Presedintele si Guvernul Frantei doreste sa interzica publicatiile despre conspiratii ! “Je suis Charlie”, a fost o chestiune de moment pentru naivi !

by Ipocritii “je suis Charlie”, care miorlaiau de colo-colo, vorbinandu-ne despre cat de importanta este “libertatea de exprimare” (mai ales atunci cand vine vorba de denigrat arabi), de data asta, se pare ca nu prea mai zic nimic sau cel putin nu s-a vazut inca reactia lor. Dupa Operatiunea sub […]
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Ipocritii “je suis Charlie”, care miorlaiau de colo-colo, vorbinandu-ne despre cat de importanta este “libertatea de exprimare” (mai ales atunci cand vine vorba de denigrat arabi), de data asta, se pare ca nu prea mai zic nimic sau cel putin nu s-a vazut inca reactia lor.

Franta impotriva conspirationistilor

Dupa Operatiunea sub Drape Fals, de la Charlie Hebdo, cand au fost ucisi acei jurnalisti, care faceau satira despre religia islamica, Presedintele Frantei si Guvernul Frantei, ar vrea sa obstructioneze libertatea de exprimare si paginile online cu continut “extremist” sau “antisemit” (a se citi pagini care prezinta adevarul argumentat despre Societati Secrete).

Mai multe despre cum s-a desfasurat atentatul de la Charlie Hebdo, cititi pe larg aici -> http://www.departamentul-zero.ro/atentatul-terorist-din-franta-o-operatiune-sub-drapel-fals-pusa-la-punct-de-serviciile-secrete.

Publicatia 21st Century Wire expune un plan guvernamental de restrangere a libertatilor de exprimare, a conspirationistilor, asta dupa ce a restrans libertatile civile prin impunerea unor legi neconstitutionale de tip Big Brother.

Ce inseamna “Teoria Conspiratiei” ?

“Coruptii democratiei” – denumesc “Teoria Conspiratiei”, publicatii prin care diversi autori pun la indoiala folosind argumente temeinice, increderea in “Statul de Drept” si avanseaza idei conform caror “Guvernul doreste sa mentina oamenii precum o turma de oi”.

„Tot ce avem nevoie este o criză majoră, iar naţiunile vor accepta Noua Ordine Mondială.” – David Rockefeller, într-un discurs din 23 septembrie 1994 la un dineu al ambasadorilor ONU

„Unii chiar cred ca suntem parte a unei societati secrete ce lucreaza impotriva celor mai bune interese ale Statelor Unite ale Americii, ma caracterizeaza pe mine si pe familia mea ca ‘Internationalisti’ ce s-au raliat cu alte persoane din toata lumea pentru a edifica o structura mai integrata global si politic (n.ed. Noua Ordine Mondiala) – o lume – daca vreti sa o numiti asa. Daca aceasta este acuzatia, atunci ma declar vinovat – si sunt mandru de acest lucru!” – David Rockefeller in cartea „Memoriile” (Memoirs, pag. 405, New York: Random House, 2002)

Mai multe pe larg aici -> http://www.departamentul-zero.ro/david-rockefeller-recunoaste-in-memoriile-sale-ca-a-contribuit-la-noua-ordine-mondiala-si-se-declara-vinovat.

Sub impulsul lui David Rockefeller, Grupul Bilderberg se intruneste pentru prima data la Hotel de Bilderberg, de unde si denumirea, langa Arnhem, intre 29 si 31 mai 1954. Emblematic pentru scopul si modalitatea de lucru a celor ce se intrunesc periodic la aceste intalniri este declaratia de la 5 iunie 1991, a fondatorului David Rockefeller (din partea Council for Foreign Relations), cu privire la prestatia presei fata de deciziile Bilderberg:

“Suntem recunoscatori conducerilor publicatiilor The Washington Post, The New York Times, Time Magazine si altor mari publicatii ai caror directori au participat la intalnirile noastre si au respectat promisiunea lor de discretie pentru ultimii 40 de ani. Ar fi fost imposibil pentru noi sa dezvoltam planul nostru global daca am fi devenit subiecti ai luminilor presei in toti acesti ani, dar lumea este mult mai sofisticata si mai pregatita acum sa inainteze spre o guvernare globala…”

Desigur, afirmatiile avanseaza si sunt foarte complexe, de la Societati Secrete, cum ar fi Bilderberg, Clubul de la Roma, B’nai B’rith, Bohemian Club, Jason Society, Skul and Bones, loji masonice pana la diverse planuri de control ale oamenilor cum ar fi Guvernul Mondial, Noua Ordine Mondiala, reducerea populatiei planetei (dupa cum vrea Henry Kissinger), spionaj in masa (Big Brother), o armata unica (NATO) s.a.m.d.

