Plagiatorul Ponta este de acord cu exploatarea gazelor de sist si sustine ca putini se opun ! Haideti sa-i aratam ca sintem foarte multi !

by Obraznicia acestui incult, plagiator si mitoman, a atins deja cotele paroxistice. Dupa ce a fost la “plimbare” prin SUA, evident, pe banii nostri, s-a intors de acolo foarte fericit, anuntand, in campanie ca, sprijina exploatarea gazelor de sist si ca cei care se opun, nu vor asculta niciun argument […]
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Obraznicia acestui incult, plagiator si mitoman, a atins deja cotele paroxistice. Dupa ce a fost la “plimbare” prin SUA, evident, pe banii nostri, s-a intors de acolo foarte fericit, anuntand, in campanie ca, sprijina exploatarea gazelor de sist si ca cei care se opun, nu vor asculta niciun argument “rational”. Ce “ratiune” exista in fracturarea hidraulica ? Niciuna, motiv pentru care Chevron a fost alungata din toate zonele, atat din Europa, cat si din SUA. In America de Sud, mai ales in jungla amazoniana, au distrus-o in ultimul hal.

fara fracturare

Citez de pe site-ul Active News:

“Guvernul va sprijini extracția gazelor de șist, a anunțat Primul Ministru, Victor Ponta. Acesta a mai spus că mulți dintre protestatari sunt deschiși la explicații, existând doar o minoritate radicală care va refuza argumentele.

Șeful Guvernului a susținut declarația după o întâlnire cu reprezentanții companiei americane Chevron.

Avantajele economice sunt uriaşe. Mi s-a confirmat încă o dată că Statele Unite ale Americii sunt pe cale de a câştiga o mare bătălie în economia mondială prin faptul că folosesc în acest moment resurse mult mai ieftine – gazul Statelor Unite este la o treime faţă de preţul din Europa -, în ultimii ani aproape un milion de noi locuri de muncă au fost create în Statele Unite ale Americii în domeniul exploatării gazelor şi a petrolului de şist şi aflam cu mare invidie – pentru că ştiu că e un subect care în România a generat atâtea probleme sociale şi economice, chiar şi politice – că se construiesc şapte noi combinate de îngrăşăminte chimice, adică ceea ce în România şi în toată Europa se cam închide, tocmai pentru că preţul gazului este deja cel mai competitiv pe plan mondial.
Mă gândeam că mi-aş dori ca şi în România să putem să ne păstrăm combinatele de îngrăşăminte, toate acele facilităţi industriale care folosesc gaz, fără a mai avea probleme miniştrii sau cei care aprobă astfel de lucruri, printr-un mod foarte simplu: preţuri mai ieftine – Victor Ponta, prim-ministru.

Ponta a mai declarat că a primit asigurări de la firma Chevron că nu se va retrage din România. La rândul său, premierul a spus că americanii au primit asigurări din partea statului român că legea este respectată, iar cei ce atentează la integritatea persoanei sau a proprietății sunt sancționați.

Eu sunt absolut convins – şi ei sunt convinşi – că o parte importantă dintre cei care sunt împotrivă sunt deschişi la aceste explicaţii, trebuie doar să le primească. Va rămâne, cum se întâmplă în toate ţările din lume, o minoritate radicală care nu va asculta niciun argument oricât de raţional, dar care nu poate să impună majorităţii o decizie sau renunţarea la un proiect strategic naţional – Victor Ponta, prim-ministru.”[1]

Nemernicia acestui mitoman, ca a multora, din FSN, ce candideaza acum la functia de presedinte al Romaniei, este ca sustin aceasta exploatare ca fiind “singura metoda de dezvoltare durabila”. Am vazut mai sus, cat de “durabila” este. Ei pleaca, noi ramanem cu apa OTRAVITA !

SURSE

1. http://activenews.ro/victor-ponta-dupa-intalnirea-cu-chevron-guvernul-va-sprijini-gazele-de-sist_182745.html

Citiți și...

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul Zamolxe România (DZR)

Departamentul Zamolxe România (DZR) – Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință.

Contact: office@dzr.org.ro