Președintele României, Klaus Iohannis, participă la întâlnirea Iluminaților de la ONU! Klaus Iohannis se întâlnește și cu evreii sioniști!

by “Ce agendă are Iohannis la VIZITA în SUA Preşedintele Klaus Iohannis se întâlneşte marţi, la New York, cu preşedintele Adunării Generale a Organizaţiei Naţiunilor Unite, Miroslav Lajcak, dar şi cu omologii săi din Estonia, Kersti Kaljulaid, şi din Egipt, Abdel Fattah Al Sisi. Şeful statului participă la New York […]
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

“Ce agendă are Iohannis la VIZITA în SUA

Preşedintele Klaus Iohannis se întâlneşte marţi, la New York, cu preşedintele Adunării Generale a Organizaţiei Naţiunilor Unite, Miroslav Lajcak, dar şi cu omologii săi din Estonia, Kersti Kaljulaid, şi din Egipt, Abdel Fattah Al Sisi.

Şeful statului participă la New York la cea de-a 72-a reuniune a Adunării Generale a ONU, care va fi deschisă marţi şi în cadrul căreia preşedintele SUA, Donald Trump, va susţine un discurs.

Tot marţi, Iohannis va participa la dejunul oferit de secretarul general al ONU în onoarea şefilor delegaţiilor, la întâlnirea tradiţională cu şefii organizaţiilor evreieşti din SUA, la recepţia organizată de UE în onoarea şefilor de delegaţie şi, împreună cu soţia sa Carmen, la recepţia oferită oferită de preşedintele american, Donald Trump, şi prima doamnă a SUA, potrivit Administrației Prezidențiale.

Miercuri, preşedintele Iohannis se va întâlni cu premierul Republicii Moldova, Pavel Filip, va participa alături de alţi lideri la lansarea raportului „HeForShe” şi la evenimentul „Making education for pace”, va susţine o alocuţiune şi va avea o întrevedere bilaterală cu secretarul general al ONU. În aceeaşi zi, şeful statului va susţine intervenţia naţională la dezbaterile din Adunarea Generală a ONU.

Joi, şeful statului va merge la Philadelphia unde va vizita Complexul Independence Hall şi se va întâlni cu românii din zonă.”[1]

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, este omul globalistilor. Politica pe care o face Klaus Iohannis este una antinationala, este o politica globalista, acesta fiind un sustinator al Noii Ordini Mondiale.

SURSE

  1. http://evz.ro/agenda-iohannis-sua.html
  2. Foto: Internet

Citiți și...

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul Zamolxe România (DZR)

Departamentul Zamolxe România (DZR) - Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dzr.org.ro