Pentagonul a plătit o firmă din Marea Britanie cu suma de 540 milioane de dolari pentru a crea videoclipuri teroriste false

by Pentagonul a platit o firma din Marea Britanie cu suma de 540 milioane de dolari pentru a crea videoclipuri teroriste false cu privire la Irak, totul facand parte dintr-o campanie de propaganda secreta expusa de catre FBI. Firma “Bell Pottinger”, cunoscuta pentru gama sa de clienti controversati (cum ar […]
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Pentagonul a platit o firma din Marea Britanie cu suma de 540 milioane de dolari pentru a crea videoclipuri teroriste false cu privire la Irak, totul facand parte dintr-o campanie de propaganda secreta expusa de catre FBI.

Firma “Bell Pottinger”, cunoscuta pentru gama sa de clienti controversati (cum ar fi guvernul saudit) a lucrat cu armata SUA pentru a crea videoclipuri de propaganda, acestea fiind folosite intr-o operatiune secreta.

Operatiunea “Bell Pottinger” a inceput la scurt timp dupa invazia americana in Irak si avut rolul de a promova “alegerile democratice”, dar si operatiuni psihologice constand in propaganda cu informatii false.

Un fost angajat, Martin Wells, a relatat celor de la FBI modul in care a ajuns sa lucreze in Irak, dupa ce a ajuns sa aiba functia de editor video pentru “Bell Pottinger”. Acesta s-a ocupat de operatiunile psihologice de la Camp Victory.

Teroristii Al Qaeda erau, de fapt, luptatorii mujahedini finantati de CIA in cadrul operatiunii “Cyclone” cu scopul de a lupta impotriva sovieticilor din Afganistan, in timpul Razboiului din Afganistan (1979-1989).

Osama Bin Laden era agent al CIA, el fiind liderul organizatiei Al Qaeda, care se traduce “Baza”. Dupa operatiunea “Steag Fals” de la 11 septembrie 2001 orchestrata de catre serviciile secrete americane, brusc, Osama Bin Laden a devenit drept “creierul atentatelor”, iar americanii incepusera “vanatoarea” sa.

Americanii cu toata tehnologia pe care o aveau la dispozitie sustineau ca nu-l pot identifica si multi oameni spalati pe creier chiar ii luau in seama. Cu toate acestea, la data de 1 mai 2011, am fost anuntati cu surle si trambite ca, “Osama Bin Laden a fost asasinat”.

Desigur, ei nu au putut aduce nici o dovada prin care sa demonstreze asta, asa ca putem sa ne gandim ca agentul CIA, Tim Osman (alias Osama Bin Laden) traieste undeva in Bahamas, dupa cum sustine si fostul agent CIA si NSA, Edward Snowden.

La scurt timp dupa evenimentele de la 11 septembrie 2001, existau “adepti ai teoriei conspiratiei”, care puneau la indoiala tot ceea ce s-a intamplat in sensul ca acestia acuzau, pe buna dreptate, guvernul SUA si serviciile secrete de implicare in operatiune. Nu o sa reluam aici minciunile sfidatoare la adresa inteligentei umane prezentate in Raportul Comisiei 9/11.

In timpul cand scepticii sustineau ca nu exista dovezi ca niste teroristi din pesteri, pe care tot guvernul SUA i-au finantat, ar fi putut insela vigilenta NORAD-ului (Sistemul de Aparare Nord-American), propaganda americana a scos un videoclip de cateva minute in care aparea asa-zisul, Osama Bin Laden, acesta revendicand atentatele teroriste.

Acel “Osama Bin Laden” din videoclip avea fizionomia unui om de culoare supraponderal, in nici un caz a unui slab, asa cum este cunoscut Osama Bin Laden.

Toate acestea informatii, care vin acum in cascada cu privire la crearea de videoclipuri de propaganda, nu fac decat sa confirme ceea ce conspirationistii suspectau la acea vreme.

Zbigniew Brzezinski si Osama bin Laden noam_chomsky-bush_administration_provided_no-evidence_of_osama_bin_laden_911_attacks_to_taliban isis sua john_mccain_visits_al_qaeda_isis_terrorists_in_syria_may2013 ISIS SUA - Israel - Arabia Saudita ISIS CREATIA SUA

Acts-of-Terror-911

Cu toate acestea, legea americana interzice guvernului de a utiliza propaganda asupra populatiei, astfel incat guvernul SUA a ales sa “fenteze” legea alegand o firma externa pentru a se ocupa de aceasta propaganda.

Documentele arata ca Pentagonul a platit 540 milioane de dolari pentru “Bell Pottinger” in contractele intre 2007 si 2011, iar 120 de milioane de dolari au fost platiti in 2006 intr-un alt contract. Oficial, firma a incheiat colaborarea cu Pentagonul in 2011[1].

