmar-pentru-omenire.

Intr-un articol al publicatiei Ziarul Ring, aflam de acest proiect legislativ, dement, motiv pentru care sustinatorii sai ar trebui sa li se faca un control de specialitate:

“Potrivit unui proiect al Ministerului de Interne, românii ar putea fi forţaţi să muncească şi să-şi cedeze bunurile în cazul exerciţiilor militare ale NATO pe teritoriul nostru. Ministerul Afacerilor Interne (MAI) pregăteşte modificări şocante ale Legii privind rechiziţionările de bunuri şi prestările de servicii în interes public.

Dacă, până acum, bunurile puteau fi rechiziţionate, iar oamenii puteau fi obligaţi să presteze muncă doar în perioada declarării stării de mobilizare a forţelor armate ori a stării de asediu, potrivit proiectului legislativ al MAI, aceste lucruri se pot întâmpla şi pe timpul desfăşurării exerciţiilor şi antrenamentelor de mobilizare ce presupun trageri, manevre militare şi operaţiuni în ansamblu pentru instrucţia trupelor NATO.

„Este necesară optimizarea capacităţii de intervenţie în situaţii de criză, a procedurilor de acţiune şi luarea măsurilor necesare pentru a răspunde schimbărilor majore din mediul de securitate regional de la graniţele NATO, precum şi descurajarea provocărilor şi ameninţărilor la adresa teritoriilor şi populaţiilor ţărilor membre ale Alianţei Nord-Atlantice”, se arată în expunerea de motive a proiectului de act normativ.

“Este o aiureală totală, să înfricoşeze lumea că vine nu ştiu cine peste noi şi atunci ne pot lua casele şi bunurile. Ar putea să fie mai mult decât o adaptare la legislaţia specifică din ţările membre NATO, să fie un exces de zel, şi asta nu m-ar surprinde”, ne-a declarat Gheorghe Tinca, fost ministru al apărării.

Starea de alertă obligă la muncă forţată Proiectul de lege mai introduce obligativitatea prestării muncii în folosul comunităţii şi posibilitatea rechiziţionării bunurilor şi în cazul decretării stării de alertă pe timp de pace. Starea de alertă se declară potrivit Ordonanţei de Urgenţă nr. 21/2004 şi se referă la punerea imediată în aplicare a planurilor de acţiuni şi măsuri de prevenire, avertizarea populaţiei, limitarea şi înlăturarea consecinţelor situaţiei de urgenţă şi poate fi decretată de primari şi prefecţi în zonele inundate sau înzăpezite.

„Nu am avut situaţii până acum de declarare a stării de alertă nici la mineriada de pe vremea lui Constantinescu, doar dacă ar fi intrat minerii în Bucureşti se decreta starea de alertă. Dar este periculoasă introducerea stării de alertă în această lege pentru că găseşti un nebun care declară starea de alertă şi a doua zi se iau măsurile pe care le doreşte. Trebuie mare atenţie la asemenea lucruri.

Ar trebui să se dezbată serios un astfel de proiect legislativ, pentru că este o zonă foarte delicată. Eu am o vorbă: «Nu trebuie lăsat briciul pe mâna maimuţei, este periculos». Ar trebui analizată legea cu jurişti şi cu oameni de specialitate militară”, ne-a precizat Costin Georgescu, fost director al Serviciului Român de Informaţii.

Liste cu angajaţi şi meseriile lor Potrivit proiectului de lege al MAI, angajatorii vor fi obligaţi să comunice autorităţilor numele şi calificările salariaţilor, pentru ca aceştia să poată fi utilizaţi la muncile în folosul comunităţii. Refuzul de a comunica aceste date va fi sancţionat cu amendă de până la 25.000 de lei.

Persoanele fizice care refuză să-şi pună la dispoziţie bunurile supuse rechiziţionării sau refuză să muncească pe timpul stării de alertă vor fi amendate cu 5.000 de lei. 5.000 de lei este amenda pentru cei care refuză să se supună legilor pe timpul stării de alertă. „Nu cred că îl descurajez eu pe Putin că am listele de la firme cu oamenii şi calificările lor şi îi chem pe ăştia să muncească.”, Gheorghe Tinca, fost ministru al apărării.”[1]

Desi in Europa, dar si in lume, oamenii au inceput sa-si dea seama ca NATO este ceea ce Iluminatii ar numi “Armata Globala”, care are zeci de baze peste tot in lume, fie “pentru a ne apara de teroristii finantati de ei”, fie, mai nou, “pentru a ne apara de Putin”. Sa nu uitam ca NATO, in anii ’70 a orchestrat Operatiunea Gladio din Italia, in baza careia au comis zeci de atentate teroriste, dand ulterior vina pe socialistii comunisti.

Mai multe pe larg aici -> http://www.departamentul-zero.ro/operatiunea-gladio-zeci-de-atentate-teroriste-planificate-de-nato-cia-si-mi6-in-europa.

De asemenea, in SUA, in anii ’50 s-a pus la cale Operatiunea Nortwoods, in baza careia trebuiau sa se comita atentate teroriste impotriva cetatenilor americani, dandu-se ulterior vina pe Fidel Castro, Cuba urmand sa fie invadata dupa un plan al generalilor americani. Operatiunea i-a fost prezentata lui John Fitzgerald Kennedy, acesta refuzand-o cu vehementa.

Mai multe cititi pe larg aici -> http://www.departamentul-zero.ro/operatiunea-northwood-dovada-cutremuratoare-ca-sua-a-pus-la-cale-actiuni-teroriste-impotriva-cetatenilor-americani.

SURSE

1. http://www.ziarulring.ro/stiri/eveniment/263252/2015/Ne-PREGATIM-de-RAZBOI-Romanii-ar-putea-fi-OBLIGA-I-sa-isi-PUNA-CASELE-la-dispozitia-Nato-

Citiți și...

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul Zamolxe România (DZR)

Departamentul Zamolxe România (DZR) - Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dzr.org.ro