Primarul Londrei: “Snowden a invatat teroristii cum sa nu mai fie interceptati!” Pentru primarul Londrei toti cetatenii sunt potentiali teroristi care trebuie monitorizati si interceptati!

by Primarul Londrei: “Snowden a invatat teroristii cum sa nu mai fie interceptati!” Pentru primarul Londrei toti cetatenii sunt potentiali teroristi care trebuie monitorizati si interceptati! Primarul Londrei este exemplu perfect de politian care-i serveste pe globalisti. Pentru el, toti oamenii sunt potentiali teroristi, care trebuie monitorizati si interceptati. Avand […]
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Primarul Londrei: “Snowden a invatat teroristii cum sa nu mai fie interceptati!” Pentru primarul Londrei toti cetatenii sunt potentiali teroristi care trebuie monitorizati si interceptati!

Primarul Londrei este exemplu perfect de politian care-i serveste pe globalisti. Pentru el, toti oamenii sunt potentiali teroristi, care trebuie monitorizati si interceptati.

Avand in vedere dezvaluirile fostului agent NSA, Edward Snowden, cu privire la spionajul international practicat de Agentia Nationala de Securitate (NSA), primarul Londrei il critica in termeni duri acuzandu-l ca, de fapt, “a invatat teroristii cum sa nu fie interceptati”.

Dincolo de aceasta afirmatie de-a dreptul ipocrita, noi ne adresam intrebarea retorica: Daca Snowden “ii apara” pe teroristi, atunci voi, asa cum arata istoria, sunteti finantistii si creatorii lor ?!

Big Brother

Mai multe aflam de pe Realitatea TV:

“Primarul Londrei, Boris Johnson, l-a acuzat pe Edward Snowden, fost angajat al NSA, că a “învăţat” teroriştii cum să evite să fi prinşi. Acesta a cerut, de urgenţă, guvernului britanic să adopte proiectul de lege privind ascultarea telefoanelor, scrie Russia Today.

“Pentru unii oameni, Edward Snowden este un erou. Nu şi pentru mine. Este destul de clar că informaţiile dezvăluite de el au fost folosite de cei mai răi oameni de pe planetă pentru a evita să fie prinşi.

Când se va explica masacrul din Paris se va oferi o mai bună înţelegere cum teroriştii au putut să realizeze această conspiraţie şi să atace multiple locuri fără ca ei să nu fie intrerceptaţi”, a spus primarul Londrei.”[1]

La data de 1 iunie 2015, in Marea Britanie, cazul unui terorist ISIS cu origini suedeze a provocat un urias scandal, avand ecou international, dupa ce o Instanta din Marea Britanie a refuzat sa-l aresteze, asta dupa ce avocatii sai au aratat in fata Instantei ca, de fapt, el a fost antrenat de Serviciul Secret britanic, MI6, cu scopul de a fi trimis ca „rebel” in Siria pentru a-l da jos pe Presedintele Siriei, Bashar al-Assad.

Daca ne intoarcem in trecut, atunci ar trebui sa privim cu atentie la cazul petrecut la data de 22 septembrie 2005, atunci cand doi soldati britanici din elita SAS au fost arestati de politia irakiana, fiind prinsi in timp ce faceau ture cu masina impuscand civili la intamplare, fiind deghizati in arabi. In urma perchezitiei, asupra lor s-a gasit o cantitate mare de explozibil utilizat la fabricarea masinilor-capcana.

Acestia au fost retinuti si arestati la o inchisoare din Basra din sudul Irakului. Imediat, Marea Britanie a contactat autoritatile irakiene cerandu-le sa le elibereze omul, dar autoritatile irakiene au refuzat, asadar armata Marii Britanii a intrat, la propriu, cu tancuri in inchisoare pentru a-si elibera proprii teroristi, pardon, cetateni.

Faptul ca „Lumea Libera si Civilizata” (SUA-UE) au orchestrat si orchestreaza atentate teroriste impotriva propriilor cetateni, creand diverse celule teroriste in diverse locuri din lume (ex. Orientul Mijlociu) este cat se poate de limpede.

La data de 13 martie 1962, generalul american Lyman Lemnitzer a orchestrat Operatiunea Northwood’s in baza careia trebuiau comise o serie de atentate teroriste impotriva propriilor cetateni prin impuscaturi, detonari ale unor bombe in anumite zone, dar si deturnari de avioane pentru a da vina pe Fidel Castro, urmand ca apoi sa declare razboi Cubei. Operatiunea a fost refuzata insa de Presedintele SUA, John Fitzgerald Kennedy, dar si de Ministrul Apararii, Robert McNamara, considerat drept „inadmisibile astfel de lucruri”. Operatiunea a fost declasificata total in 1997, iar cele 1.500 de pagini sunt publice si pot fi studiate.

In anii ’70, NATO, CIA si MI6 au declansat Operatiunea Gladio prin care au fost comise zeci de atentate teroriste pe teritoriul Italiei, dandu-se vina pe socialisti. In 1992, fostul Premier al Italiei, Giulio Andreotti a iesit in public cu documente clasificate aratand ca reteaua Gladio a functionat cu aprobarea guvernului italian inca din 1958, avand si sprijin extern.

Lista cu operatiunile sub „Steag Fals” este una lunga si pare interminabila, de aceea nu trebuie sa va uimeasca faptul ca, istoria se repeta. Din aceste atentate (operatiuni sub „Steag Fals” orchestrate de catre Serviciile Secrete) se obtin doua lucruri:

  1. instaurezi legi Big Brother, restrangi libertatile civile ale
    cetatenilor si faci din ei si cu ei un stat politienesc perfect
    consolidat;
  2. destabilizezi tari provocand lovituri de stat;
  3. alimentezi masinaria de razboi cu bani imprumutati de la Banca Centrala cu dobanda.

SURSE

  1. http://www.realitatea.net/snowden-a-invatat-teroristii-cum-sa-nu-fie-interceptati-declaratia-socanta-a-primarului-londrei_1831734.html

Citiți și...

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul Zamolxe România (DZR)

Departamentul Zamolxe România (DZR) - Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dzr.org.ro