Pentagonul sustine ca a aprovizionat cu arme, “din greseala”, Statul Islamic (ISIS) ! O scuza ridicola, asta dupa ce au fost prinsi in fapt !

by Scriam intr-un articol anterior despre o acuza dura a Presedintelui Ceceniei, care a acuzat CIA ca livreaza arme Statului Islamic (ISIS). Asa si este, numai daca ne uitam la cat de bine sint dotati, cu masini foarte scumpe, tehnologie, asa ca in acest caz, nu vorbim de oameni saraci, […]
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Scriam intr-un articol anterior despre o acuza dura a Presedintelui Ceceniei, care a acuzat CIA ca livreaza arme Statului Islamic (ISIS). Asa si este, numai daca ne uitam la cat de bine sint dotati, cu masini foarte scumpe, tehnologie, asa ca in acest caz, nu vorbim de oameni saraci, care stau in pesteri.

Mai multe pe larg aici -> http://www.fara-secrete.ro/presedintele-ceceniei-acuza-cia-ca-finanteaza-statul-islamic.

ISIS creatia CIA

Vocea Rusiei ne prezinta declaratia uluitoare a Pentagonului:

“Pentagonul a comentat înregistrarea video apărută pe internet pe 21 octombrie, în care luptătorii din gruparea Statul Islamic arată lăzi cu grenade aruncate de aviaţia SUA pentru kurzi, dar care au ajuns în mâinile islamiştilor.
Potrivit lui John Kirby, purtător de cuvânt al Ministerului american al Apărării, cele mai multe arme au ajuns totuşi la destinaţie, adică la apărătorii oraşului sirian Kobane.
Anterior, oficiali din Pentagon au anunţat că, la 19 octombrie, avioane americane au livrat trupelor kurde 28 de loturi de armament şi ajutor umanitar, însă unul dintre ele a ajuns pe un teritoriu controlat de Statul Islamic.”[1]

Referitor la decapitarea jurnalistului american, James Foley, de catre ISIS, ar trebui sa stiti, pentru cei care nu cunoasteti ca, ISIS, a cerut rascumparare familiei lui Foley, iar Guvernul SUA, i-a avertizat ca daca le va da, vor fi acuzati de colaborare cu teroristii.
Mai multe pe larg aici -> http://www.fara-secrete.ro/guvernul-sua-a-interzis-familiei-lui-james-foley-sa-l-salveze-din-mana-teroristilor-isis.

SURSE

1. http://romanian.ruvr.ru/news/2014_10_22/Americanii-au-aprovizionat-din-greSeala-Statul-Islamic-cu-arme-7087/

Citiți și...

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Departamentul Zamolxe România (DZR)

Despre Departamentul Zamolxe România (DZR)

Departamentul Zamolxe România (DZR) - Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dzr.org.ro