“Potrivit informațiilor obținute de Biroul pentru Jurnalism de Investigație din Londra, guvernul SUA a plătit nu mai putin de 500 de milioane de dolari unei firme britanice de PR, Bell Pottinger, pentru a produce filme false de propagandă ale Al Qaeda. Filmele au fost produse între 2007 și 2011, cu scopul de a fi folosite ca momeală pentru teroriști, în speranța că le vor fi identificate locațiile.

Erau trei tipuri de produse. Primul erau reclamele de televiziune care aruncau o lumină negativă asupra Al Qaeda. Al doilea tip erau filmele care trebuiau sa pară ca sunt ”create de o televiziune araba”, spune Martin Wells, fost editor video la Bell Pottinger. Firma trimitea echipe care să filmeze scenele de dupa atacurile Al Qaeda din Irak într-un format cu o rezoluție proastă, iar apoi imaginile erau editate ca și pentru o emisiune de știri. Comentariile erau înregistrate în arabă și erau distribuite la televiziunile din Orientul Mijlociu, spune Wells.

Al treilea și cel mai sensibil program era crearea de filme false de propagandă, care erau atribuite organizației teroriste. Wells spune cum erau făcute fimele. I s-au dat indicații stricte. ”Trebuia să facem tipul ăsta de filme și să folosim imagini de la Al Qaeda. Trebuia să aibă 10 minute și să folosim un anumit cod”.

Acestea erau așa-zisele filme ”negre”, de propagandă. Ele aveau inclus un program spion care era conectat la Google Analytics, astfel încât Pentagonul să-i poata urmari pe cei care vizionau aceste filme. Filmele erau distribuite chiar de pușcașii marini americani în timpul patrulelor.

”Pușcașii marini luau CD-urile în patrulă și le lăsau în mijlocul haosului creat când întreprindeau câte un raid. Dacă făceau o percheziție într-o casă, lăsau acolo și un CD”, spune Wells.

CD-urile puteau fi citite prin Real Player, o aplicație care se conectează automat la internet pentru a putea rula. Wells a explicat că în CD-uri era un cod care realiza conectarea la Google Analytics și trimitea automat adresele IP de la care a fost citit acel CD. Circuitul informațiilor obținute era restricționat – datele mergeau la un editor, la un șef din cadrul firmei de PR și la comandanții militari americani.

”Dacă un CD era vizionat in Bagdad, atunci în locul respectiv urma un raid al trupelor americane. Daca, 48 de ore mai târziu, un CD era vizionat în altă parte a lumii, atunci era și mai interesant și de aceea americanii scormoneau tot mai mult, pentru că asta le oferea piste”, spune Wells.

Misiunea celor de la Bell Pottinger în Irak era foarte scumpă, de circa 100 de milioane de dolari pe an, Erau implicați în asta circa 300 de angajați, britanici și irakieni.

Biroul pentru Jurnalism de Investigație a descoperit tranzacții de 560 de milioane de dolari între Pentagon și firma de PR, bani pentru operațiuni informative, pentru război psihologic.

Martin Wells, care a lucrat la comandamentul militar american din Bagdad, spune că materialele produse de firma sa trebuiau să primească acceptul unor comandanți americani importanți, printre care și generalul David Petraeus, și uneori era necesară aprobare de la Casa Albă.

”Aveam doi colonei care se uitau la ce am realizat în ziua respectivă, iar apoi materialul se ducea la generalul Petraeus. Unele proiecte mergeau și mai sus. ”Dacă Petraeus nu le putea vedea, atunci mergeau la Casa Albă și primeau acceptul de acolo,iar răspunsul venea pe același lanț de comandă”.”[2]

Pe scurt: toate organizatiile teroriste de pe aceasta Planeta au fost create de SUA cu scopul de a destabiliza diverse state (cum sunt cele din Orientul Mijlociu), pentru a-i determina pe oameni sa renunte la drepturi si libertati sub pretextul asa-zisei “lupte impotriva terorismului”, care, in fapt, contribuie la finantarea cu sume uriase a Complexului Militaro-Industrial.

Razboaiele sunt crea de bancheri pentru profit, iar soldatii sunt doar niste executanti spalati pe creier de propaganda americana, ei chiar considerand ca “lupta impotriva terorismului”. Tot acest joc mizerabil si criminal se desfasoara prin finantarea ambelor tabere. Scopul? Scopul este Noua Ordine Mondiala la care lucreaza neincetat acesti psihopati care conduc lumea, Iluminatii.

SURSE

  1. https://www.rt.com/usa/361385-pentagon-pr-firm-terrorist-videos/
  2. http://www.cotidianul.ro/pentagonul-a-platit-500-de-milioane-de-dolari-pentru-clipuri-false-atribuite-al-qaeda-288876/
  3. Foto: Internet
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul Zamolxe România (DZR)

Departamentul Zamolxe România (DZR) - Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dzr.org.ro