Piroane impotriva oamenilor strazii au fost montate in locurile publice din Marea Britanie si Canada ! O umilinta incredibila la care sint supusi de catre guverne !

by Stirea asta e de-a dreptul socanta. Bine ca nu este aprilie, caci altfel unii cititori ar zice ca este o gluma cat se poate de proasta, dar avand in vedere ca nu-i aprilie, nu-i deloc gluma, e un tratament aplicat de politrucii din Marea Britanie, oamenilor fara adapost. In […]
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Stirea asta e de-a dreptul socanta. Bine ca nu este aprilie, caci altfel unii cititori ar zice ca este o gluma cat se poate de proasta, dar avand in vedere ca nu-i aprilie, nu-i deloc gluma, e un tratament aplicat de politrucii din Marea Britanie, oamenilor fara adapost.

In acelasi timp, in SUA, a aparut o lege penibila, adoptata deja in 33 de state americane, care interzice cetatenilor americani, sa dea de mancare oamenilor strazii. Nu vorbim de bani, nu vorbim de altceva, decat de mancare si apa, care este practic interzis. Ce-or sa le faca celor care le dau de mancare ? Ii baga cateva luni la puscarie ? Este inadmisibil asa ceva, iar prin asta, trebuie sa le dam peste rat tuturor politrucilor si sfertodocsilor, care au tupeul nesimtit de a ne vorbi despre America si despre “democratie”.

Mai multe cititi pe larg aici -> http://www.fara-secrete.ro/33-de-orase-americane-interzic-oamenilor-sa-dea-hrana-oamenilor-strazii.

Pagina de stiri, Yahoo.com[1], ne prezinta modul scandalos si batjocoritor in acelasi timp, in care sint tratati oamenii strazi in Marea Britanie, unde functioneaza sistemul monarhic, unde este premier David Cameron, laudat de multi politruci romani, ca Mihail Neamtu. Neamtule, dupa ce te lamuresti cu aceste lucruri, poate n-o sa mai fii asa de demagog.

10433151_10152180751812499_4678547716843837203_n

Aceeasi publicatie Yahoo.com[2] ne vorbeste despre astfel de tepi montate si in Canada, prin tot felul de locuri publice, langa blocuri, pe sub poduri, in zone, folosite de oamenii strazii pentru a dormi. In 2012, o Federatie Canadiana (CAEH) a realizat un studiu in urma caruia a rezultat faptul ca ar fi mult mai benefic, daca oamenilor strazii li s-ar pune la dispozitie locuinte sociale, formandu-li-se astfel comunitati, care pot ajuta la progresul societatii, dar politrucii, atat cei canadieni, cat si cei britanici, evident n-au facut nimic.

SURSE

1. https://uk.news.yahoo.com/metal-studs-treat-homeless-animals-035427387.html#Oigzl3T

2. https://ca.news.yahoo.com/blogs/dailybrew/london-criticized-anti-homeless-spikes-canada-better-174042472.html

Citiți și...

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul Zamolxe România (DZR)

Departamentul Zamolxe România (DZR) - Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dzr.org.ro