Pentru toate aceste afirmatii exista o sumedenie de dovezi, pe care le-ati vazut expuse, pe acest site, asadar, ele nu pot fi numite “teorii”, caci atunci cand demonstreze o “teorie”, teoria nu mai poate fi numita “TEORIE”.

Internetul s-a dovedit a fi o arma teribila impotriva celor care conduc lumea, pentru ca acesta nu poate fi cenzurat. S-a incercat prin 2012 cenzurarea internetului prin reglementarea sa la nivel global folosindu-se de proiectele ACTA, SOPA si PIPA, proiecte care au esuat lamentabil din cauza opozitiei masive a internautilor.

Apoi a aparut dezertorul, Edward Snowden, cel care a pus la dispozitia tuturor oamenilor, documente clasificate prin care a demonstrat (deci nu-i “teorie a conspiratiei) cum Guvernul SUA, prin Serviciile Secrete (NSA si CIA) au pus in practica, la nivel mondial un spionaj in masa.

Desigur, aceste prezentari ale sale, au creat si inca creeaza un scandal teribil. Daca n-ar fi fost Rusia care sa-i acorde protectie acestui om, el, ar fi fost, mai mult ca sigur ucis, in numele “pacii si a democratiei”, cum ar zice criminalul de razboi, George W. Bush.

Primul ticalos care a venit cu astfel de idei, de cenzura, a conspirationistilor, a fost David Cameron, actualmente premier al Marii Britanii, un individ deosebit de arogant, ipocrit, devenit insuportabil de catre britanici.

Acest individ, nu ezita in mod public sa faca niste afirmatii calomnioase la adresa conspirationistilor, considerandu-i “extremisti” sau chiar “teroristi” pentru afirmatiile ce le prezinta public, cu dovezi. In septembrie 2005, doi soldati britanici din elita SAS, au fost arestati de politia irakiana dupa ce, atentie, au fost prinsi ca se deghizau in vesmite specifice localnicilor de acolo, faceau ture cu o masina, tot specifica zonei, impuscand oameni pe care ii intalneau pe strada.

De asemeni, la parchezitie s-au gasit in masina lor o cantitate de explozibil utilizat pentru masini-capcana. Acestia au fost arestati si dusi in Basra, iar Guvernul Marii Britanii a cerut eliberarea lor, insa autoritatile irakiene au refuzat, iar apoi armata britanica a intrat cu tancurile in inchisoare pentru a-si elibera oameni, cerandu-si “scuze” ulterior pentru acest “incident”. Oare cine sunt teroristii in acest caz ?

Mai multe pe larg aici -> http://www.departamentul-zero.ro/doi-soldati-britanici-din-elita-sas-au-fost-arestati-de-politia-irakiana-dupa-ce-au-fost-prinsi-ca-se-deghizau-in-arabi-si-impuscau-oameni-pe-strada-acestia-plansand-explozibili-in-masini-capcana.

Presedintele Frantei, Francois Hollande, care este un evreu sionist, impartaseste deci, ideile sionistilor lui Rothschild de a cenzura opiniile asa-zis “antisemite”. De fapt, pentru acesti indivizi “a fi antisemit” inseamna “a fi anti-evreu”, ceea ce este o prostie enorma, caci nicio carte de istorie universala nu-i atesta pe evrei ca fiind semiti, ci numai arabii.

Asadar, toate atacurile impotriva arabilor, inseamna “libertate de exprimare” si in niciun caz “antisemitism”, desi istoric vorbind ei sunt adevaratii semiti. Ipocrizia acestor indivizi atinge cote incredibile, dar mai ales tupeul lor.

Primele cenzuri !

La mijlocul lunii martie 2015, Ministrul de Interne al Frantei, a ordonat blocarea a cinci site-uri, fara vreo decizie judecatoreasca, asa cum se presupune in “democratia” SUA-UE. Acele site-uri, daca ne luam dupa propaganda guvernamentala, ar fi facut propaganda teroristilor ISIS, dar nimeni n-a putut demonstra asta. De fapt, la ei, conspiratiile in sine sunt “similare” cu ISIS, dupa cum ati vazut mai sus.

Frica Iluminatilor de a pierde controlul !

Intreaga desfasurare de forta, “in numele pacii si a democratiei” cum ar zice acelasi criminal de razboi, George W. Bush, nu vor face decat sa agite si mai tare spiritele. Guvernele au mai investit in diversi “troll-i”, pe care sa-i trimita pe diverse grupuri de conspiratii, pentru a incerca sa-i contrazica pe acei utilizatori.

