Planeta Nibiru fotografiata in paralel cu Soarele, din Romania ! Legatura dintre fenomenul celor doi sori si celebra planeta Nibiru descrisa de sumerieni ! Specialistii nu prea vor sa explice adevaratul motiv, sugerand ca, “este doar o simpla iluzie optica” !

by Fenomenul “doi sori”, a inceput de curand sa fie observat pe Pamant. Inainte nu s-au auzit raportari de un astfel de fenomen “iluzoric”, asa cum doresc sa-l puna in scena “ilustrii cercetatori”, de ce acum ? Primul astfel de fenomen a fost observat, oficial, incepand din 2011, prima data […]
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Fenomenul “doi sori”, a inceput de curand sa fie observat pe Pamant. Inainte nu s-au auzit raportari de un astfel de fenomen “iluzoric”, asa cum doresc sa-l puna in scena “ilustrii cercetatori”, de ce acum ? Primul astfel de fenomen a fost observat, oficial, incepand din 2011, prima data fiind in China surprins. Motivul pentru care nu se observa zilnic, se datoreaza diverselor miscari, atat ale Planetei noastre (miscarea de rotatie in jurul axei si cea de revolutie), dar si miscarea acelei “iluzii” (planetei Nibiru).

fenomen doi sori si planeta Nibiru

Mai multe aflam din publicatia Gandul despre fotografia facuta de un clujean, sambata, 26 aprilie 2015:

“<<Doi sori>> au fost fotografiaţi sâmbătă dimineaţa pe cerul localităţii Dej, în judeţul Cluj, de un localnic, scrie dejeanul.ro. Un dejean a fotografiat „doi sori”. Specialiştii spun că este un miraj, un fenomen meteorologic extrem de rar, scrie dejeanul.ro. Fenomenul poate fi provocat de o refracţie optică, atunci când particulele din atmosferă fac lumina să se refracte, creând asftel această iluzie.

Un astfel de fenomen foarte rar a fost fotografiat în anul 2011 şi la Cluj-Napoca, dar şi în China. Atunci, astronomul Jim Kaler de la Universitatea din Illionois a declarat pentru site-ul lifeslittlemysteries.com că “Imaginea celor doi sori este un efect al refracţiei luminii, dar este unul foarte rar întâlnit şi care nu este explicat pe deplin de ştiinţă”, a comentat Kaler.”[1]

Existenta Planetei Nibiru nu este o nascocire moderna, asa cum s-ar grabi s-o considere anumiti profani, ci ea este bine ilustrata in tablitele sumeriene, fiind a 12-a planeta, avand o orbita eliptica, aceasta intrand in sistemul nostru solar doar o data la 3.600 de ani. Sumerienii prezinta cele 12 planete, iar pana in prezent sunt recunoscute ca apartinand sistemului nostru solar, doar 11 !!!

Mercur, Venus, Terra, Marte, Jupiter, Saturn, Uranus, Neptun si Pluto erau cele oficiale. Apoi a fost descoperita o alta planeta: Ceres la data de 21 octombrie 2003 de catre Michael E. Brown, Chad Trujillo si David L. Rabinowitz.

Deoarece diametrul său este mai mare decât cel al lui Pluton, a fost considerat de mulți ca fiind Planeta X, cea despre care se credea că este cauza unor perturbări în rotația planetelor Uranus și Neptun. Pe 24 august 2006, în urma unei rezoluții a Uniunii Astronomice Internaționale , obiectul 2003 UB313 a primit statulul de planetă pitică.

A 12-a planeta estea cea pe care n-o vor, nici in ruptul capului s-o recunoasca astronomii, asta desi, de cateva ori, cei de la NASA, au facut cateva scapari, recunoscand indirect existenta ei, ca si motiv al aparitiei acestui fenomen “misterios”.

Citiți și...

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul Zamolxe România (DZR)

Departamentul Zamolxe România (DZR) - Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dzr.org.ro