Procurorii securisti ai DNA doresc sa verifice si chatul de pe Facebook, Yahoo Messenger, Twitter si World of Warcraft ! Asta este mentalitatea unor securisti profund bolnavi de spionaj !

by Inainte de a incepe, vreau sa precizez de la bun inceput ca eu, ca si persoana, n-am niciun fel de incredere in nicio institutie masonica a statului roman, asta daca se mai poate numi “roman”. Ca altii vor avea incredere in ele, e treaba lor, dar eu, in aceste […]
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Inainte de a incepe, vreau sa precizez de la bun inceput ca eu, ca si persoana, n-am niciun fel de incredere in nicio institutie masonica a statului roman, asta daca se mai poate numi “roman”. Ca altii vor avea incredere in ele, e treaba lor, dar eu, in aceste structuri profund corupte, in niciun caz. De asemeni, vreau sa mai precizez ca nu sint nici pro Antena 3, nici pro fata de vreo alta televiziune mizera ca Antena 3, de fapt eu sint impotriva tuturor acestor televiziuni, pe care le denumesc “tembeliziuni”, din foarte multe motive, iar unul dintre ele, este faptul ca toate s-au lasat cumparate de Gold Corporation, acum un an pentru a ne face propaganda pro exploatare de Rosia Montana.

control internet

Majoritatea uita, dar nu si noi, cei mai zglobii. Faptul ca ma iau de DNA, nu are nicio treaba cu Voiculescu, dupa cum am mai declarat, eu sint apolitic si anti-politicieni, pe care ii denumesc si nu exagerez: “gunoaie FSN-iste”.
Un caz revoltator care nu face decat sa arate cat de mizera e acest departament, DNA, a fost prezentat acum cateva saptamani, cand o batranica, din Moldova, a fost adusa cu mascatii la DNA Bucuresti, pentru ca ar fi dat spaga niste oua, desi in atributiile DNA-ului intra numai sume mari de peste 10.000 de euro. Dar chiar si asa, sa aduci o batranica atatea sute de km, flancata de mascati si apoi lasata de izbeliste pe strazile Bucurestiului, fara niciun ban in buzunar si fara sa stie cum sa mai ajunga acasa, este ceva revoltator, iar daca asta ar fi o tara normala, cu un popor normal si aprig, i-ar fi luat de guler pe porcurorii DNA si “out” cu ei din magistratura, dar majoritatea romanilor prefera sa stea prin cluburi, discoteci, la bere, la mici, dar apoi se vaita de abuzuri.

Ce o sa vedeti acum, nu face decat sa completeze structura tenebroasa a DNA-ului, expunand-o cat se poate de clar in fata celor mai mari adepti:

“Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA) s-a hotărât să lupte împotriva corupţilor cu o serie de echipamente extrem de performante. Astfel, instituţia doreşte achiziţionarea unui software pentru investigaţii în ceea ce priveşte activitatea persoanelor vizate pe Facebook, Twitter, mIRC şi Instagram, precum şi în jocurile World of Warcraft şi Second Life.

Instituţia publică este dispusă să investească suma de un milion de lei pentru echipamente tehnice şi IT. Mai mult, reprezentanţii DNA au cerut şi un “software pentru investigaţie artefacte internet”, potrivit Ziarul “ring”.. Astfel, DNA doreşte un instrument de investigaţie pentru Facebook Chat, dar şi pentru fragmente de pagini, fotografii, postări şi previzualizări ale mesajelor de pe respectiva reţea de socializare, conform unui document oficial. În aceeaşi categorie vor intra, printre altele, şi World of Warcraft Chat şi Second Life Chat, Twitter, Instagram, Yahoo! Messenger, MySpace Live Chat, Internet Explorer, GoogleTalk Chat, Gmail, Firefox, mIRC Chat, Chrome, Skype, Safari şi torrente. În acelaşi timp, softul poate recupera fişierele şterse din telefoanele mobile. Dispozitivul va suporta “extragerea şi analiza datelor provenind din Apple iOS, Google Android, Blackberry, Microsoft Mobile OS, sisteme GPS.

Are suport pentru peste 3.800 de dispozitive logice, peste 2.300 de dispozitive în formă fizică şi trece peste parole în cazul a peste 650 de dispozitive. În acelaşi timp, programul se integrează cu Google Earth pentru a vizualiza pe hartă datele GPS extrase din dispozitivele copiate. În cazul telefoanelor, sunt vizate liste de convorbiri, mesajele SMS, contactele şi imaginile, dar şi fişierele şterse.
“Produsele vor fi de ultimă generaţie, realizate în conformitate cu standardele şi normele interne şi europene în vigoare”, se mai arată în comunicatul DNA.”[1]

Asta e un atac concentrat, pus la punct din SUA-UE, asa cum a fost conceput si planul, prezentat de generalul SRI (pion), Dumitru Dumbrava, care dorea ca SRI-ul sa aiba acces in fiecare computer, iar fiecare computer sa fie inmatriculat, precum o masina. Asta cu multe luni dupa ce Laura Georgescu, spagara de la CNA, anchetata acum de procurori, venise cu ideea de includere a internetului sub tutela CNA. Gunoaiele FSN-iste au tupeu, daca noi le permitem, daca noi nu le permitem, vor pleca cu coada intre picioare.

SURSE

1. http://www.ampress.ro/stiri/procurorii-dna-vor-sa-verifice-chatul-de-pe-facebook-yahoo-messenger-si-world-of-warcraft/

Citiți și...

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul Zamolxe România (DZR)

Departamentul Zamolxe România (DZR) - Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dzr.org.ro