Problema troll-ilor consta in faptul ca acestia, spre deosebire de conspirationistii veterani, nu au experienta si nici pregatire in acest domeniu, iar o astfel de incercare, este sortita esecului de la bun inceput. Un conspirationist adevarat, are la el toate documentele, toate datele, demonstrandu-si fiecare afirmatie pe care o face clar, precis, concis, fara neconformitati, fara ambiguitati si fara inadvertente.

Presedintele Frantei, Francois Hollande, la data de 27 ianuarie 2015, in cadrul unui eveniment evreiesc (sionist, ce altceva?!) a facut urmatoarele afirmatii:

“Antisemitismul (n.red. evreii nu sunt semiti) sustine <<teorie ale conspiratiei>>, care se raspandesc fara limite. <<Teoriile Conspiratiei>> in trecut au facut mult rau. Trebuie sa actionam la nivel european si chiar international, astfel incat un cadru juridic sa poata fi definit, astfel incat cei care detin platforme de internet care gestioneaza retele sociale de acest fel, sa fie trasi la raspundere, prin sanctionarea lor pentru nerespectarea acestor prevedere.”[1]

Cu alte cuvinte acest ipocrit, care s-a dus la “Marsul Ipocritilor”, impreuna cu toti criminalii de razboi, unde striga “je suis Charlie”, tocmai a reiterat ideea de CENZURA. Fundatia “Jean-Jaures”, da propria definitie “Teoriei Conspiratiei”:

“O naratiune alternativa, care pretinde sa perturbe in mod semnificativ (n.red. chiar masiv) cunostintele pe care le avem de un eveniment si, prin urmare, in competitie cu versiunea, care este in general acceptata”[1]

Istoria ne-a aratat ca cei putini, cu viziuni diferite au avut intotdeauna dreptate. Socrate prin mitul pesterii, Galileo Galilei si Giordano Bruno, cei care au pus la indoiala ceea ce spunea Biserica Catolica despre geocentrism. Astazi, Iluminatii, vor sa ne declare din nou eretici, dar nu in sensul religios, ci in sensul de “teoretician al conspiratiei”.

Fundatia “Jean-Jaures” mai spune despre adeptii conspiratiilor:

“Este o miscare eterogena, destul de puternica, care are la baza negarea holocaustului, dar si admiratori ai lui Hugo Chavez si Vladimir Putin. Aici se regasesc activisti de extrema stanga sau de extrema dreapta, diversi nemultumiti, nationalisti si revolutionari, ultranationalisti, nostalgici ai celui de-al Treilea Reich, activisti anti-vaccinare, revizionisti si adepti ai <<11 septembrie 2001>>, anti-sionisti, adepti ai medicinei alternative, agenti de influenta a regimului iranian, catolici sau fundamentalisti islamici.”[1]

Aceasta fundatie de doua parale, a amestecat atat de mult lucrurile, incat a iesit o ciorba foarte acra. Practic, acesti indivizi au luat diverse categorii sociale, de diverse ideologii si le-au bagat intr-o oala, cu predilectie “extremista”, nu degeaba la final expresia a fost “fundamentalisti islamici”.

Aceasta fundatie, continua calomnierea conspirationistilor, acuzandu-i ca “ignora realitatile lumii si crede cu naivitate in mituri tocite”. Daca acestea sunt “mituri tocite”, de ce doreste David Cameron si Francois Hollande, interzicerea publicarii lor ?! Ei bine, aici va cam incurcati in raspunsuri. De asemeni, aceasta fundatie, da exemple de mituri:

1. Mitul “Complotului Sionist Mondial” – deja demonstrat de conspirationisti prin prezentarea istoriei marilor familii de bancheri de la finele Evului Mediu precum Rockefeller, Rothschild, Warburg, Oppenheimer, Morgan si Bonfman.

2. Mitul “11 septembrie 2001” – intr-adevar, este un mit, dar privit dinspre noi, nu dinspre voi, fata de noi, pentru ca peste 85% dintre americani sustin ca turnurile WTC au fost demolate de catre guvernul SUA, iar asta au afirmat-o si diversi arhitecti, ingineri, experti in demolari controlate etc. Deci, care-i “mitul” ?

Asadar, intr-o confruntare dintre un conspirationist “batran” si un pro guvern, tot conspirationistul va castiga, caci argumentele care sunt de partea noastra sunt atat de clare, astfel incat de la “niste nebuni”, cum ne considerau politicienii, am ajuns la adevarate tinte ale “democratiei”.

SURSE

1. http://21stcenturywire.com/2015/03/19/france-moves-to-make-conspiracy-theories-illegal-by-government-decree/

Citiți și...

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Departamentul Zamolxe România (DZR)

Despre Departamentul Zamolxe România (DZR)

Departamentul Zamolxe România (DZR) - Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dzr.org.ro