Procurorul General al Romaniei doreste Legea Big Brother pentru a ne apara de terorismul fantasmagoric ! Legea "Big Brother" a mai fost declarata de Curtea Constitutionala ca fiind neconstitutionala !

by Procurorul General al Romaniei, Tiberiu Nitu, un individ care nu face doi lei, caci atenteaza la drepturile cetatenesti ale romanilor, garantate si protejate de Constitutie, profitand, impreuna cu SRI, de operatiunea sub Drapel Fals desfasurata in Franta, la data de 7 ianuarie 2015, in urma carora jurnalistii de la […]
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Procurorul General al Romaniei, Tiberiu Nitu, un individ care nu face doi lei, caci atenteaza la drepturile cetatenesti ale romanilor, garantate si protejate de Constitutie, profitand, impreuna cu SRI, de operatiunea sub Drapel Fals desfasurata in Franta, la data de 7 ianuarie 2015, in urma carora jurnalistii de la o publicatie de satira, au fost ucisi de “teroristii ISIS”.

patriotactsurveillance

Tot “atacul terorist” din Franta, a fost, asa cum am spus, orechestrat in mod deliberat de Serviciile Secrete, al caror rol este acela de a rapi Libertatile Civile ale oamenilor, prin asa-numitele “legi anti-terorism”, al caror rol este acela de a restrange aceste drepturile oamenilor, ducandu-i intr-un final care un super-stat totalitar, caci asta reprezinta Globalizarea, respectiv Noua Ordine Mondiala.

Mai multe despre tragicul eveniment aici -> http://www.fara-secrete.ro/atentatul-terorist-din-franta-o-operatiune-sub-drapel-fals-pusa-la-punct-de-serviciile-secrete.

Stirea cu afirmatiile sale a fost publicata in AgerPres.ro si mi-a provocat un fior reci pe sira spinarii, dar fara sa fiu uimit. Uimit nu puteam fi, caci ca scriitor de conspiratii, aceste planuri oculte imi sunt cunoscute, datorita multor carti din domeniul conspiratiilor studiate.

Citez:

“Legile privind cartelele preplătite și retenția datelor ar putea constitui instrumente potrivite de luptă împotriva terorismului, dacă ar fi în vigoare, a susținut joi procurorul general Tiberiu Nițu.

“Pentru o prevenire eficientă a actelor de terorism avem nevoie de instrumente potrivite și legile privind cartelele preplătite și retenția datelor ar putea constitui astfel de instrumente potrivite, dacă le-am avea. Se impun a fi adoptate legi eficiente care să poată constitui instrumente foarte bune pentru a putea preveni actele de terorism. Ați menționat ce se întâmplă la Paris… Uitați-vă ce înseamnă să încerci să combați! E groaznic ceea ce se întâmplă!”, le-a declarat Nițu jurnaliștilor, la sediul Consiliului Superior al Magistraturii.

Potrivit lui, asemenea acte normative sunt “imperios necesare”, astfel că nicio măsură în sprijinul luptei împotriva terorismului nu poate fi considerată “disproporționată” în raport cu faptele.

“Important este să putem preveni, iar ca să putem preveni avem nevoie de instrumente potrivite și astfel de acte normative care să ne poată permite să anticipăm, să cunoaștem ce fac astfel de oameni sunt nu extrem de binevenite, sunt imperios necesare. Și noi am luat toate măsurile, ne-am implicat alături de alte instituții pentru a adopta astfel de legi. Pentru a acționa ferm împotriva teroriștilor și pentru a putea preveni actele de terorism, nicio măsură nu poate părea ca fiind disproporționată”, a adăugat Nițu.

Procurorul general a precizat că în prezent nu există dosare de terorism la parchete, ceea ce înseamnă că instituțiile cu atribuții în domeniu își fac bine treaba.

“E foarte bine că nu avem dosare. Am avut dosare, știu că au fost vreo două, dar nu de gravitatea sau de amploarea a ceea ce s-a întâmplat la Paris. Important este să nu avem dosare. Pentru că a avea dosare înseamnă să combați, iar a nu avea dosare înseamnă că ai o prevenire eficientă și foarte bună. Nu avem motive să ne îngrijorăm. Vă asigurăm că și noi, Parchetul de la lângă Înalta Curte de Casație, dar în special serviciile specializate în prevenirea, depistarea și anticiparea acestor fapte își fac foarte bine treaba și noi susținem activitatea acestor instituții”, a subliniat Tiberiu Nițu.”[1]

Procurorul General al Romaniei sustine o masura anticonstitutionala ! DEMISIA !

Tiberiu Nitu, o sluga a SUA si UE, impreuna cu toti cei din Consiliul Suprem al Magistratorii, dar si cu cei din Inalta Curte de Casatie si Justitie, care au tupeul sa ne vorbeasca noua de “Stat de Drept”, tocmai sustin o LEGE DECLARATA CA FIIND NECONSTITUTIONALA. Fostul Ministru de Externe, Titus Corlatean, invitat la Antena 3 in emisiunea “Subiectiv” cu Razvan Dumitrescu a declarat ca, “restrangerea unor libertati cetatenesti este necesara in acest caz.”.

Mircea Badea, un om care este tinta multor critici, a scris pe pagina sa de Facebook, despre ce va vrea SRI, aticipand ca autoritatile francmasonice ale “Statului de Drept” vor specula aceasta Operatiune sub Drapel Fals, pentru a-si justifica anumite legi neconstitutionale cum este Legea “Big Brother”.

Legea “Big Brother” presupune urmatoarele:

1. Vanzarea cartelelor prepay doar cu buletinul.

2. Conectarea la retelele publice de internet wifi doar cu buletinul.

3. Accesul SRI-ului in computerele romanilor, dupa o eventuala inmatriculare a computerelor.

Ati zice ca este o nebunie ce cititi, dar chiar este o mare NEBUNIE, promovata si propagata de acesti indivizi mizerabili, vanduti, atat fizic, cat si sufleteste catre SUA/UE. Presa din Romania este principala vinovata pentru a folosit acest incident, speculandu-l in fata oamenilor, exact ca in Principiul Hegelian al Manipularii (Problema <-> Reactie <-> Solutie).

SURSE

1. http://www.agerpres.ro/justitie/2015/01/08/tiberiu-nitu-legile-privind-cartelele-preplatite-si-retentia-datelor-instrumente-potrivite-impotriva-terorismului-10-06-01

Citiți și...

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul Zamolxe România (DZR)

Departamentul Zamolxe România (DZR) - Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dzr.org.ro