Parchetul Militar confirmă: În decembrie 1989 a fost lovitură de stat! De câte ori au încercat să-l execute pe Ceaușescu?

by “Parchetul Militar confirmă: În decembrie 1989 A FOST LOVITURĂ DE STAT! De câte ori au încercat SĂ-L EXECUTE PE CEAUȘESCU? Patru preşedinţi, 28 de ani şi 13 premieri i-au trebuit statului român pentru a lămuri ce s-a întâmplat cu adevărat în timpul evenimentelor din 1989, care au dus la […]
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

“Parchetul Militar confirmă: În decembrie 1989 A FOST LOVITURĂ DE STAT! De câte ori au încercat SĂ-L EXECUTE PE CEAUȘESCU?

Patru preşedinţi, 28 de ani şi 13 premieri i-au trebuit statului român pentru a lămuri ce s-a întâmplat cu adevărat în timpul evenimentelor din 1989, care au dus la căderea regimului Ceauşescu.

Ieri, Parchetul Militar a comunicat care este stadiul cercetărilor în „Dosarul Revoluţiei”, demontând practic toate argumentele lui Ion Iliescu şi a echipei cu care a venit la putere. Aceştia au susţinut în ultimii 28 de ani teza unei revoluţii realizate de poporul român împotriva lui Nicolae Ceauşescu.
“[1]

Mai multe pe larg aici -> http://evz.ro/parchetul-militar-decembrie-1989.html

SURSE

  1. http://evz.ro/parchetul-militar-decembrie-1989.html
  2. Foto: evz.ro

Citiți și...

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul Zamolxe România (DZR)

Departamentul Zamolxe România (DZR) - Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dzr.org.ro