Presedintele Ceceniei acuza CIA ca finanteaza Statul Islamic ! Un presedinte care nu ezita sa spuna adevarul !

by O acuzatie bomba, asa cum rareori vedem. Astfel de acuzatii mai vedeam din partea unor lideri din America de Sud, cum ar fi Hugo Chavez, care stiau masinatiunile internationale de manipulare. SUA a fost cea care a alimentat, prin CIA, acest Stat Islamic, cunoscut ca ISIS. Era imposibil ca […]
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

O acuzatie bomba, asa cum rareori vedem. Astfel de acuzatii mai vedeam din partea unor lideri din America de Sud, cum ar fi Hugo Chavez, care stiau masinatiunile internationale de manipulare. SUA a fost cea care a alimentat, prin CIA, acest Stat Islamic, cunoscut ca ISIS. Era imposibil ca niste oameni, care stau prin grote sa fi ajuns la un asemenea nivel. Uitati-va la cat de bine sint echipati, ce masini scumpe au cu care defileaza. Toate astea COSTA, iar banii trebuiesc trimis de undeva.

CIA finanteaza ISIS

Preiau un articol incidendiar de pe site-ul stiripesurse.ro:

“Agenţia Centrală de Informaţii din SUA (CIA) şi alte servicii secrete occidentale contribuie la echiparea “bandiţilor” din cadrul organizaţiei teroriste Stat Islamic (SI), afirmă Ramzan Kadîrov, preşedintele republicii ruse Cecenia.

“Agenţi secreţi sunt la conducerea acestei organizaţii teroriste, iar liderul grupării, Abu Bakr al-Baghdadi, a fost recrutat de CIA”, afirmă Kadîrov.

“Obiectivul acestor diavoli este de a câştiga cât mai mult, execută ordinele Occidentului prin uciderea musulmanilor”, a spus liderul prorus al Ceceniei.

“Serviciile secrete occidentale oferă grupării teroriste toate echipamentele necesare. De unde credeţi că au aceşti bandiţi avioane şi mijloacele pentru înarmarea a mii de oameni? Este clar că oameni din Occident care ocupă poziţii de rang înalt îi ajută”, a încheiat Kadîrov.

Grupul terorist Stat Islamic (Stat Islamic în Irak şi Levant / Stat Islamic în Irak şi Siria – SI/SIIL/SI) ocupă vaste regiuni din Irak şi Siria, unde a instituit un “califat islamic”. Organizaţia teroristă sunnită a decapitat cetăţeni britanici şi americani. Potrivit serviciilor de spionaj occidentale, britanici convertiţi la islam fac parte din gruparea teroristă. O coaliţie internaţională condusă de Statele Unite bombardează poziţii ale grupului terorist sunnit în Siria şi Irak, transmite mediafax.ro”[1]

Referitor la decapitarea jurnalistului american, James Foley, de catre ISIS, ar trebui sa stiti, pentru cei care nu cunoasteti ca, ISIS, a cerut rascumparare familiei lui Foley, iar Guvernul SUA, i-a avertizat ca daca le va da, vor fi acuzati de colaborare cu teroristii.

Mai multe pe larg aici -> http://www.fara-secrete.ro/guvernul-sua-a-interzis-familiei-lui-james-foley-sa-l-salveze-din-mana-teroristilor-isis.

SURSE

1. http://www.stiripesurse.ro/acuza-ii-dure-cia-livreaza-arme-statului-islamic_936656.html

Citiți și...

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul Zamolxe România (DZR)

Departamentul Zamolxe România (DZR) - Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dzr.org.ro